Unde va rasfirati la vara?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Probabil spre Spania sau Grecia, la mare sau/si la Disneyland, si un pic la munte la noi, nu ne-am hotarat inca.
Dar am o nedumerire, recunosc ca nu-s prea familiara cu expresiile moderne de pe net, dar "rasfirati" asta imi suna cam aiurea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari.danciu spune:

noi ne-am cam saturat de Elada, asa ca vacanta ne-o vom petrece in tara. Abia astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_70 spune:

Duni Royal Resort - Bulgaria. Preturi bune, confort, liniste, multe piscine pentru balaciciul familiei in cazul in care apa marii este rece. Puiul nostru nu suporta drumurile lungi cu masina. Si noi nu mai suportam mizeria de pe litoralul romanesc si preturile nejustificat de mari.

Mama de Dragos Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_M spune:

Anul trecut Bulgaria si Italia.
Anul acesta doresc Romania. Ma puteti ajuta pentru o locatie pitoreasca, mai salbatica, mai departe de sosele cu trafic, carari de munte, rauri...cer prea mult pentru tara noastra? Nu cred. Eu am gasit asa ceva in Plaiul Foii pe care l-am descoperit acum cativa ani buni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Vom merge la mare in Bulgaria si la munte la noi. La mare avem cazarea deja aranjata iar la munte inca ne gandim unde sa mergem...
abai astept concediul

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_M

Anul acesta doresc Romania. Ma puteti ajuta pentru o locatie pitoreasca, mai salbatica, mai departe de sosele cu trafic, carari de munte, rauri...cer prea mult pentru tara noastra? Nu cred. Eu am gasit asa ceva in Plaiul Foii pe care l-am descoperit acum cativa ani buni.

mie mi-a placut foarte mult la Padina-Bolboci-zona aia, dar e cam prost drumul pana acolo

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_M

Sau zona Lepsa/Gresu jud. Vrancea.

_

Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_M spune:

Catutza si Abramburika va multumesc mult pentru sugestii. Am fost la Padina-Bolboci acum cativa ani, mi-a placut, dar intr-adevar drumul este ingrozitor.
In Lepsa-Vrancea nu am fost. Voi cauta pe site.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Carmen, daca vrei, poti incerca Obarsia Lotrului, la vreo 20 de km (sper sa nu spun prostii!!) de Voineasa. E SUPERB! Uite si cateva poze aici: http://www.flickr.com/photos/anangel_lexi/sets/72157600869170750/

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
EMMA INVINGE cancerul!
Sunt putere si iubire pentru pretioasa Emma, azi, de Bunavestire, la ora 12!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Nici eu nu ma regasesc in sondaj : nicairei pe motiv de criza financiara.

Mergi la inceput