cenzura la concursurile cu poze de pe net!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sibylle
Gaia, tu de ce comentai ? Care-i problema ta daca Ionica nu mai vrea sa cumpere Pampers ? Mey,

Mey, si tu cine esti? Factorul de decizie care ii da voie Ionicai sa nu mai cumpere decat scutece organice si mie nu imi da voie sa imi expun parerea?

Parerea mea e ca s-a exagerat cu boicotul. Cat si cu amenintari la adresa mea, ca posibil angajat al companiei in discutie.
Si daca nu am dreptul la o parere pe acest site, sa ma contacteze un moderator.
De asemenea, daca am exagerat eu cu limbajul. Niciodata nu stii cat de fini pot fi interlocutorii tai virtual, si nici cat de obsedati sexuali. Deci, scuze pentru limbajul care a ranit retine prea fine.
Si nu, nu, nu am acces la niciun fel de informatii privind concursuri Pampers.

Mai departe va las sa va ridicati in slavi una pe alta, doar cele care aveti desigur o aceeasi parere.
Alte persoane nu au dreptul sa comenteze; daca nu sunt de acord, sa-si deschida, domnule, subiect separat, ca doar asta inseamna sa discuti, sa dezbati si sa argumentezi.
Nu mai citesc mai departe. Am inteles ca nu am ce cauta aici.

Rushinica....

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Iaca si raspunsul primit:

Draga Sibylle,

Iti multumim foarte mult, atat tie cat si celorlalte mamici, care au sesizat prezenta pe site a unor poze care nu corespundeau regulamentului concursului nostru si ne-au informat despre acest lucru cu promptitudine. Cu ajutorul vostru am reusit sa scoatem materialele necorespunzatoare din concurs.
Ne bazam pe sprijinul tau si pe viitor pentru a asigura celor mici o competie corecta si linistita.

Echipa PAmpers

Sper sa fie mai atenti data viitoare !!

Sibylle

Vladimir ***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Mie tocmai mi-au raspuns foarte frumos:

Draga Ioana,

Iti multumim foarte mult, atat tie cat si celorlalte mamici, care au sesizat prezenta pe site a unor poze care nu corespundeau regulamentului concursului nostru si ne-au informat despre acest lucru cu promptitudine. Cu ajutorul vostru am reusit sa scoatem materialele necorespunzatoare din concurs.

Ne bazam pe sprijinul tau si pe viitor pentru a asigura celor mici o competie corecta si linistita.

Echipa Pampers

Asta da raspuns profesionist.

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Am primit un mesaj prin care ni se comunica faptul ca:

Pampers multumeste Comunitatii Desprecopii.com pentru informarea prompta legata de intrarea in concursul on-line a unor poze care nu corespundeau regulamentului.
In scurt timp de la primirea informatiei de la voi, aceste poze au fost retrase, iar echipa s-a asigurat ca acest gen de incidente vor fi evitate pe viitor.
Pampers se bazeaza in continuare pe suportul Comunitatii Desprecopii.com pentru a evita situatiile care ar putea dauna imaginii copiilor.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Sybille, ne-au raspuns in acelasi timp cu acelasi text.
Cred ca e alta Echipa Pampers decat cea care i-a raspuns Arleenei.

Foarte frumos.Felicitari noii Echipe Pampers!

Gaia, zau, nu te supara. Pe mine nu m-au zgariat cuvintele alea la retina ci la mizantropie. Noi sa fim sanatosi!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Da fetelor,bravo ,ma bucur ca s-a intamplat asa Sybille,inaioanama bucur sa intalnesc mame ca voi si nu stau cu bratele incrucisate ,inca o data ,bravo pentru atitudine ,asta inseamna ca ne pasa.

Sophia 2ani 06.09.06
+37 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sibylle

Iaca si raspunsul primit:

Draga Sibylle,

Echipa PAmpers

Sper sa fie mai atenti data viitoare !!

Sibylle

Vladimir ***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

acum am primit si eu acelasi raspuns .

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

bravo fetelor!
Impreuna suntem puternici!

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

super !

ceea ce ma deranjeaza e ca au facut-o de gura noastra si de frica... nu pt ca ceva ESTE gresit in publicarea acelor poze... daca era intr-adevar cum au zis in aceste mailuri, reactionau de la prima sesizare... dar asa...

************************************************************************************

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui muffin

Cand e vorba despre o companie mare, o corporatie ca PG - va sigur ca sunt foarte multi de-a lungul lantului care pot gresi. Nu cred ca PG este cea care administreaza site-ul lor- ati vazut ca a raspuns un penibil de la nu stiu ce kubis - o fi agentia web care le gestioneaza concursul pe web si site-ul.

Ca companie americana la baza, sunt sigura ca ei au niste reguli clare despre protectia imaginii copiilor. Cred ca de vina e compania de web (contractoare) care a raspuns.

In plus, cand e vorba despre mani****rea castigatorilor de la un concurs cu poze de copii - exista intotdeauna o armata de mamici nemultumite ca odorul lor nu a fost ales Miss sau Missa. Exista vreu-un concurs pe web- unde sa nu fie si comentarii?

Ai perfecta dreptate...cu ultima parte a postarii...da, peste tot sunt comentarii..eu vorbeam de un concurs anume, facut acum ceva vreme, la care nu am participat, dar stiu persoane care au participat (fara legatura intre ele) si care mi-au povestit....ma rog...nu asta era esenta acestor discutii..

In ceea ce priveste prima parte...crede-ma, prin mana brand managerului de produs trece absolut totul...compania de web care gazduieste un astfel de concurs primeste de regula textele, regulamentul si procedura concursului de la firma "angajatoare"...daca ei o dau in bara, brand managerul care urmareste (sau se presupune ca ar trebui sa-l urmareasca) concursul...trebuie sa se sesizeze...si uite ca tot la esenta problemei ajungem...e simplu sa arunci pisica moarta in curtea celor care gazduiesc pe un site acest concurs (dar este si posibil sa fie adevarat ca ei au gresit!)...in acest fel Pampers se spala pe maiini...dar este la fel de plauzibil si ceea ce-ti zic eu...cine trebuia sa urmareasca si sa monitorizeze nu a facut-o....
Discutii putem avea o mie....eu spun toate astea pentru ca aseara am sunat o prietena care intamplator lucreaza la P&G si mi-a spus putin structura de acolo si cum decurg lucrurile...
Pana la urma, important este ca s-a rezolvat ceva...si ca s-au miscat in directia buna...pana data viitoare!

Oana siCati mica (1 an si 6 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput