puregon

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinaemma spune:

plimbare placuta si las ca o veni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

Salut,
am inceput si eu de ieri stimularea cu puregon, dupa ce am facut 4 luni stimulare cu ova-mit. Eu fara tratament nu aveam ovulatie si desi cu ova-mit a fost totul ok si am facut si o inseminare nu am ramas. Acum am mers la alt doctor care mi-a recomandat puregon spunindu-mi ca ar fi mai bun. Mai stiti cazuri in care puregonul a functionat? Bafta multa tuturor

Mergi la inceput

Peta bine ai venit .
Sa-ti raspund : eu am facut stimulare cu puregon totul a functionat ok doar ca nu am reusit sa raman insarcinata . Poate ai tu mai mult noroc . Eu una am renuntat la tratamentele hormonale pt moment . din martie nun am mai luat un medicament vreau sa-mi curat corpul de prosti si sa ma apuc de treaba asa mai traditional. In 10 aug merg la Sovata poate tot vechiile tratamente sunt mai bune . Te pup si sa ma tii la curent cu ce se intampla cu tine dupa puregon hai ca poate in curand tu vei fi mamaica

Mergi la inceput

aaaaaaaa vezi ca in paginile din urma afli mai multe despre puregon asta daca nu ai citit deja .
Orcum pt orice nelamurire te ajut cu placere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

Multumesc pt raspuns
Azi ma duc la monitorizare, sunt curioasa si eu sa vad ce rezultate am cu puregon. Eu o sa mai incerc luna asta tratamente+insem dar luna viitoare vreau sa fac pauza ca plec in concediu, si vreau si eu sa mai incerc si fara tratament, poate cine stie...poate in concediu ma mai relaxez si nu se stie de unde sare iepurele...
in lunile in care nu ai facut tratament, ai monitorizat ovulatia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns signora spune:

Peta, eu am facut stimulare cu puregon + pregnyl(2 tratamente). Da, s-a monitorizat ovulatia.
Am ramas insarcinata dupa al doilea tratament; acum sunt in 28 sapt cu un baietel voios.
Succes!

Mergi la inceput

fara tratament hormonal nu am monitorizat ovulatia .
te astept cu vesti

Mergi la inceput

signora cat te-a costat tratamentul + inseminarea ? Im poti da detalii ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellapetre spune:

Buna fetelor ,vad ca mai sunt si vesti bune pe aici.Cristinica tu ce mai faci mai ai putin si pleci in concediu......Bravo celor care ati reusit,sa ne tineti pumnii si noua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns signora spune:

Cristina,

in total tratamentul s-a ridicat la vreo 1500 ron (5 injectii puregon + 1 pregnyl); asta faca costul ecografiei de monitorizare
Puregonul este scump (220 ron/ 100 ui, parca)

28+

Mergi la inceput