puregon

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Olimpia (!!!), sa aveti parte de un copil sanatos. Bravo pt ca ai adoptat un regim de viata sanatos. As vrea ca si sotul meu sa iti ia exemplul....
Fetelor, noi nu aveam nici un fel de probleme..., cel putin descoperite in urma analizelor care au iesit f bune de fiecare data. Tind sa cred ca era o problema de calitate a ovocitelor, care s-a rezolvat dupa doar 2 luni de tratament cu Puregon, sau nu stiu, asa a fost sa fie. Stiu ca nu va incalzeste cu nimic ceea ce va spun, dar aveti rabdare si optimism, sa nu va pierdeti increderea, si bebe va veni cu siguranta. Se spune ca bebe alege momentul cel mai potrivit cand sa vina. La noi asa a fost.
Va doresc multa incredere si optimism.

7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinaemma spune:

fain o iau de la capat Z 1 la munca inca o luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellapetre spune:

Si eu sunt suparata Cristinica.Tocmai cand era perioada de treaba m-a gasit sa fac infectie urinara .Uite asa mai trece o luna.Am asteptat sa ma suni.

Mergi la inceput

Uf .... uite asa napadesc problemele peste noi .... Si eu am fost ocupata , apropiati de ai mei au probeme medicale si tot pe drumuri . Astazi am mai aflat ca plec in Italia probabil marti (atunci e zbor la Milano din Timi), o alta cunostinta ce e acolo are probleme de sanatate si ma duc ca nu e nimeni pe acolo asa ca sunt un pachet de probleme toata lunea se opereaza in jurul meu . Plec singura ....asa ca si eu sar luna asta. Na asta e...Dumnezeule imi vine sa stig in patru zari parca nu se mai termina problemele din jurul meu . Toata lumea e stresata nervoasa si asa. De sunat te sun cand ma intorc te pup. O sa_mi iau leptopu asa ca ne auzim si de acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

Buna fetelor, de curand am facut o celioscopie si diagnosticul a fost hidrosalpinx. Pe langa faptul ca nu prea stiu ce inseamna si "cu se se mananca" ceea ce am avut dr mi-a zis ca trebuie sa incept stimularea cu puregon, pregnil si utrogestant (sau asa ceva ca nu inteleg ce scrie). Ce efect au aceste pastile asupra corpului? Sunt scumpe? Nu stiu deocamdata schema pe care o voi lua deoarece de abia am iesit din spital si astept z1 de cm sa merg la dr sa-mi spuna mai exact ce trebuie sa fac. Am inteles ca puregon-ul e cam scum cam 6 mil fiola.....sau asa ceva. Eu nu prea ma pricep la medicamente si scheme de stimulare, dar mi-e frica sa nu aiba un efect rau asupra organismului, macar sa stiu la ce sa ma astept.

Mergi la inceput

bitza da o fiola de puregon de 300ml e in jur de 6 mil . Depinde pe ce scheme vei merge si ce dozari vei avea nevoie. Eu am avut nevoie de 14 zile de tratament am cumparat 5 fiole de 300ml . Deci e cam scump dar io stiu incearca eu am incercat in martie si fara succes. Ca si comportament al organismului a fost ok u a sesizat nimic special . Daca incepi tratamentul neaparat sa consumi 2-3 l de apa pe zi crede-ma ajuta mult. In speranta ca ti-am fost de ajutoriti tin pumni si sa ne ti la curent ce faci cum esti te

Mergi la inceput

Ce inseamna celioscopie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

celioscopie este laparoscopie, operatie de fapt, ptr viziualizarea trompelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Uite ca ma bag si eu in seama pe aici, dar cu intentii bune!
Bitza, n-as vrea sa te superi pe mine, dar mai bine ceri si parerea altui medic inainte sa incepi stimularea. Tu zici ca ai hidrosalpinx. Nu inteleg de ce vrea sa te stimulezi! Sa faci inseminare? Cel mai bine e sa vb cu medicul respectiv, sa te lamureasca cat de mult sunt afectati cilii trompelor, caci daca trompele nu sunt functionale, degeaba sunt permeabile.
Ar fi pacat sa pierzi timp, bani si sa-ti tocesti si nervii degeaba.
Citeste ce s-a scris despre hidrosalpinx pe forum si mergi pregatita la medic cu intrebari pt a te lamuri cum trebuie si a lua o decizie in cunostinta de cauza.

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Ce faceti fetelor?Nici o noutate?Cristica ce mai faci?

Mergi la inceput