puregon
Raspunsuri - Pagina 2
cristinaemma spune:
Salutari Ellapetre si tuturor fetelor am vesti 100%
un BHCG negativ 

am fost distrusa ieri toata ziua ma bocit dar astazi o iau de la capat 
.
Am vb cu medicul si luna asta fac pauza de odihna iar in mai din nou la munca puregon pregnil si facem inseminare poate poate va fi bine . Va multumesc ca ati fost alaturi de mine va inbratisez si haideti la treaba sa trecem si noi la ODISEE odata

.
ellapetre spune:
buna fetelor.Sunt in ziua 6 de stimulare cu puregon.Am fost la eco miercuri si a zis ca e bine.Acum sunt disperata ca nu gasesc pregnyl.In Ploiesti nu se gaseste si nici nu vor sa comande.Voi ce-ati mai facut?
Daca stiti ceva de pregnyl spuneti-mi si mie va rog.pupici si bafta
ellapetre spune:
Buna Cristinica
,ce-ai mai facut.Mai ai putere sa lupti?Eu simt ca nu mai pot.Sunt la sfarsitul trat cu puregon,mai am sa fac pregnylul.Doctorita spune ca e f bine,dar nu stiu ce sa mai cred mereu a fost asa.Tu cat pregnyl ai facut?Te pup si-ti doresc sa ai multa putere.pupici si
cristinaemma spune:
Ella te pup tu cum mai esti ceva vesti bune????
![]()
Eu stau cuminte si astept rusii sosisera pe 5 aprilie
asa ca in mai ma pregatesc de inseminare
. Asa ca sunt cumintica si cu bateriile din nou incarcate pt o noua lupta . Astept vesti despre tine !!!
coca1978 spune:
Buna ,luna asta vreau sa fac si eu inseminare intrauterina cu stimulare dar nu stiu ce medicament ar fi mai indicat tinand cont ca eu ovulez si natural. Eu am endometrioza si o singura trompa buna si am inteles ca ar fi sanse mai mari asa.Puregonul din cate ati spus este foarte scump .Se da cumva puregonul numai celor care au probleme cu ovulatia?Stiti daca sant sanse mai mari cu el decat cu alte medicamente pentru stimulare?va doresc la toate cat mai multi
.
ellapetre spune:
Buna Cristina,deocamdata nu am vesti am terminat puregonul,am facut 10 zile ziua 3-12,mi s-a spus o zi pauza si apoi pregnyl,dar mi se pare cam mult 2 fiole de 5000 deodata.Tu cat ai facut si in ce zi?Te pup si multa bafta in continuare.
ellapetre spune:
Buna fetelor.A mai ramas cineva insarcinata cu puregon?Cristinica tu ce mai faci ai mai inceput tratamentul?
cristinaemma spune:
Ella sa inteleg ca nimik ?? Eu
tocmai mi_a venit ciclul din nou 

. Dar nu prea mai am banuti pt tratament am vb cu dr si ma inteles mai astept putin si in vara la inseminare daca pana atunci Dumnezeu nu se indura si de mine eu tot sper .
. Eu am SOP (sindrom ovar polichistic)asa mia zis medicul .Poate se intampla o minune si vom si si noi mamici .Te pup Tu cum o mai duci??????????
ellapetre spune:
Buna Cristinica,si eu sunt in pauza.Ar trebui sa incep iar tratamentul dar nu stiu ce sa mai fac.Este foarte scump,iar rezultatele au fost la fel de bune ca la clomifen.Nu stiu ce sa mai zic.Mie nu-mi gaseste nimic,spermograma e fb,analizele mele fb, dar de 4 ani tot nimic
.
Am pierdut o gramada de timp,toti ma trimeteau acasa si-mispuneau ca nu am nimic sa ma linistesc.Acum iau un tratament naturist recomandat de un medic care face acupunctura.Si astea sunt destul de scumpe.Cat te costa inseminarea si unde o faci?