puregon

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns peta spune:

din pacate tocmai am aflat ca la gynera se vor modifica preturile, inseminarea o sa fie 150 de euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellapetre spune:

CE FACI PETA?CUM MERGE TREABA?AI APUCAT SA FACI INSEMINAREA?

Mergi la inceput

inca nu am facut, ma duc azi la a doua monitorizare, si in functie de cum se prezinta situatia azi imi spune cand putem face inseminare.
E un pic aiurea ca a mai izbucnit acum si scandalul asta cu legea pt IA si FIV, s-au mai si scumpit. Monitorizarea s-a facut 100 ron, inainte era 80.
Sunt curioasa ce-mi spune azi, sper sa fi crescut suficient foliculul.
Tu ce mai faci?

Mergi la inceput

Peta ce mai faci?Gata ai reusit?

Mergi la inceput

ella - am facut sambata inseminarea, dar din pacate foliculul era destul de mic si mi-a zis doc ca cel mai probabil abia duminica se va sparge, deci nu ma pot baza f mult pe inseminare...sa vedem...
tu ce mai faci? in perioada asta cand nu iei tratament faci monitorizare?

Mergi la inceput

Nu mai fac nimic.Astept pana in februarie sa vad ce mai fac.M-am saturat de tratamente si de stres.Mie puregonul asta nu mi s-a parut atat de miraculos.Eu am avut rezultate destul de bune cu clomifen.Mi se pare ca dam o caruta de bani si nu e cine stie ce.Da-mi adresa ta de mess sa vb acolo daca vrei

Mergi la inceput

ella adresa mea e scorpio121112...din pacate de la serv nu pot sa intru pe mess, deci doar seara sunt online...
eu am avut cam aceleasi rezultate si cu clomifen si cu puregon - adica tot un singur folicul. Doc mea imi zicea ca puregonul ajuta mai degraba la calitatea foliculului, fiindca ar contine o substanta la care organismul ar raspunde mai bine. Acum nu stiu ce sa zic, ca uite, nici la mine nu a avut niciun rezultat. Eu mi-as dori sa mi se dea o stimulare mai puternica un pic, sa am mai multi foliculi, dar mi-a zis doc ca e cam riscant fiindca as putea dezvolta prea multi foliculi. Cica daca ai mai mult de 4 nu-ti mai fac inseminare, ca e riscul prea mare de sarcina multipla...

Mergi la inceput

Ce faci Peta?Ce vesti mai ai?

Mergi la inceput

ella, deocamdata sunt ziua 4 de la inseminare. Vesti nu prea am, am reactiile obisnuite, dureri de burta, etc, de la tratament. Nici nu prea am avut timp sa ma gandesc asa, ca am o perioada foarte aglomerata la serviciu, am lucrat cate 13-14 ore pe zi si sunt f obosita. Incerc sa nu-mi fac sperante prea mari, fiindca daca nici de data asta nu reusesc sa ramain o sa fiu foarte deprimata. Am inceput sa ma gandesc si la FIV, desi mi se pare o metoda foarte extrema ...
Tu ce mai faci?
Eu mai vorbesc cu fetele de la inseminare, sunt cateva care merg la aceeasi doc ca mine, din pacate nu au ramas nici ele luna asta...

Mergi la inceput

CE FACI PETA?NU AI INTRAT PE MESS?CUM TE MAI SIMTI?

Mergi la inceput