puregon

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns peta spune:

Multumesc ella, si tie bafta multa.
Pe tine ce analize te-a pus sa faci pana acum? Eu am facut o groaza inainte sa incep tratamentul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellapetre spune:

Cristinica ce-i cu tine?Nu mai zici nimic?Cum a fost la Sovata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinaemma spune:

ceaoo ella .
`Am fost la Sovata a fost super fain , la tratament totul a fost ok relaxare si multa munca la proiectul bb. Dar insarcinata nu am venit de acolo am fost luni la medic pt eco vaginal ,pap,lama ca anul acesta nu le-am facut, in 15 sept ma duc dupa rezultat sa vedem ...in rest, nu am motive de ingrijorare nu am nici un chist ovarele sunt curate,endmetrul cam slabut dar vedem ,......si a zis ca se vede ca nu am ovulatie asa ca na sa vedem ce se petrece in urmatoarele luni .
`De incurajat ma incurajat si medicul de la Sovata ca va fii numai sa am rabdare ca la mine problema majora e amenoree ,adica menstra nergulata ,si in ciclurile care sunt, lipleste ovulatia ..dar nu se stiie niciodata. Asa ca ma-m inarmat cu multa rabdare si iau viata in pept cu fruntea sus si nu mai am de gand sa ma stresez va veni cand nu ma astept..daca nu in primavara din nou la Sovata .
Trat hormonale nu mai fac destul , continui cu reflexo,am inceput si sport de 3 ori pe sapt si doamne ajuta.
A... si mai putin cu netu si forumurile de genu ca dau dependenta prea multe afli.
Te pup si astept vestii de la tine Scuze ca nu am mai scris pana acum dar nu am ajuns sa mai intru pe

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Buna Cristina imi pare bine ca te-ai intors.Imi era dor sa vb cu tine.Si eu vreau sa ma apuc de sport,sa nu mai stau acasa sa ma gandesc la prostii.Ai dreptate si cu depententa asta de net.Si eu am innebunit cautandu-mi nod in papura.Ovulatia nu se produce si din cauza stresului.Dar sper sa mai vb pe forumul asta sau pe mess.

Mergi la inceput

Fetelor nu mai ziceti nimic?Nici o noutate?PETA tu ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

buna, fetelor ... v-as ruga, daca puteti sa imi spuneti, sotul vreuneia din voi a facut tratament cu puregon ? mercic,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

buna, fetelor ... v-as ruga, daca puteti sa imi spuneti, sotul vreuneia din voi a facut tratament cu puregon ? mercic,

nu stiu, spermograma sotului meu e super ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

Ella, ce sa fac, nu m-am abtinut si mi-am facut un test de ovulatie in z15 si m-a iesit negativ...acum nu stiu ce sa zic, ovulasem deja, urmeaza sa ovulez sau nu pot pune baza in testul de ovulatie...
eu luna asta n-am facut tratament, dar teoretic efectele tin si dupa ce il intrerupi vreo 2-3 luni. Oricum eu am "prestat", ca sa fiu acoperita
tu ce mai faci?

Mergi la inceput

Ce sa mai fac Peta sunt bucuroasa ca a iesit analiza buna.Am avut mari emotii.Am intels ca nu exista tratament pt anticorpii astia.Ma mai gandesc un pic daca sa fac iar trat. cu puregon.Mi-am cumparat medicamentele dar mai stau inca pe ganduri.

Mergi la inceput