idem si eu ovare polichistice lipseste ovulatia . In ziua 17 aveam 3 foliculi de 16,18,15 cam asa
si nimik
Astazi z 34 si nimik urma de sarcina sau ciclu

.
la mine e prima luna de puregon, pana acum am facut tratament cu ova-mit cu care aveam ovulatie exact in ziua 14 cu folicul de 22mm, si tot degeaba...
puregon am luat din ziua a 3-a cate 50 ui si mi-a zis sa mai iau pana in ziua a 12a cand ma duc iar la monitorizare..
si tie doctorul ce ti-a zis de foliculi?
Cristinica ce mai zici?Ai grija sa te programezi la doctorita inainte sa pleci altfel pierzi o zi de tratament.Sambata si duminica nu se fac tratamente asa ca daca vrei sa incepi de luni suni la hotel si te programezi la doctorita sa poti incepe tratamentul.E bine sa-ti iei dosarul cu investigatiile facute la tine sa uita si ea la ele si te si consulta.Multa bafta si concediu placut daca nu mai vb pana atunci.Incearca sa te relaxezi pe cat poti.
am inceput tratamentele la cmu cu dr bechir (asta a fost perioada cu ova-mit). Acum merg la dr. dracea la clinica gynera, dansa mi-a recomandat puregon in loc de ova-mit ...
Simonia,
Am facut 2 tratamente, dupa cum urmeaza: puregon ziua 3, 5, 7, 9 si 11 + 1 pregnyl (parca ziua 13) si contact normal dupa 36 h de la pregnyl
A doua oara a fost cu noroc 
28+
ella te pup chiat nu stiam de programare
. Mersi sun acum , ne auzim cand vin din concediu pusik