Colectia de toamna - iarna 2005 (232)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Hehe, in postarea anterioara chiar vroiam sa scriu si eu despre margelele care imi dau mie energie, dar ziceam sa n-o iau chiar pe aratura . Din sticla de murano sunt si chiar ma incarca pozitiv .

Iar cu margelele vad ca sunt fix ca si cu hainele: ma inspira cate mult mai mult daca le vad purtate - cand sunt doar expuse nu prea stiu cum sa le folosesc . Bine-i totusi ca asta ma impiedica de la muuulte cumparaturii

Ce ma distrati cu tzuicareala

Fug inapoi sa citesc mai atent si sa vad filmuletul cu dragutul de T.
Printesa e tare ocupata: sta pe covor cu 3 perechi de pantofi si nu se poate hotara pe care sa-i incalte . Se pare ca asta e primul ei hobby: pantofii. Va trebui sa facem economii de pe-acum la ce ne asteapta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Da da, Ana de Maria-Alexia are mari perspective de fashion victim. Chiam ti-am admirat micuta azi, ca mi-a fost dor de felinare si am dat o raita prin pzoele de la "hobby-urile mamicesti" unde am dat peste gugulina care inca nu mergea in perioada aia.

Corapino, cand vede si ocelul nostru curios o margica de-aia meseriasa si scumpa?

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

fi-mea stie egzact ce pereche sa incalte - cei mai eleganti pantofi ai mei, cu cel mai inalt toc e perechea ei preferata. cand i-am ascuns mi-a dat dressingul peste cap cautandu-i si am preferat sa scot pantofii din ascunzatoare decat sa-mi faca dezastru. bagase si niste lacrimi de-alea maaari, artistice

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

margelute noi

Mergi la inceput

diseara.

margelute noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hop top si noi, am venit de la doctor...dupa a tz-spea noapte in care nu dormim din cauza de Miruna behaitoare, azi dimineata m-am hotarat sa merg cu ea la dr sa o vada. Concluzia, pare o bronsita, ne-a dat ceva tratament, merg maine sa-i fac si un exudat sa nu fie vreun carcalac care-si face de cap pe acolo.

Corapino frumoase margele, vad ca n-ai mai facut nimic din fimo...te-ai reorientat?

Feli sa-ti fie de bine...

Fashion victim....nu mai devreme de ieri am fost in Mall la Baneasa sa-si caute tasu' ceva de incaltat..inutil sa va spun ca Miruna era in toate magazinele cu pantofi, ii lua de pe raft, se descalta, ii proba....am innebunit de cate ori am incaltat-o la loc si i-am explicat ca mai are de crescut pana sa se poata incalta cu pantofi cu toc. Boala ei sunt pantofii si fardurile...oare cu cine o semana?

Fug la farmacie, am un pomelnic de medicamente de cumparat...

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

mada, am mai facut si fimo, dar nu le-am "insirat". oricum, pt fimo tre sa am o dispozitie speciala, imi place sa le fac cu sora-mea (adica eu le fac, ea picteaza, stam la o vorba, bem ceva - merg facute in gashka) si nu m-am mai intalnit cu ea in ultima vreme

margelute noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Mai, apropo de carti,ca pomeni Corap m-am bagat si io in rand cu snobii (poate) si mi-am cumparat niscaiva audio book-uri ca altfel nu mai reusesc sa pun mana pe-o carte.Si declar ca-s multumita, desi , la volan fiind (ca atunci ascult mai mult) ma cam baga-n transa.

A sterpelit T o sticla de parfum si...cine ghiceste? si-a tras un puf direct in ochi. Acu e umflat de-o ora, e rosu, lacrimeaza si muceste intruna.

Feli tuica aia din care ai baut tu e de-aia slaba cum se face in sud? Noi ii zicem apa imbatata ca are doar un sfert de tarie din palinca de-aici. Io cand, de frig, trag o dusca din tuica noastra...o iau pe ulei
Mada sanatate lui Mirunescu!
Fetele victime ale modei, il inscriu in randul vostru si pe T ca si lui ii place sa se cocoatze pe tocuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Noki, Lavi, Cami....multumim de idei de vacanta bulgareasca.
Abia acum am ajuns si eu la laptop.... revin pe seara ... sa mancam ceva dupa ce adormim printesa.
E treaza de la 7 dimineata, a alergat toata ziua, a fost cu bicicleta afara - prima zi cu ea afara... merge super bine, si abia am reusit sa o punem in pat.

Va pup...citesc repede din urma si revin....

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Lavi , cum se simte Silvia? sper ca e bine si ca a fost o alarma falsa

Mada , multa sanatate Mirunei!

Leea , off ce de nacazuri si la voi! sa ii treaca repede roseata lui T de la ochisori

Bia e pasionata de parfumuri, farduri/oja/rujuri si bijuterii normal!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Lavi, sanatate Silviei! Eu ma simt mult mai bine, m-am odihnit tot weekend-ul si s-a simtit efectul antibioticului. Inca-s slabita, dar am o stare generala mult imbunatatita.

Madau, sanatate Miruniciului!

Corap, ce-mi plac creatiile tale!

Miha80, haioasa foc Maya

Mergi la inceput