noi,sagetatoarele (10)
Raspunsuri - Pagina 19
claudia74 spune:
unde ati fost ieri,foarte frumos locul,lacul improvizat si moara si s-a dat si mami pe topogan ![]()
.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
anca_27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nma S-au incarcat pozele. De aici pozele cu iepurasul si pe unde ne-am mai plimbat. Aici poze de ieri. |
Mama da ce v-ati mai plimbaaaaaat, m-am uitat pe nerasuflate la toate pozele.
Mica operatie lui Alex?
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Licurici
adarius spune:
multumesc ca ma-ti primit
,ziua mea de nastere este02.12.1979,am un baietel de 5ani in curand mai avem un pic,dar deja el imi tot spune ce cadouri sa-i cumparam,cu pozele cred ca mai greu caci nu stiu sa le pun inca ca nu am atata exp[erienta pe calc,eu stiu strictul necesar.Am emotii si nici nu mai stiu ce sa zic![]()
.Am vazut din listuta ca claucia e din aceeasi zi,luna si an cu mine.
eladea2005 spune:
salutare!!!
si noi am avut un weekend plin...vineri la gratar cu prietenii si copilasii, sambata la casuta alor mei, undeva la 15 km de Turda, impreuna cu bunicii, iar astazi am facut o plimbare pe Valea Ariesului si ama juns si la cabana unor preiteni...o sa punem poze maine cred...acu va las...o saptamana minunata!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
nma spune:
'neata!
cu lapte si ceiut pentru toate sagetile.
Claudia ieri am fost intr-un loc mult mai frumos, cu mult aer curat. Am facut o plimbare prin Cheile Oltetului, apoi am intrat in Pestera Polovragi.
Pe topogan nu m-am dat caci imi era frica ca nu ma tine
. A insistat Alex sa urc cu el sa vada daca imi e frica.
Anca a fost o operatie estetica. Din pacate lumea e foarte rea si dupa cateva remarci rautacioase am facut rapid programarea. E greu sa te decizi dar acum totul e bine (a fost cu anestezie generala). Operatia era in plan dar peste cativa ani.
Adarius te-am trecut in listuta. Cu pozele o sa vezi ca nu e greu. Daca vrei te ajutam. Nici eu nu am stiut dar m-au ajutat fetele. Cum il cheama pe baietel? Ce cadouri asteapta?
Andreea vad ca si voi va plimbati. Nu am fost inca pe Valea Ariesului dar astept poze. Cand eram in Cluj mergeam foarte des in Cheile Turzii.
Nu am mai scris de ceva vreme Ionele Roxana. stiti ceva de ea?
Nici Crisa nu a mai dat nici un semn.
anca_27 spune:
Eladea, Nma, sa va fie de bine. Si noi am fost iesiti la iarba verde, si-asa de bine a dormit Sara, tb s-o scot mai des ca da roade.![]()
Nico, asa e lumea. Cred eu, nu neaparat rea, ci din dorinta de a se scoate-n fata ii minimalizeaza pe ceilalti. Alta ar fi lumea fara mandrie.
Adarius, ce baietel mare, sa va traiasca!
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Licurici
galliciana spune:
hello,hello, hello!!!!
o saptamana cat mai buna si mai frumoasa!!!
bine ai venit,adarius!!
si noi am iesit un pic, uitati:
http://s295.photobucket.com/albums/mm160/dalin_m/sambra%20oilor%202mai09/
sper sa va placa!! enjoy!!
^pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
anca_27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana hello,hello, hello!!!! ![]() o saptamana cat mai buna si mai frumoasa!!! bine ai venit,adarius!! ![]() si noi am iesit un pic, uitati: http://s295.photobucket.com/albums/mm160/dalin_m/sambra%20oilor%202mai09/ sper sa va placa!! enjoy!! ^pupici la gagici!!! ![]() ![]() ![]() astept inca o minune in viata mea!!! |
Wow Galiciana, masura oilor, ce faiiin! Si ce s-a mai muls acolo, saracii barbati... Si gratarele de ce nu le-ati mai filmat? N-a mai avut cine?
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Licurici
galliciana spune:
draga anca, ma bucur ca ai fost pe faza....
daca ai auzi si niste melodii......cred ca ramai pe veci indragostita... !!!!!!!!!!!!!! sincer!!!! nu le pot pune pe site...... ce rau imi pare, mergeau la fix.....sincer!!!
cand am fost la iasi, am filmat rodnei, sa ii vezi plini de zapada.... te coplesesc, crede-ma!!!
daca vrei, intra pe mess, si orice...iti stau la dispozitie, si eu sunt inca indragostita dupa 16 ani apr, de zonele astea, si, mai nou, de muzica moldoveneasca, cat de cat autentica!!!de care nu stiu de unde sa fac rost....rezolv eu cumva....
sincer, gratarele pt mine erau aprox nesemnificative fata de evenimentul in sine.!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
pupici la gagici!!!

s-ar putea ca sambata sa mg la o nunta!!!! yupiiiiiiiiiiii!!! super!!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
nma spune:
Galliciana cand nu aveam copiii am participat si noi la tunsul oilor undeva in judetul Bistrita, la Colibita. Mi-a placut tare mult. Din pacate eu nu am poze de acolo.