*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (228)
Raspunsuri - Pagina 15
nicol_conte spune:
Mamicilor cu fete, voiam sa va intreb ceva:
S-a intamplat la vreuna dintre voi sa se innegreasca tortita de la cercei, acestia fiind din aur? Antoniei i s-au innegrit, asa ca i-am dat randunoiului si l-am trimis la bijutier sa ne dea o explicatie, crezand ca sunt doar suflati cu aur (cel putin tortita, desi aveam certificat de calitate la ei de unde i-am cumparat). A zis ca aurul e de f buna calitate ...dat mai mult nu ne-a putut spune![]()
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
nicol_conte spune:
Se pare ca am ramas singura pe craca...v-ati imbatat si v-ati culcat?
Mami de
adriuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nicol_conte Se pare ca am ramas singura pe craca...v-ati imbatat si v-ati culcat? ![]() Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005) |

nicol io-s p-aici da nu pot scrie mult ca ma terorizeaza inamicul
dupa ce-l culc fac scrisorica

Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
luny spune:
blanka stiu bre, pozele de la semnatura, dar burtica nu am vazut-o!![]()
nicol am vazut Antonia, se distreaza la oglinda fata!
Mufa se admira zilnic in geamul de la cuptor, il si linge de placere!![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
nicol_conte spune:
Am dat o fuga la bucatarie, ca dupa atata beutura mi s-a facut foame. Mi-am facut si un suc de portocale si ma bag la somn.
Randunoiul meu nu si-a facut programul de somn in dupa-amiaza asta si a adormit mai devreme, asa ca din respect pt somnul lui linistit, nu-i mai tzocan in cap tastatura si va zic
Noapte buna
Mami de
mihatp spune:
Merci Alice, am prins si eu un pahar
Naty, cred ca spatiul “creat” de oglinda din tavan nu se pune. Mai mult pe cealalta idee![]()
Adriuta, superbe pozele, superb sarbatoritul, familie frumoasa si iubitoare are
! Mi-ai facut si mie pofta sa-i fac poze la studio. De cand s-a nascut ma pregatesc si inca nu am ajuns.
Bubu felicitari
! Am bagat si eu un ochi si iar mi-am facut pofte mari. Amandinele facute au iesit bestiale
, asa ca m-am hotarat sa sar peste tortul de 1 an de la cofetar (desi mi-e prietena si se va supara) sa ma arunc la unul improvizat pe reteta de amandina. Ca mi-e tot gandul la ele de atunci.
Vad ca si Mimo e pe lungimea mea cu studioul.
Am prins-o si pe Nicol. Poate ne hotaram si ne facem programare deodata, chiar daca in zone diferite, cam cum se face cu dieta sau lasatul de fumat pentru sustinere morala.
Ramo, tine-te tare, nu ceda racelii!
Liana, ha, c-am luat unul si de la tine! Poate-mi vine somnul!
Luny
, nici nu cred ca aveai vreo sansa sa-l tintuiesti pe mufa!
Blanka
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
bitza037 spune:
hello![]()
sunt si eu pe aici....am ceva de facut si dupa aceea sper s apot scrie si eu os crisorica ca am citit apropae tot, si am vazut si pozeeeeeee superbe
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
mihatp spune:
Am vazut si eu o puiuta eleganta si frumoasa! Adica pe Antonia! Si vad ca la voi oglinzile-s pe verticala. Si simpatica foc faza cu bratarica!
O
pe Naty iar cu ocazia asta, ca e simpatica faza.
Bitza bine ai venit, ca iar credeam ca sunt contra-timp, singura pe aici.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
Maria Roxana

pentru 1 anisor
Alexia
ce a “depasit” termenul, adica are 1 anisor si 1 luna![]()
Medeea Elena 
pe ultima suta de metri…inca o lunita![]()
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
gecko spune:
CULCAREAAAAAA!!!!!
...nu mai faceti atata galagie ca pun bota pe voi
e 8 dimineata (alice, cu 7 ore sunt inaintea voastra), barbatu' l-am expediat la servici, copchilu l-am dus la gradi, ciripelile voastre le-am citit, mai strang rufele ca teoretic se anunta ploaie (teoretic se anunta de o saptamana dar pana acum nu am vazut picatura de apa)...si ma bag la culcare
ca fereasca Sfantul ce noapte am avut...