Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (315)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Hello si de la mine am apucat sa va citesc dar o sa scriu in graba ca trebuie sa fug dupa Alain in 10minute.
Eu sunt de dimineata pe drumuri am si inghetat de frig ca ploua marunt dimineata a tras si o ninsoare scurta asa ca eu am inceput in forta si cu zambetul pe buze lasat copil la gradi, luat bus si oprit Primarie pt dorar de tranfer scoala apoi bus si cautat laborator analize de sange apoi bus si cautat laborator unde sa faca radiografia pulmonara Alain si bus acasa unde a trebuit sa dau telefon sa mai dreg programarile ca aveam la 10,30 sange si la 16;15 radiografia si sa ies de 2 ori pe vremea asta nici vb am rezolvat sa ne faca probele de sange la 15,30 si fug repede la celalt lab vai.... ce circ o sa ma cu Alain dupa proba de sange cand il bag la alta clinica niic nu vreau sa ma gandesc...asta e nu-l mai las sa tuseasca asa in gol, macar sa stim ce e.
Ioana de Bistrita pupici multi multi si tel in curand ma bucur ca ai intrat sa ne vb de sory ca treci si tu prin o perioada nasoala dar ia faza cu somajul ca o pauza poate trebuia sa te odihnestis i tu nitel, sa te aduni si sa vezi ce faci mai departe nu stim niciodata ce minuni pregateste pentru noi universul .
Bianca eu abia acum am intele ca si tu esti in aceeasi situatie...mi-a scapat compltet cand ia zis ba chiar am intrebat la ce ter referi si nua i mai raspuns is am lasat-o asa....la fel si tie fruntea sus si mai trage o gura de are ca pana la pensie ne facem noi planul de munca Nici cumnata mea nu a gasit cartea aceea sa o ia naiba cica umaic u comanda care dureaza 2 saptamani m-am trezit si eu tarziu tare nu o sa o mai am acum in curand.
Maraki si eu am facut amestec de limbi ca nu am avut ce face eu ii vb si in franceza si in ro ca trebuia sa invete cateva notiuni elementare macar si Jean mereu numai in ro am gresit stiu dar nu aveam la momentul respectiv alta varianta, el vorbea binisor la 1,5 ani cand am ajuns si a regresat un an intreb si abia acum recupereaza zic eu dar lasa draga sanatosi sa fie ca recupereaza ei si or sa rupa inimile fetelor recitand in limbi straine versuri
Pufumic chiar pune poze cu voi si Alain mai stalceste litere la greu aveam salvat un site cu exercitii de pronuntie si faceam cu Alain daracum cu reinstalarea de windos am ras tot il caut din nou si ti-l dau daca vrei ca sunt amuzante si colaboreaza bine piticii
Am fugit dupa Alain ca il gasesc in fata gradinitei in strada glumesc.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui T_Ioana

Buna dimineata de la Bistrita!
Am vazut ca s-a facut prezenta (ca de citit va mai citesc, iar in WE chiar am ajuns la zi)si au scos nasul si alte fete asa ca....PREZENT!
In primul rand vreau sa o felicit pe Ana, Cristi si Alex pentru frumoasa Anastasia! M-am emotionat ca un copil cand am vazut pozele, este perfecta, minunata si seamana cu Alex ceva de speriat! Sa fiti sanatosi toti 4 si sa va bucurati unii de altii!
Felicitari si Giovei si Brandusei pentru sarcini! Brandusa, esti o curajoasa, sa fii sanatoasa si sa fie totul perfect pentru voi! Giova, si eu pe undeva te inteleg ca esti cam necajita, si eu mi-as dori bb2 fetita dar acum ma gandesc sa fie sanatos orice ar fi!
Pufu, imi pare tare, tare rau ca ati trecut prin experienta atat de traumatizanta a unui divort. Va doresc in primul rand sanatate iar tie si fostului sot va doresc intelepciune si intelegere, pastrarea unei relatii bune pentru ca Vladimir sa sufere cat mai putin cu putinta si sa fie cat mai putin privat de afectiunea si impicarea amandurora!
Irina, te-am sunat de ziua ta doamna dar m-am tot conversat cu un robot din retea asa incat mi-am imaginat ca am ceva numar de tel. aiurea! Pupici multi si voua, tin pumnii sa nu se lase bb2 asteptat prea mult timp!
Cu Silvia, Raluca si Cristina (mai ales) am tinut legatura si telefonic. Am avut o perioada in care nu m-am simtit in stare sa scriu pe forum (nici acum nu sunt chiar ok) dar poate la un moment dat depasesc faza.
Sa va zic de Razvan:
Din 16 februarie merge la camin, am renuntat la tanti pentru ca mi se parea ca nu vad nici un progres in evolutia lui Razvan - practic cu mine a invata sa faca la olita/WC, cu mine a invatat sa pape cat de cat singurel etc- tanti il cam trata ca pe un animalut....sa fie mancat, curat, kkt (scuze), culcat dar cam atat........plus ca financiar salariul ei a devenit un efort pentru noi. Primele 2 saptamani a fost nashpa de tot, el plangea dupa mine in clasa eu plangeam pe hol, in timp s-a rezolvat, inca ma mai ia de manuta si ma trage in clasa "Hai mami, stai jos, iote scaunelul!" , mai maraie un pic dar ii trece repede. Faza nashpa e ca nu mananca aproape nimic la camin, cateva linguri de supica (si asta daca il ajuta ingrijitoarele) sau gris cu lapte cand au, in rest paine goala sau NIMIK. In concluzie, cand l-am dus acum o luna jumate avea 18 kg la 104 cm, acum are 16,5kg, seara imi vine sa mor de mila lui cand il vad asa slabut (fata de cum ma obinuisem eu, sa aiba un pic de buritca, carnta teapana pe el etc).
Nu-mi plac in mod deosebit nici educatoarele, cea tanara care nu e titulara pe post e o ametita, cu o privire visatoare, care nu face altceva decat sa vorbeasca toata ziua la telefon, se uita pe geam in timp ce cei 20 de copii se iau la tranta, se imbrancesc, jumulesc etc in spatele ei (ma mir ca nu-si scot ochii sau cine stie ce minuni se mai pot intampla) iar cea mai in varsta, titulara de 28 de ani, de cate ori merg sa-l iau si e ea de dupa-amiaza, e afara la tigara si copiii singuri se fugaresc de bezmetici prin grupa. Offf, m-am descarcat si eu.....poate sunt cam pesimista acum dar mi s-au tot adunat. Plus ca din 15 aprilie voi fi "fericita" somera, la Cristi la firma nu se stie cat mai merge treaba si cat mai supravietuiesc si ei, bunica materna trage sa moara saraca, maica-mea e distrusa si nu stiu cum sa o consolez si pe ea, aici e o vreme de toata jena, toata ziua ninge si ploua........
Sanatosi sa dea Dumnezeu sa fim ca le-om duce pe toate cumva!
Acum va las, ma cheama sefu sa fac alte decizii de concediere(din 50 de angajati raman vreo 15).....vai de capu' nostru!

Edit: Felicitari Angi pentru BB2, sa ai o sarcina frumoasa si usoara si un bebelus sanatos!

Sa ma laud si eu ca sunt slaba, am ajuns in sfarsit la vreo 62 de kg dar asta pentru ca am renuntat aproape complet la paine si mananc si putiiiinnn, ca nu-mi prea arde de mancat. Sambata de ex am baut dimineata cafeaua cu sotul din dotare, am plecat pe la 10 la tara la cimitir la bunica paterna ca au trecut deja 2 ani decand nu mai e cu mine, am fost prin vizite la neamuri si am ajuns la 20.30 in Bistrita, am stat un pic cu Razvan, ne-am jucat si cand ne-am pus in pat la nani mi-am dat seama ca nu am mancat nimik in ziua aia. Cristi e cam ingrijorat pentru mine si imi tot spune ca sunt cam slaba dar eu zic ca e bine 62 kg la 1,70 m (mi-as dori chiar mai putin)

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3 NOUTATI

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Ceeee???? esti gravida si tu Ioana? Nu am apucat sa citesc mesajul, doar acolo unde scrii ca iti doresti sa fie sanatos orice sex ar avea Poate m-am grabit, ma intorc dupa ce citesc tot Sa stii ca te.am strigat de multe ori Ioana!!!

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput