Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (315)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

A venit piticul meu acasa, a intrat in casa cu o floare in mana (crin), mi l-a intins si mi-a spus : "Mami sa stii ca te iubesc" . Surpriza frumoasa mi-a facut Nelu

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

revin...ca au aparut fete noi....
Pufu vreau sa te vad tunsa. hai ca pe mess. ai poza cu parul lung, pleaseeee!! cred ca-ti sta bestial.
Din aceleasi motive nu am schimbat nici noi gradinita. la noi nu e cu separarea, ci cu inmultirea. Sper sa nu fie afectat marco foarte tare de venirea pe lume a lui Edy. Nu puteam sa-i mai schimb si gradi, dupa nici o luna. Asta am decis-o dupa lungi conversatii cu sotul din dotare. mai bine ne sacrificam noi, decat sa sufere el.
Ioana imi pare rau ca nici la voi nu e o perioada roz...of..ca m-am saturat cata lume e afectata de criza asta. ce ma doare e ca suferim noi astia maruntii, nu cei mari.
Ma bucur ca s-a mai acomodat Razvan cu gradi, imi pare rau ca nu mananca acolo nimic. Ai incercat sa-i pui mancarica de acasa? nu-ti da voie? poate asa mai ciugule cate ceva. sau sa-l prosteasca ed. ca e de la mami de acasa....
Aoleu peste ce educatoare ai dat: una la greu la telefon, alta . pai nici nu au voie, au o pauza de 30 min., parca, dar asta se ia cand dorm copiii sau cand e ingrijitoarea la ei. cum sa-i lase singurei??
Bianca hai ca m-ai cu asta. pai si eu imi cumparam carti, dar din banii mei. sau cumpara gradi. din fondurile ce le primea. cum sa iei din fondul grupei? toate merg prost la noi...., numai ma enervez si azi e si sarbatoare.
Invatamantul si sanatatea sunt la pamant. Bine a zis dr. noastra de familie: peste 10 ani vor fi toti analfabeti si bolnavi...halal viitor!!
deci ninge la voi...nu degeaba a zis Clau ca nu-si schimba cauciucurile de iarna. si eu vroiam sa le schimb sapt. asta, las pe urmatoarea.

_
Gio23+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Giova...daca tot asa merge treaba in 50 ani vom fi o tara de rromani . Halal de sistemul de invatamant. Oricum am aflat ca nu vor mai fi teze unice si se va da examen pt intrarea la liceu. Foarte bine...asa e cel mai corect cu toate ca e mai greu pt copil poate dar...sa invete ca alta treaba nu are. Cand ma gandesc ca peste 3 ani va da si Sandra la liceu... Mi-a spus Sandra ca sunt cea mai tanara mamica din clasa ..toate sunt de la 38 in sus, eu la 32 deocamdata . Uf ce bine ma simt ca sunt o mama tanara pt Sandra...pt Dani deja se schimba treaba...nu mai sunt atat de tanara.
Ninge da...nu s-a depus pe jos dar e destul ca ninge si e frig.
Asa cu cartile, si eu am ramas socata dar mi-e rusine sa merg sa o intreb pe directoare daca chiar au dreptul sa ne ia din banii de la fondul clasei ca sigur m-ar para si tot Dani ar avea de suferit probabil. Si eu stiu ca ele primesc bani de la minsiter pt carti si rechizite dar.... vad ca nesimtirea e mare.
Imi e gata si mie pilaful...cred ca ma apuc sa invat ceva ca Dani se joaca "bube" si Nelu e prin zona

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

I-am dus analizele de kk la facut, in seara asta sunt gata. Sunt curioasa ce iese. Parca nu se mai scarpina asa la nas...poate a fost un tic luat de la gradinita.
Azi dupa 1 trebuie sa merg sa imi platesc penultima rata la facultate(500 lei),.,,mai am luna viitoare si gata. Si trebuie sa platesc 60 lei pt examenul de compeenta lingvistica. Platim chiar daca nu tinem cursuri...e interesant nu? Se zice ca banii astia sunt pt examenul de licenta...care nu il mai platim..
Ca sa nu mai spun ca la Sandra trebuie sa ii dau pana in 15 aprilie 200 lei pt examenul cambrige din mai si sa platesc 60 lei orele pe luna martie.
Si eu primul somaj cred ca il iau in iunie ca dureaza pana se depun actele . Sanatosi sa fim ca trecem peste..m-am descarcat si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

ZIUA BUNA SI DE LA MINE FETE DRAGI!

parol ca va citesc din doua-n doua zile :)...insa nu am timp deloc sa "respiresc" :) ( asa zice sebi ).

m-a dat pe spate ana de france cu printzesa ei...si cu surpriza ei minunata....sa fie sanatoase...sa aiba noroc in viata anastasia!!!!

intru rapid pentru ca am si eu nevoie de un help: am nevpoie de fise de colorat pentru mijloacele de transport terestre...trebuie sa le listez si sa i le trimit mamei pe fax ca au de facut teme in seara asta pentru gardi...asa ca va roooog!!! help!!!

multam fain-fain!!!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Bumbi deci si tu esti printre "fantomele" Buhuhu care ne citesc si nu scriu nimic . Bine ca recunosti
Uite aici e situl de unde ii iau eu desene lui Dani :
http://reclamailegalala alt site = avertizare/strada/?atelier=desene_de_colorat

Cauta pe acolo sunt o grmada.

Mergi la inceput

Bumbi..ti-am trimis PM cu adresa si ti-am pus-o si pe mess. Vad ca nu merge aici..e reclama cica.
Spor la cautat desene, am gasit cu camioane, masini,trenuri si altele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bianca vezi ca nici in PM nu se vede, tot reclama e considerata.

Eu am vazut o carte la Selgros, cam la 20 lei cu act. didactice si fise pt. copii de 3 anisori. E destul de groasa si sunt o gramada de fise misto. Trebuie sa o iau si eu pt. marco.

_
Gio23+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

cap. nou

Mergi la inceput

Giova...eu am vazut o carte faina la librarie cu 25 lei pt Dani (3-5 ani) dar am stat in dubii daca sa o cumpar sau nu ca nu e genul ala de copil care sa stea cu creionul in mana sa rezolvam exercitiile. Poate o sa o cumpar....nu stiu inca.
Inca nu m-am apucat de invatat ca am tot vorbit la telefon si imediat trebuie sa merg la faculta sa platesc rata.

Mergi la inceput