Durere mare si tradare

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Andrusca multa putere sa reusesti sa mergi mai departe, pt tine si pt copilasii tai!
Copiile actelor pt divort trebuie sa fie legalizate: buletin, certificat de casatorie si certificatele copiilor.
Vino la mamici de ianuarie-februarie 2008 si vei avea parte de prietene minunate!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliana82 spune:

andrusca nu el a parasit domiciliul conjugal.. Tu l-ai dat afara. Vina lui si singurul motiv de divort este doar ADULTER. apoi celalt motiv dar asta te va ajuta la partaj este faptul ca a scos bani fara acordul tau.( furt intre soti ) sau cam asa ceva... dar daca avea si el semnatura nu e chiar furt.. ar fi ceva de genu "abuz deincredere " dar asta nu stiu . Oricum iti trebuie avocat . pana una alta ar fi bine sa te intalnesti cu fostu si sa discutati care ce vrea.. sa vezi ce pretenti are, respectiv casa si custodie.. caci poate ai norocul sa negociati... si sa nu dureze o vesnicie divortul..In cazul vostru va dura cel putin 6 luni.. ( termenul de gandire) dar repet... vorbeste cu el sa vezi ce pretentii are ca sa nu ai surprize dupa aceea. Deci discutie strict "afaceri" Asa daca reusesti sal convingi sa picati de acord atunci si tu la divort poti sa negociezi un pic din sentinta.. ceva de genul " nepotrivire de caracter" caci adulter in general e un cuvant care atarna greu pe hotarea de divort.
si inca un lucru ai grija ce avocat alegi... !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrusca13 spune:

Azi mi-a mai facut o "bucurie" sotul meu drag. Doamne, de cate o mai fi in stare? Chiar nu stiu ce vrea sa dovedeasca, astea ma fac sa cred ca e un om de nimic pana la capat . Ajung sa-l urasc si sa-mi para rau ca am cunoscut un astfel de om, care mi-a facut atata rau si continua. Va pup, sunt tare ravasita iar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Tu il astepti inapoi si l-ai ierta in orice moment. Eu una cred ca asta vrei.

Barbatul asta cu care esti casatorita nu te vrea si nu te-a vrut de multa vreme.

Mergi la inceput

Clover, dupa cat rau mi-a facut nu am cum sa-l mai iert. Ce speram insa era faptul sa ramanem prieteni pentru copii. NU mai am puterea de iertare am facut-o de mult prea multe ori, nu merita asa ceva.
Daca nu m-a vrut trebuia sa o spuna ca nu-l tineam cu forta, dragoste cu forta nu se poate. Imi vorbea foarte frumos si se comporta in casa destul de ok, eu nu inteleg cum un om poate fi asa parsiv.
Inteleg ce vrei sa spui dar nu e asa, ba din contra sunt si mai inversunata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Ma bucur ca esti hotarata sa te rupi de el. Prietenia daca o sa fie o sa vina la mult timp dupa divort. Acum sunteti inamici. Demareaza repede divortul sa nu iti ia si ultimul fir de ata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorenyy

Xio,cat timp "te dregi" cu sotia la 3 m distanta,da...cat timp vii cu banalele in plasa acasa,si vrei nu piure de banane,da..cred ca mi se face sila...daca tu accepti astfel de dragalasenii la prietenul tau,nu comentez,alegerea si problema ta...

Ai divortat pt. ca sotul se masturba???? 95% dintre oameni se masturbeaza!!! Restul de 5% nu recunosc

Mergi la inceput

Buna,
Azi am avut o zi mai buna si ma simt mult mai bine. Am fost la coafor, m-am aranjat si am baut singura o cafea in oras. Parca m-am usurat de ceva, nu inteleg cum. Mi-a zis fetita ceva de m-a lasat fara cuvinte,"mama te-ai facut bine, dar stii de ce? Pentru ca m-am rugat eu la Dumnezeu sa te faca bine" Asta mi-a dat o putere extraordinara. In sufletul meu stiu ca va fi bine chiar daca mai e mult pana atunci.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Andrusca, ma bucur sa aud ca esti mai bine. Si sigur vei fi din ce in ce mai bine.

Chiar daca vei mai avea zile proaste nu uita ca fetita ta simte asta si sufera alaturi de tine. Dovada ceea ce ti-a spus. Si asta te va ajuta cel mai bine sa te remontezi, zic eu.

Te imbratisez si-ti tin pumnii sa treci peste greu!

Edit: Domnul sot tot nu a reinceput sa duca fetita la gradi?

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

Alina, multumesc pentru incurajare. Sigur VOI REUSI.
Al meu sot nu s-a intors de unde este, sa stea acolo sa-si spele constiinta. NU imi pasa. Ma descurc singura cu copii si chiar nu o sa mor fara el.
pe toate.

Mergi la inceput