Durere mare si tradare

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

buna,

in legatura cu marsavia pe care ti-a facut-o cu banii:

- contul in care erau la banca va avea pe voi imputerniciti ? pentru ca daca erai numai tu, el a comis o infractiune, la care si banca poate fi acuzata ca a contribuit, prin nerespectarea conditiilor legale privind titularul de cont, etc.

- incearca sa obtii extrasele de cont, din care sa se vada exact zilele si orele la care a scos banii din conturi

Din cate stiam (cazul Cioaca si altele), exista in justitie si varianta "furtului intre soti", poate reusesti sa mai recuperezi din bani daca ai niste dovezi clare si concrete.

Acum ma gandesc, daca poti sa dovedesti si modul in care te-a inselat (Adrese site-uri, mesajele lui, lista convorbirilor, etc), s-ar putea sa-ti fie de mare folos intr-un eventual proces de divort, pentru ca la cat a fost si este de ticalos, nu m-ar mira sa incerce sa obtina copiii...doar asa, ca sa-ti faca rau si sa-ti demonstreze ca el are ultimul cuvant...cu toate ca in general legea incredinteaza mamei copii...

Fii tare, incercarile nu s-au terminat, pastreaza-ti capul pe umeri, descarca-te aici pe forum, iubeste-ti copiii si ai mare grija de ei, au nevoie de o mamica sanatoasa alaturi de ei.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefarius spune:

Sunt tata de 2 ani de zile si casatorit de 4.
Taicameu a inselat-o pe maicamea si cand aveam 14 ani erau pe punctul sa se desparta, am sarit eu rapid in schema si au ramas impreuna. ma rog maicamea ii mai baga pastile din cand in cand da asta e. Daca la prostu i-a trebuit sex si nu s-a asigurat .....

Ma rog , partea proasta e ca fara sa vreau incep sa ma intreb cum ar fi cu alte femei. Tin sa mentionez ca imi iubesc sotia si copilu mai mult ca orice pe lume. Nu se pune problema sa ma indragostesc de alta femei. Dar cel putin eu unu simt din cand in cand nevoia parca sa ma eliberez sa fac o fantezie . Am facut de cateva ori cu sotia si mi-a dat de inteles ca ii place. Ma rog ideea e ca barbatii dupa asemnea chestii devin foarte foarte foarte lucizi. Cel putin in cazul meu chiar nu m-am mai oprit sa admir formele altei femei pe strada. Nu ma mai interesa absolut nimic inafara de familie si cariera....ma simteam om cu adevarat .

Problema e ca dupa o astefel de experienta , parte de dupa , zilelel in care am avut gandirea foarte lucida mi-au ramas in minte ca un drog. Acuma vreau sa fiu in starea respectiva tot timpul. E adevarat ca dupa respectivele experiente comportamentul meu fata de sotie s-a schimbat , cel putin in zilele de dupa. Devinisem mult mai atent cu ea o ascultam mai des etc.

Pana la urma cand te casatoresti cu un barbat nu te casatoresti cu P...LA lui doar. Omu ala are si el personalitatea lui , suflet etc.
Discutam cu sotia ca ce ar face daca ar afla ca am fost la curve de exemplu. Initial a zis ca m-ar omori, si apoi mi-a zis ca ar prefera sa nu afle. Si am intrebat-o daca doar la p...la mea tine, adica eu reprezint pentru ea doar un carnat ? .... A inceput sa planga, si si-a cerut scuze .

Incercati sa trati barbatii nu ca simpli carnati. Discutati cu ei. Faptu ca e barbat nu inseamna ca nu are si el frustrati sau probleme de "femei" sau kkturi cum le considera barbatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nefarius

Taicameu a inselat-o pe maicamea si cand aveam 14 ani erau pe punctul sa se desparta, am sarit eu rapid in schema si au ramas impreuna. ma rog maicamea ii mai baga pastile din cand in cand da asta e. Daca la prostu i-a trebuit sex si nu s-a asigurat .....

Ma rog , partea proasta e ca fara sa vreau incep sa ma intreb cum ar fi cu alte femei. Tin sa mentionez ca imi iubesc sotia si copilu mai mult ca orice pe lume. Nu se pune problema sa ma indragostesc de alta femei. Dar cel putin eu unu simt din cand in cand nevoia parca sa ma eliberez sa fac o fantezie . Am facut de cateva ori cu sotia si mi-a dat de inteles ca ii place. Ma rog ideea e ca barbatii dupa asemnea chestii devin foarte foarte foarte lucizi. Cel putin in cazul meu chiar nu m-am mai oprit sa admir formele altei femei pe strada. Nu ma mai interesa absolut nimic inafara de familie si cariera....ma simteam om cu adevarat .

Problema e ca dupa o astefel de experienta , parte de dupa , zilelel in care am avut gandirea foarte lucida mi-au ramas in minte ca un drog. Acuma vreau sa fiu in starea respectiva tot timpul. E adevarat ca dupa respectivele experiente comportamentul meu fata de sotie s-a schimbat , cel putin in zilele de dupa. Devinisem mult mai atent cu ea o ascultam mai des etc.

Pana la urma cand te casatoresti cu un barbat nu te casatoresti cu P...LA lui doar. Omu ala are si el personalitatea lui , suflet etc.
Discutam cu sotia ca ce ar face daca ar afla ca am fost la curve de exemplu. Initial a zis ca m-ar omori, si apoi mi-a zis ca ar prefera sa nu afle. Si am intrebat-o daca doar la p...la mea tine, adica eu reprezint pentru ea doar un carnat ? .... A inceput sa planga, si si-a cerut scuze .

Incercati sa trati barbatii nu ca simpli carnati. Discutati cu ei. Faptu ca e barbat nu inseamna ca nu are si el frustrati sau probleme de "femei" sau kkturi cum le considera barbatii.

Off topic:
Tineam doar sa-ti spun oficial ca "admir" pana peste poate limbajul pe care-l folosesti si "figurile de stil" cu care ne incanti retina.
Daca n-as sti mai bine, as zice ca precis esti redactor la revista Cancan.

Mamica de Zanuta mica, Anna Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Citat:
citat din mesajul lui nefarius

Nefarius, iti sugerez ca nu doar un barbat are kkturi cum le zici tu si fantezii si intrebari si fluturasi. Si o femeie trece prin asta. Si o femeie intoarce capul pe strada dupa un barbat si si-l imagineaza la orizontala citeva clipe.

Dar de la a avea o fantezie pina la a trece la cautari serioase e o mare prapastie. De acord, au fost si mai sunt cupluri cu o relatie deschisa, ma refer la activitati sexuale cu alti parteneri. Statistic relatiile astea nu tin.

Tu din ce ti-a spus sotia ta apropos de mersul la curve atit ai inteles, ca e vorba de penisul tau? Cred ca ori te-ai exprimat prost, ori nu intelegi mare brinza din viata si psihologia omeneasca. Daca as afla ca mi se duce barbatul la curve sau alearga dupa alte femei sau chiar ma inseala, penisul ar fi ultimul lucru la care m-as gindi. M-as gindi la cit de putin respect are pentru mine, la cit m-a mintit construindu-mi o imagine falsa despre el, la cit de putin insemn pentru el si eventual m-as simti incredibil de incapabila si inadecvata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

andrusca nu pot decat sa-ti doresc multa putere sa fii alaturi de copiii tai! e clar ca el are niste probleme care nu tin de tine!

ce nu inteleg eu in tot subiectul asta e postul lui nefarius. ce vrei sa ne dai de inteles? ca ar trebui sa ridicam barbatii in slavi doar pentru ca nu sunt simplii purtatori ai organului? sau ca ar trebui sa va felicitam cand mergeti sa va satisfaceti fanteziile cu altele? subscriu la ce a zis cristoiu. si noi, femeile, gandim, fantezim, intoarcem capul. ca nu ne batem cu pumnul in piept, asta e altceva. mi se pare de-a dreptul mitocanie sa-ti umilesti sotia asa. si daca tu te duci la curve, dupa cum te-ai exprimat, de ce trebuie sa afle ea? sau vrei tu neaparat sa stie ca ai facut-o? sa te simti mai barbat?

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dov spune:

la postarea de mai sus...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaradu
mi se pare de-a dreptul mitocanie sa-ti umilesti sotia asa. si daca tu te duci la curve, dupa cum te-ai exprimat, de ce trebuie sa afle ea? sau vrei tu neaparat sa stie ca ai facut-o? sa te simti mai barbat?

hehe ... nu te-ai prins. Era o incercare foarte "subtila" de a-i induce nevestei ideea ca daca se supara cind el s-a dus cu alte femei e doar din cauza ca il considera un cirnat tzapan."

Adica "Daca tii la mine mai mult decit la "cirnatul meu" nu te superi cind mi-o trag cu altele".

Cit despre andrushca, omul ei e la a doua abatere. E serial cheater. Problemele lui psihice si sexuale nu sunt de competenta andrushcai. El ar trebui sa mearga la un psihanalist si ea sa ii inchida definitiv usa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrusca13 spune:

OOOOffff Doamne mare ti-e gradina!
Nefarius esti incredibil. M-ai lasat fara cuvinte, oare sunt multi asa? Pentru voi respectul, dragostea curata nu exista. Omul asta mi-a vandut sufletul si tu vii sa postezi asa ceva? Este de necrezut. Ma rog... fiecare are dreptul la o parere dar dupa limbajul folosit...
Te rog sa nu mai postezi la subiectul meu ca nu ma intereseaza, nu am nimic de invatat de la tine.
CorinaDani am rezolvat cu contul. Eu eram titular dar avea si el dreptul. Acum nu mai are. Am facut rost de toate extrasele, cat despre dovezi chiar nu mai am nevoie. Am ffffffff multe si nu numai de acum si cele de acum doi ani pentru ca le-am pastrat. Copii nu are cum sa mi-i ia sub nici o forma si nici nu-si doreste asta. Chiar nu-mi fac griji de asta. Aseara mi-a zis ca vrea sa continue sa duca fetita la gradinita, sa nu-i iau acest drept. Cu toate ca nu ar merita nici asta, sunt si copii lui si trebuie sa mentina legatura cu ei ca sa simta cat mai putin lipsa lui. Cu asta am fost de acord, o duce si o aduce de la gradinita. El are masina de serviciu si nu-i este greu sa faca treaba asta. Masina noastra a luat-o tot el cu toate ca nu are nevoie de ea dar ii este teama ca ma duc eu acum la plimbare cu ea . Pot merge si pe jos sau cu autobuzul daca am treaba, ma gandesc doar ca asa cu masina ajungeam mai repede si unde aveam treaba si inapoi la copii, dar nu-i nimic. Nu m-am nascut in masina iar parintii mei au fost oameni simpli de la tara care nu au avut masina si nu am fost crescuta in lux. Deci ma descurc oricum. Nu stiu ce vrea el sa demonstreze cu asta... Poate are impresia ca fara el eu ajung vai de capul meu. Se inseala amarnic, ar trebui sa-mi cunoasca ambitia dupa 11 ani. Ce face el, nu face altceva decat sa ma indepartez si mai tare de el si de tot ce a fost.

Andreea si ingerasii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui andrusca13

OOOOffff Doamne mare ti-e gradina!
Nefarius esti incredibil. M-ai lasat fara cuvinte, oare sunt multi asa? Pentru voi respectul, dragostea curata nu exista. Omul asta mi-a vandut sufletul si tu vii sa postezi asa ceva? Este de necrezut. Ma rog... fiecare are dreptul la o parere dar dupa limbajul folosit...
Te rog sa nu mai postezi la subiectul meu ca nu ma intereseaza, nu am nimic de invatat de la tine.
CorinaDani am rezolvat cu contul. Eu eram titular dar avea si el dreptul. Acum nu mai are. Am facut rost de toate extrasele, cat despre dovezi chiar nu mai am nevoie. Am ffffffff multe si nu numai de acum si cele de acum doi ani pentru ca le-am pastrat. Copii nu are cum sa mi-i ia sub nici o forma si nici nu-si doreste asta. Chiar nu-mi fac griji de asta. Aseara mi-a zis ca vrea sa continue sa duca fetita la gradinita, sa nu-i iau acest drept. Cu toate ca nu ar merita nici asta, sunt si copii lui si trebuie sa mentina legatura cu ei ca sa simta cat mai putin lipsa lui. Cu asta am fost de acord, o duce si o aduce de la gradinita. El are masina de serviciu si nu-i este greu sa faca treaba asta. Masina noastra a luat-o tot el cu toate ca nu are nevoie de ea dar ii este teama ca ma duc eu acum la plimbare cu ea . Pot merge si pe jos sau cu autobuzul daca am treaba, ma gandesc doar ca asa cu masina ajungeam mai repede si unde aveam treaba si inapoi la copii, dar nu-i nimic. Nu m-am nascut in masina iar parintii mei au fost oameni simpli de la tara care nu au avut masina si nu am fost crescuta in lux. Deci ma descurc oricum. Nu stiu ce vrea el sa demonstreze cu asta... Poate are impresia ca fara el eu ajung vai de capul meu. Se inseala amarnic, ar trebui sa-mi cunoasca ambitia dupa 11 ani. Ce face el, nu face altceva decat sa ma indepartez si mai tare de el si de tot ce a fost.

Andreea si ingerasii

Te inteleg, copiii nu au nicio vina (nici tu dealtfel), dar ai mare grija, e posibil ca in marsavia lui, sa incerce sa le bage copiilor diverse idei in cap, in lipsa ta. Cei mici sunt naivi si influentabili, daca el incepe sa te ponegreasca in fata lor doar ca sa loveasca indirect in tine, victimele sunt tot copiii.

Eu zic sa fii totusi precauta in ceea ce priveste masina voasta, daca a fost capabil sa va fure banii, de ce nu ar fi capabil de exemplu sa vanda masina fara stirea ta ? Unde sunt actele masinii - la el, nu ? Acum e super-simplu sa instrainezi o masina si te poti trezi si cu masina vanduta si cu banii luati. Mai bine faceti o conventie prin care nici unul dintre voi sa nu mai foloseasca masina pana va veti desparti definitiv.

Extraordinar, ce si-a zis domnul marlan, ca n-ai nevoie de masina !!! Pai si daca doamne-fereste ai nevoie sa ajungi la urgente cu unul dintre copii, ce faci, chemi taxiul sau salvarea ? Fii mai ferma, ia-ti masina inapoi, ai si tu destula treaba ca sa nu mai pierzi timpul circuland cu transportul in comun. Ce-o sa faci, te cocosezi cu sacosele cand o sa faci piata ? Spune-i ca vrei sa te duci cu copiii la teatrul de papusi, la gradina zoologica, sa mai uite si ei de probleme (scuze, nu am retinut exact ce varsta are cel mic)

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrusca13 spune:

CorinaDani, sper sa nu influenteze copii. Daca nu o fac eu dupa tot ce mi-a facut nu vad de ce ar face-o el. Dar acum totul este posibil. Baietelul e mic are doar un an si trei luni, fetita insa ar fi distrusa daca tata ar spune ceva de rau de mama. Ar termina-o psihic, nu cred ca e atat de nemernic...
I-am spus ca am nevoie de masina daca se intampla ceva cu copii si a zis sa-l sun pe el ca el e tatal copiilor. Mie mi-ar trebui masina pentru scoala ca fac facultatea acum, pentru iesiri cu copii ca doar vine primavara. Poate are impresia ca doar cu el trebuie sa fac lucrurile astea, ca stau la mila lui. Poate se va trezi, poate nu, eu oricum imi vad de copii altceva nu-mi trebuie. Sa fie SANATOS si FERICIT este tot ce-i doresc. Pentru mine valoare nu inseamna bani sau masini, am alta scara de valori.

Andreea si cele doua sufletele curate

Mergi la inceput