Durere mare si tradare
Raspunsuri - Pagina 4
cristoiu spune:
Andrusca, inainte sa inebunesti fugi la banca si scoate tot ce a ramas in cont, tot tot si deschide alt cont doar pe numele tau. Maine ocupa-te sa muti alocatia si tot ce se mai poate pe contul nou. Pune-te la adapost financiar cit mai repede.
andrusca13 spune:
cristoiu, am facut asta deja. Am pus tot pe numele meu dar nu a mai ramas cine stie ce. Eu vroiam sa impartim absolut tot, omeneste. Imparteam juma-juma chiar daca noi ramanem trei si el unu. Dar a preferat sa fure si asta ma sfasie. Stia ca sunt un om cu caracter si nu as fi luat nimic pentru mine, dar el a facut-o si pe asta. A scos chiar si indemnizatia pe care o luam pentru cel mic. Asta este... Sunt in stare de soc, nu credeam ca poate sa faca si asta. Credeam ca isi iubeste macar copii dar e clar ca se gandeste doar la sufletul lui... ce sa mai zic NU MAI REZIST.
lisaelisa spune:
Te rog, nu-ti mai plange de mila. Pt tine si copiii tai.
Individul, e clar, un nemernic si un ticalos de cea mai joasa speta.
Separa-te de el chiar azi, daca poti, daca nu, maine arunca-i hainele afara din casa.
Numai faptul ca si-a insusit banii comuni, alocatiile copiilor; si este motiv de separare.
Ce sa mai zic de jocurile sexuale pe care le-ar vrea cu altele...
Consulta cat de repede un avocat; eu cred ca va fi obligat de instanta sa dea inapoi banii furati.
Fruntea sus .La noi, vei gasi mereu o vorba buna si, poate, chiar un ajutor fizic.
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
cristoiu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisaelisa Te rog, nu-ti mai plange de mila. Pt tine si copiii tai. Individul, e clar, un nemernic si un ticalos de cea mai joasa speta. Separa-te de el chiar azi, daca poti, daca nu, maine arunca-i hainele afara din casa. Numai faptul ca si-a insusit banii comuni, alocatiile copiilor; si este motiv de separare. Ce sa mai zic de jocurile sexuale pe care le-ar vrea cu altele... Consulta cat de repede un avocat; eu cred ca va fi obligat de instanta sa dea inapoi banii furati. Fruntea sus .La noi, vei gasi mereu o vorba buna si, poate, chiar un ajutor fizic. lisaelisa mami de ingeras dragalas |
Da, da, absolut de acord. Daca pina acum te-ai purtat omeneste cu el si i-ai dat si timp sa isi caute de locuit, acum chiar nu mai ai motiv. Sau mai precis ti-a dat motiv foarte bun de a-l da afara din casa pronto.
Sterge lacrimile, pune-i hainele in pungi (nu in valize, ca nu le merita nici pe alea) si schimba yala la usa. Toate astea se pot face intr-o zi, mobilizeaza-te.
Ai sa te simti incredibil de puternica si usurata dupa.
andrusca13 spune:
Buna fetelor,
Aseara a plecat, si-a facut bagajul si a plecat. L-am intrebat de bani de ce a procedat asa ca oricum ii dadeam eu... Raspuns, tacere...
Dar nu-i nimic in felul acesta ii cunosc caracterul si cu asta basta. Azi-noapte am incercat sa ma gandesc ce simt acum pentru el, sa-mi dau seama... Nu am gasit decat ura si asta ma sperie, nu as vrea sa-l urasc chiar si asa dupa toate aste... Cine stie ce va mai fi... Este trist si dureros pentru copii. Fetita a fost foarte agitata dupa plecare si chiar a inceput sa planga dar nu a recunoscut ca plange pentru ca a plecat. Apoi s-a linistit si am dormit imbratisate amandoua.. E mai bine asa dar PACAT!
Ramonika spune:
trebuie sa fii tare pt. copiii tai. nu e bine ca ei sa te vada asa zbuciumata, ii influenteaza si pe ei, le transmiti starea asta negativa.
stiu ca e greu, insa incearca sa te calmezi.
iti dorim multa sanatate si liniste sufleteasca
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
violeta69 spune:
adica tu ai intrebat fetita daca plange dupa taica-su?!
e ca si cum i-ai spune copilului "hai sa plangem impreuna ,poate ca tata se va intoarce la noi de mila,de sila ,de ceva...."
"uite cat sunt eu de nefericita ca tatal vostru a plecat"...
copii tb sa inteleaga ca plecarea tatalui nu are absolut nici o legatura cu ei,nu copii sunt de vina...
tata a plecat dar e tot tata si iubirea lui nu se schimba...
intre oamenii mari se mai intampla si lucururi din astea,ca asa sunt oamenii mari...uite noi doi nu ne mai intelegem si am hotarat sa traim separati o vreme,poate vine inapoi sau poate nu,dar pt voi ele tot tata si pe voi va iubeste si eu va iubesc la fel de mult"
nu incarca copii cu suferinta ta,cu ura ta...pt ca ei au sufletele pure si raman marcati pt totdeauna....
durerea ta o versi noaptea cand pui capul pe perna si nu te aude nimeni(eventula ne spui noua ca suntem mari si pricepem ) dar in fata copiilor esti cea mai puternica mama si nimic nu va darama!
sa nu te superi pe mine
inteleg suferinta ta si reactiile care vin de aici,dar iti spun toate astea tocmai pt a nu face cum am facut eu la un moment dat...pt ca au fost momente cand si eu am reactionat asa si cine a avut de suferit? copilul.....
Alaturi de EMMA
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Delphinas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andrusca13 Buna fetelor, Aseara a plecat, si-a facut bagajul si a plecat. L-am intrebat de bani de ce a procedat asa ca oricum ii dadeam eu... Raspuns, tacere... Dar nu-i nimic in felul acesta ii cunosc caracterul si cu asta basta. Azi-noapte am incercat sa ma gandesc ce simt acum pentru el, sa-mi dau seama... Nu am gasit decat ura si asta ma sperie, nu as vrea sa-l urasc chiar si asa dupa toate aste... Cine stie ce va mai fi... Este trist si dureros pentru copii. Fetita a fost foarte agitata dupa plecare si chiar a inceput sa planga dar nu a recunoscut ca plange pentru ca a plecat. Apoi s-a linistit si am dormit imbratisate amandoua.. E mai bine asa dar PACAT! |
Oricat ar fi greu, stergeti lacrimile si fii puternica pt copii tai. Cu un asemenea specimen nu e de trait frate draga. Te salvez de la "moarte" sa zic asa, si tie tot iti arde de mandre. Atunci drumul tau in viata e cu mandrele, nu cu NOI. Schimba yala de la usa si continuati viata.Bafta
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
andrusca13 spune:
Violeta69, nu mai stiu cum m-am exprimat dar nu asta am facut. Dupa ce a plecat el fetita a inceput sa planga, am luat-o in brate si am intrebat-o de ce plange si nu mi-a spus ca plange dupa tata, a gasit cu totul alt motiv. Am vorbit ieri cu ea exact cum ai spus si tu i-am zis ca tata o iubeste la fel de mult si ca ea nu este vinovata cu nimic. Cum sa-mi distrug singura copilul... NU. Singurul lucru pe care nu-l pot ascunde sunt ochii tristi si plansi, chiar daca nu plang in fata ei ea stie si chiar mi-a spus "mama ai plans". I-am gasit tot timpul alte scuze, ca sunt racita ca am curatat ceapa etc. Fetita chiar a parut aseara ca intelege, oricum o sa merg cu ea si la un psiholog. Dar de azi nu mai plang GATA. Azi dimineata am fost la biserica am stat de vorba si cu un preot iar el a reusit sa ma convinga sa ridic capul sus pentru ca nu am gresit cu nimic. VOI REUSI, eu sunt o persoana foarte ambitioasa de fel.
Va pup si va multumesc pentru gandurile frumoase si pentru sfaturi. Sunt foarte bine venite acum cand nu stiu ce e cu viata mea.
violeta69 spune:
ma bucur ca ai fost la preot si ca acesta ti-a redat increderea in tine!
asa e,TU nu ai gresit cu nimic
departe de mine gandul sa te invinovatesc cu ceva
imi cer scuze daca asa s-a inteles
stiu ca esti puternica si ca ai sa reusesti sa faci ca aceasta despartire sa se simta cat mai putin pt copilele tale
cu drag
Alaturi de EMMA
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!