Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 94
Raspunsuri - Pagina 14
anaconda2 spune:
Elly , programul la IDS incepe pe la ora 7:30-8 . Poti sa bei si sa mananci .
12 +
www.flickr.com/photos/36444576@N05/?saved=1" target="_blank">poza
elly_me spune:
Sarrah- Ce mai faci??
Nu mai dai niciun semn de viata??

Elly
Astept, astept si iar astept .....
adrianaady spune:
Neatza fetele dragi!
Elly dureri ca la cm poti sa ai si cind ai ramas gravi, asa ca vom trai si vom vedea. Oricum e bine ca faci beta, asa vei fi sigura. Sunt convinsa ca anul asta intr-un fel sau altul vei ramine gravida, deja ai castigat multe victorii
Sa stii ca si eu trag cu ochiul la odisee, de cind am ramas gravida in dec, am scris si eu acolo o saptamina , cea mai frumoasa din viata mea, dar si cea mai trista. Acum ma uit si vad ce mai face fetele, deja au 15-16 saptamini, unele stiu ce vor avea baietel sau fetita. Ma gindesc ca asa ar fi avut si samburelul meu, dar nu a fost sa fie in acel moment.
Ana tu cum te mai simti? ce face fetita?
Va pupic pe toate
elly_me spune:
Chiar Ana- ce senzatii ai?
Greturi- varsaturi- dormi la toileta??
....

Elly
Astept, astept si iar astept .....
hionati spune:
salut fetelor,
naida , asta incerc sa fac , am astazi programare si de aceea culeg informatii , sa vb in cunostinta de cauza , sa nu mai accept raspunsuri de genul "repeta eco peste 3 luni si gata". ma documentez si eu cum pot ![]()
naida87 spune:
hionati, succes azi la doctor!iti tin pumnii!
Am fost si eu azi la echo...si foliculul meu nu s-a spart
.Are 25mm..deci e cam maricel, dar nu e spart. Numai bine, ca sotul meu vine maine acasa....deci s-ar putea sa mai fie o sansa. Totusi, doctorita mea se teme ca ar putea sa se transforme in chist,ca tot facusem eu injectia aia cu pregnyl acum o saptamana...si nimic. Dar eu ma gandesc...daca ar fi fost chist, oare ar fi crescut atat? adica vineri avea 19.26mm si azi 25mm.totusi, m-am dotat bine de tot cu teste de ovulatie si....doamne ajuta!
sarrah spune:
buna fetelor,
mi-ar fi placut sa intru sa spun: sunt insarcinata dar...BB-ul meu se lasa asteptat...vrea sa mai imbatranesc cu un an , probabil...
deci, nu am vesti, sunt in Z5. nu m-am hotarat ce o sa fac luna aceasta, nu mai am chef de nici o monitorizare...de nimic. efectiv am obosit, mai ales psihic. ma gandisem sa pun cei 2 embrioni(de cate ori trec prin zona Piata Domenii ma gandesc ca am 2 puiuti care ma asteapta) dar imi e teama ca din nou nu imi creste endometrul si nu vreau sa-i pun degeaba mai ales ca sansele de reusita sunt si asa destul de mici, plus ca e posibil sa nu reziste la decongelare...
va pup si va urez succes tuturor !
naida87 spune:
sarrah, cred ca faci bine ce faci...sa iei o pauza. Cred ca si tot stresul asta si goana ed a ramane insarcinate ne dauneaza. Poate ca e timpul sa nu ne mai straduim sa ramanem insarcinate, ci doar sa ne straduim sa ne simtim bine.E usor de scris, mai greu e de facut. Oricum, asta am decis si eu sa fac.Daca nu se va intampla nimic luna asta, luna viitoare voi lua o pauza..de doctori, de incercari...de monitorizari, analize....
Dar spuneai ca nu a crescut endometrul...la ce te referi? si la mine a zis doctorita ca enometrul e cam mic(3.75mm) avand in vedere ca foliculul are 25mm. Are vreo legatura cu o eventuala sarcina?adica...chiar daca fecundatia se produce, este posibil ca nidatia sa nu aiba loc din cauza endometrului?
ellis spune:
Buna seara!
As vrea sa va intreb cum se mai face cu programarile la dl dr? Cumnata mea a aflat ca e insarcinata si ar vrea sa ajunga la dl.dr... si nu mai stiu cum se face...il sun pe el? pe nr de programari raspunde cineva?
joi este la cabinet?
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE