Aspirante optimiste>20 ani(394)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

buna fetele...spuneti-mi va rog...ii posibil ca o sarcina sa aiba aceleasi simptome ca un CM...de exemplu eu...inainte cu 1 sapt-1 sapt jumate imi apar 2-3 cosuleti pe umeri si fata,pofta de mancare crescuta(cam asa stiam eu ca vin rusii dupa cateva zile)... si acum, dupa 12 zile de asa simt(perioada fertila fiind 13-18 martie,dar din 7 martie tot prestam,o zi da una nu), niste cosuleti micuti pe umeri si fata, o mare pofta de mancare(non stop cu gandul ce as mai putea manca, desi atunci termin de mancat ),si ma simt usor balonata de la buric in jos,parca as avea un balonel acolo.......sa fie oare semne ale rusilor(care confrom calculatorului de pe net ar trebui sa vina in 1 aprilie) sau o sarcina?
sunt cam deprimata pt ca ma gandesc ca sigur vin rusii
sotul,dragul de el, ma tot intreaba,iubi, da nu simti nimic? azi nu ti-o fost rau sau ceva?si imi tot pupa burtica si zice,of da sa fie acolo un bebe mic
scuzati-ma daca v-am plictisit,dar spuneti-mi va rog parerea voastra,care sunteti mai experimentate

p.s. doula, blogul ii superrrr, felicitari

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

simptomele de sarcina sunt de cele mai multe ori confindate cu cele de sarcina asa ca succes si asteptam vesti de bb

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Andreea, eu zic ca orice ti-am spune noi din cunostiintele noastre nu suplineste sfatul medicului, deci parerea mea este sa mai ceri sfatul altui medic atat pt spermograma cat si pt ecografia ta.

intreba o fata unde am facut spermograma, sotul a mers la un cabinet pe iuliu maniu langa cabinetul de gineco SANORUR DR Vlad Nicolae.

Astazi mergem si noi dupa rezultat....va povestesc maine

happy am inceput ierburile de luni si sunt cam constipata , la tine e ceva asemanator, am sa-i scriu d-nei biolog

http://tt.lilypie.com/IT6Bp2.png
http://www.popasmusic.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

Buna dimineata fetelor!!!!
Chiar daca este cu intarziere LA MULTI ANI SARBATORITELEOR!!!!multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor va doresc.
Bun venit noilor aspirante si sedere scurta .....sa ne vedem cu toate la odisee
la toate fetele

Mergi la inceput

off s-au intamplat asa multe zilele astea si sunt cu nervii la pamant, si sunt asa stresata fetelor de credeti-ma ca nu mai am chef de nimik, habar nu am cum sa trec si peste asta
Pe langa problemele astea prin care trec ma darama si mai rau ca au trecut 9 zile de cand trebuia sa imi vina CM ( nu a venit) si toate testele pe care le-am facut sunt negative, chiar credeam ca poate poate a venit si soarele pe strada mea ...
Si scuzati-ma daca v-am stresat sau plictisit(nu stiu daca sunt cuvintele potrivite) cu ce am zis dar nu mai rezistam fara sa vb cu cineva ca nu prea am cui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Vanny sa stii ca si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine. Ti-a mai intarziat vreodata asa mult? Ai ovarele curate?

Vreau si eu sa fiu
Oare cand vei veni ?

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

vanyy2009, incearca sa fii optimista, stiu ca e greu, mai ales daca mai ai si multe probleme, si iti doresti mult si un bebe, dar trebuie sa nu te mai stresezi,toate se rezolva cumva.....si bebe are nevoie de liniste, relaxare si optimism si o sa vezi ca o sa vina soarele si pe strada ta

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinaemma spune:

Sal tuturor sunt membru mai nou dar totusi vechi(de 3 ani stau si studiez) !!!

Mergi la inceput

Am avut acum cativa ani un chist, l-am tratat cu AC si mi-a reglat si CM, dar le-am orit ca imi faceau rau, am mai avut intarzieri dar de cateva zile 3-4 max 5, si optimista incerc sa fiu dar relaxare si destresare nu stiu cum voi face
Multumesc ca ma ascultati......

Mergi la inceput

Scuze ca va raspund asa greu dar sunt la munka si sunt sefii cu ochii pe mine

la toate

Mergi la inceput

O singura data mi-a intarziat ft mult, in decembrie 2008 m-a venit pe 10 si in ianuarie nu a venit deloc, febroarie pe 10.....m-am gandit ca nu mi-a venit in ianuarie din cauza ca am fost plecata din tara si o fi fost din cauza atmosferi schimbate am fost plecata cam 1 luna jumate dar acum????????

Mergi la inceput