Aspirante optimiste>20 ani(394)
Raspunsuri - Pagina 8
Lumy_Clt spune:
Andreea_24, si eu am avut endometrul subtire 5mm , dar pe perioada tratamentului, la monitorizare in ziua 14 ajunsese la 13,5 mm. asa ca nu te ingrijora, cu tratament se rezolva multe. la mine mai toate cele s-au marit....ovarele mai ca s-au triplat.. ca erau mici....iar acu abia mai au loc ;)
speranta moare ultima!
http://tt.lilypie.com/cetup2.png
vias spune:
Lumy sper ca tratamentul sa dea rezultate! 

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
6+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
vias spune:
pusichet eu te-am mai felicitat pe tine...dar o mai fac si aici, sper ca DD sa te ajute sa duci sarcina la termen, sa ai un copilas sanatos! Doamne Ajuta! 

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
6+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
noname spune:
Neatza fetelor!!! Haideti la o cafeluta fierbinte, suculet si prajiturele. Eu sunt la cura de slabire, asa ca voi bea ori cafea neindulcita ori apa plata.

Va astept fetelor!!!
Vreau si eu sa fiu 
Oare cand vei veni ?
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui happymum anca, gata, a votat si sotul de 2 ori. ![]() VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618_ Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor ![]() Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...![]() Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania! Au nevoie de ajutor ACUM www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie Amintirea cea mai draga mie Poze noi cu maruta mea |
mersi mult,diseara va dam si noi voturile ca aseara a venit tati tarziu

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui aly_ Azi am avut testul de ovulatie pozitiv si imi astept barbatelul sa vina de la munca. |
Bine ai venit si scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare
anca
de
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui happyella Happy am votat finuta razacioasa... si 2 voturi si pentru Maria cea dragalasa a Ancutei ![]() ![]() viitoare ![]() http://tt.lilypie.com/lmFyp2.png |
multam

anca
de
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
A_driana spune:
buna fetele...spuneti-mi va rog...ii posibil ca o sarcina sa aiba aceleasi simptome ca un CM...de exemplu eu...inainte cu 1 sapt-1 sapt jumate imi apar 2-3 cosuleti pe umeri si fata,pofta de mancare crescuta(cam asa stiam eu ca vin rusii dupa cateva zile)... si acum, dupa 12 zile de
asa simt(perioada fertila fiind 13-18 martie,dar din 7 martie tot prestam,o zi da una nu), niste cosuleti micuti pe umeri si fata, o mare pofta de mancare(non stop cu gandul ce as mai putea manca, desi atunci termin de mancat
),si ma simt usor balonata de la buric in jos,parca as avea un balonel acolo.......sa fie oare semne ale rusilor(care confrom calculatorului de pe net ar trebui sa vina in 1 aprilie) sau o sarcina?
sunt cam deprimata pt ca ma gandesc ca sigur vin rusii
sotul,dragul de el, ma tot intreaba,iubi, da nu simti nimic? azi nu ti-o fost rau sau ceva?si imi tot pupa burtica si zice,of da sa fie acolo un bebe mic ![]()
scuzati-ma daca v-am plictisit,dar spuneti-mi va rog parerea voastra,care sunteti mai experimentate 
p.s. doula, blogul ii superrrr, felicitari 
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui Andreea_24 si daca tot am fost la doctor mi-am facut si o ecografie uter pozitie- avf dimensiuni 44/32 mm lcc 26 mm echostructura miometrului- omogen endometru subtire 4 mm anexa dreapta - ovar- 31/22 mm micropolichistic trompa nevizualizata anexa stanga ovar 34/18mm normal folicul 7 mm trompa nevizualizata douglas fara lichid ce-o insemna asta? daca stiti , spuneti-mi si mie ce inseamna endometru subtire? e de rau? mi-a spus doctorita :"uite, ai endometrul foarte subtire" si cu trompele astea... cum e daca sunt nevizualizate? nu ma pricep deloc off... ![]() mai bine faceam medicina sa nu mai am atatea dileme ![]() va pup pe toate si vorbim maine astept o parere de la voi noapte buna Vreau si eu un bebelus al meu! |
endometrul intr-adevar este cam subtire dar depinde si in ce zi a CM esti cat despre trompe nu iti face probleme ca oricum nu putea sa le vada la eco .
anca
de
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2