PRIETENE FARA TITLU (34)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ceau fetele! Am zis ca mai intru aseara dar m-am luat cu lecturatul pe alte site-uri si cand am intrat dupa aia aici ... am uitat efectiv ce voiam sa mai zic
Nici acum nu am cine stie ce idei,dar profit sa fac o pauza de harztogaraie Zi de concediu ... pe naiba ,atat ca am dormit mai mult,dar in rest am de lucru mai mai ca la birou,ca doar pun mana cam rar pe ele si se tot aduuuuna .

Pana la urma n-am mai dus nicio urocultura azi,ca am vazut ca nu o ustura la urinat cum zicea mami,ci doar era iritata,am mai tot dat-o cu crema de galbenele si era mai ok.

Azi a dus la gradinita doua pungi cu bomboane.N-am avut ce face ca m-a stresat Diana in ultimele saptamani ca vrea sa duca si ea bomboane la gradinita! Eu nu intelegeam de ce si cum,i-am tot zis ca numai de onomastici se duc tort,prajituri,bomboane etc.,dar ea o tinea pe a ei ca toti copiii duc bomboane!!! Dupa aia mi-a picat fisa ca asta toamna le tot dadeau educatoarele bomboane sa nu planga si chiar si mai recent cand facea Diana vreo chestie "notabila" ne zicea ca i-a dat sau i-a promis doamna bomboane!
Azi cand a dat Ghita bomboanele educatoarei ,mai erau niste pachete de bomboane acolo aduse de altcineva.Iar educatoarea (cea in varsta) i-a zis ca nu stie ce moda e asta cu bomboanele ... si ca azi sunt multe si nu le da decat o parte,dupa ce mananca evident.Pe hol a mai discutat omul cu niste mamici si a aflat ca si ai lor copii li s-au plans ca numai ei nu au adus bomboane !!! Si sa aduca si ei
Mai mie imi suna a complot al copiilor chestia asta O fi dus vreun parinte-doi odata bomboane si copiii au prins ideea si au inceput cu ofensiva ... ??? Acum mai opreste-i daca poti!!!

MONI 21s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

De Diana mai am ceva noutati ca de cateva nopti se trezeste noaptea si plange.Intr-o noapte a strigat de vreo doua ori prin somn dupa care a inceput sa planga cat cuprinde,m-am gandit ca a visat urat si am aprins lumina,am dus-o si la wc cu intentia sa o trezesc de tot,dar plangea de zor si nu imi raspundea la intrebarea ca ce are,nu ma puteam intelege cu ea,doar se uita in gol Abia am calmat-o!
In noaptea urmatoare s-a sculat in fund,apoi in picioare,dupa care s-a urcat la noi in pat,calare pe mine si s-a intins sa doarma acolo Am dat-o jos,am intins-o,dar iar s-a ridicat si iar m-am trezit cu ea deasupra mea Si nu zicea nimic ... ca norocul ca dupa ce am pus-o iar la loc,a ramas acolo.A doua zi i-am povestit ce-a facut si i-am zis ca e "somnambula" - macar a invatat inca un cuvant nou.Tare s-a mai distrat
Azinoapte iar s-a trezit plangand,dar nu asa de rau ca prima noapte,adica si-a revenit mai rapid,iar daca am intrebat-o dupa aia de ce a plans,mi-a zis ca nu stie

MONI 21s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Ma duc sa bag o ciorba de vacuta ,ca poate asa imi mai amintesc ce voiam sa scriu.Dupa care vin si termin eu capitolul ca vad ca nu va aratati niciuna azi

Mergi la inceput

Na ca am facut si subiect nou,ca poate nu apuc sa mai intru pana diseara si va apuca parlitul (desi m-as mira).Acum fug sa o iau pe Diana de la gradi si mergem la mami ca la 16 vine profesorul de gimnastica.Am uitat sa va zic ca s-a adaptat si cu el,desi a fost cam intimidata la inceput,ca e un tip mai in varsta si mai ales ... e barbos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna fetele,

Si eu prin zona, intru repede.
MONI, noi avem program de limbi straine. Adica: eu ii citesc in franceza, fac activitati cu el in franceza etc.
Tati ii citeste in engleza si face activitati cu el in engleza. In afara de citit in engleza, mai face engleza cam 20 de minute pe zi, seara mai ales (avem diverse carticele, jocuri, cantecele etc).
Tot tati ii citeste si in romana si il invata diverse in romana.
Adica e cam asa: o seara poveste in franceza, o seara in romana, o seara in engleza, dupa care reluam.
Ce sa zic, e foarte receptiv, cu engleza e super ok, invata si imi pare bine, oricum de la toamna il dam la cursuri de engleza pentru copilasi. Cu romana a inceput bine de tot de ceva vreme, acum se intelege bine la telefon cu bunicii.
Cu franceza e cel mai bine, ceea ce e normal, ca a inceput de mic ca prima limba.
Iar in curand incepem si spaniola, o sa ma ocup eu de el ca eu vorbesc limba. Trebuie doar sa cumpar carti pentru copii in spaniola ca nu avem.
Neerlandeza o sa inceapa la scoala, peste vreo doi ani, ca nu am gasit locuri la imersiune dar e ok si asa. Trebuie sa ne punem si noi sa invatam limba asta, din ce am vazut nu e foarte grea si va trebui oricum sa il mai ajutam pe Mark cand o incepe sa o invete.
Si o sa mai faca germana mai incolo, tot la scoala. Dar la germana il ajut eu ca stiu destul de bine.
In ceea ce priveste cosmarurile Dianei, sa stii ca si Mark a avut o perioada de asta, se trezea si plangea si nu stiam de ce. Acum daca se trezeste ne zice ca a visat urat. Au si ei spaimele lor, mititeii.
Am vazut ca al meu dupa ce viseaza urat vrea sa doarma in pat cu Baloo din Cartea junglei insa ursul ala este imens si ii ocupa tot patul. Dar el stie ca Baloo il apara si ca nu trebuie sa ii fie frica daca este Baloo cu el.
, am fugit, revin mai tarziu.

Avem pui de trei ani si mai vrem inca un

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

ANDA e super programul! Pe mine ma intereseaza de fapt cum a inceput George cu engleza,adica sa vad cum as putea sa o fac si eu cu Diana.Ca ma gandesc ca daca ma apuc sa ii citesc povestioare fie si super scurte in engleza nu pricepe nimic fata,pana nu are niste notiuni de baza macar ... Stiu ca voi aveti tot felul de chestii jocuri la PC sau jucarii super in engleza si nu numai care sa il atraga.Dar a facut cu el si doar exercitii asa cam cum fac la ora de engleza de la gradinita sa zicem? Eu habar nu am cum sa incep ,ce am mai facut eu a fost doar sa ii amintesc cum li se spune in engleza unor animale sau unor cuvinte de care ma mai intreba ea.Chestie care nu cred sa o ajute prea mult ... ca eventual le memoreaza, dar tot nu poate vorbi fluent limba respectiva.Bani de profesor privat nu am,doar daca oi da-o la scoala la vreo clasa unde se face intensiv engleza.Tare as vrea sa o stie macar pe asta.Aici in zona i-ar prinde foarte bine si germana dar mi se pare mult mai grea si din aia chiar ca nu stiu o boaba sa zic ca as mai ajuta-o.

Mergi la inceput

Dupa cum vedeti m-am si intors.Azi a fost cam capoasa Diana,n-a avut chef de sport,a zis ca e obosita Abia a convins-o omul sa faca vreun sfert de ora.Am schimbat programul,vine luni de la 17 profesorul,ca e prea devreme la 16!
Pai azi la gradi la 15,40 erau deja in curte copiii,clar nu si-a facut somnul somnoroasa mea!
Asa de rau imi pare ca nu am adus aparatul cu mine,era de vis in curtea gradinitei,plin de copii,iarba verde si pomi muuulti infloriti
Am lasat-o la mami ca o mai scoate ea in curte la copii si diseara mi-o returneaza,ca maine iar are drum la Szeged la control.Ieri au iesit cu bicicleta si au stat vreo 3 ore pe-afara in fata blocului.Azi iar ii scoate bicicleta .
E o vreme afaraaa ... lumea a umblat in tricou azi
Ca tot ziceam de tricou .... DEEA unde esti??? Hai mai baga un rand,mi-e dor de postarile tale! Zi de Daria se joaca cu cuburile alea?

Mergi la inceput

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134266

"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Eu am fost azi plecata la matusa mea, era ziua ei, apoi acasa aveam deja musafiri care ma asteptau, o dulce nebunie. Diana a fost cuminte foc, a mancat, acum doarme dupa ce i-am citit toate povestile horror din cartea cu Bardul Beeadle.
Moni, sa inteleg ca faceti cu schimbul la dulciuri? Cand un copil, cand altul isi improspateaza proviziile? Nu-i rau, smecheri micutii.
Si Diana se trezea noaptea si privea fix sau plangea, acum i-a trecut, eu cred ca erau de vina cosmarele. Aprinde lumina la baie, o tii in brate si astepti sa-i treaca, alta solutie mai buna n-am avut.
Poate fata a racit putin, urmareste-o zilele astea si daca vezi ca e rosie sa-i duci urocultura.
Denisa, iar a vomitat Alex? Saracul...mai bine astepti rezultatul sa nu iei degeaba antibiotic, are dreptate medicul. Dar Alex il ia deja, nu?
Anda, n-am apucat sa vad filmele, sper ca maine, azi sunt cam somnoroasa. Nu mi-am facut somnicul de pranz, de aia. Ideea ta e perfecta, in fiecare zi alta limba, dar modalitatea n-am prea inteles-o. Ii cititi si traduceti sau cum? Ma intereseaza si pe mine, eu vreau macar engleza sa o invat pe Diana, daca poti furniza mai multe detalii, ti-as fi recunoscatoare.
Diana inainte de somn, calculeaza pe degete. 1+1, +2 etc. Ca sa nu mai zic ca de cand se trezeste dimineata sta la rasfoit carti. Cate o ora. Pe covor. Asa ca pot sa mai dorm, cu conditia sa-si ia ciorapeii pe ea. Nu m-as mira sa o aud intr-o zi citind, nu cursiv, dar citind. Plus ca a invatat azi singura sa faca un nod. Atata s-a jucat cu niste sireturi pana a reusit. Si a fost tare mandra, acum stie bine. Nu se lasa, exerseaza pana se satura.
Ieri a pictat pe tabloul cumnatului iarba verde. Apoi i-a reprosat acestuia ca nu e bine, lipsesc florile. Asa ca el a chemat-o sa-i arate si florile cand au fost gata, Diana era in extaz, ce frumos, ce frumos..numai asta repeta.
Cand vine tata-su de la servici, ii sare in brate si ii striga: tatii, te iubesc. La amandoi ne repeta asta. Si m-a intrebat azi: mama, ce inseamna te ador? Mda..am scapat cu o explicatie scurta.
Cred ca v-am zis destule despre Diana, cat pentru 5 luni.
Acum trecem la chestii mai serioase, ce tzoale, rujuri, parfumuri v-ati mai cumparat, dragelor?
Plec la baie, am o carte de Alberto Moravia, ma asteapta cuminte pe marginea cazii.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Gata a adormit Diana,a fost ko de oboseala.Mi-a tot repetat azi ca nu o mai ustura deloc,nici rosie nu prea mai e,deci o fi doar iritatie.
INGRID am uitat sa te felicit pentru progresul Dianei cu dormitul singura !!! Foarte fain si ca sta si rasfoieste cartile dimineata! macar mai motzai si tu si poate chiar te trezesti ca iti citeste vreo poveste
Bine zici sa trecem la chestii mai serioase - tzoale,rujuri si parfumuri.Hmmmm ... sa ma gandesc ... niste pantaloni de trening ciclam si tenisi de aceeasi culoare cumparati de mami azi pentru Diana se pun ?

"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput