PRIETENE FARA TITLU (34)
Raspunsuri - Pagina 19
Ingrid S spune:
Diana doarme de la 21, asa ca eu mai stau putin pe net si merg sa fac o baie.
Denisa, vad ca s-a agravat boala lui Alex, ziceai ca sunteti usor raciti, asta e, daca ia antibiotic isi va reveni el. Cat o durea gatul pe Diana nu putea manca nimic, dar stiam ca va recupera dupa boala. Sanatate maxima si ai grija si de tine!
Descarca pozele cand ai timp si odihneste-te! 
Copilul meu a stat afara aproape 5 ore, nu-i de mirare ca n-a dormit la pranz, am si jucat fotbal in curte, carti pe o patura asezata pe iarba, se simte primavara.
Fug la baie, poate mai revin.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
Denisam spune:
Neatza,
Am reusit sa pun poze in drop- o sa revin mai incolo cu detalii despre noi,nu sunt prea bune dar sa merg sa imi iau un ceai cald.VA
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
monica70 spune:
Buna ziua gagici intr-o zi cu soare
Azi sunt mai relaxata la birou,nu ca n-as avea din plin de lucru,ca am berechet,mai ales ca maine vreau sa imi mai iau o zi din concediu,daca nu intervine ceva urgenta.Dar sper ca nu intervine.
DENISA m-am delectat ieri cu pozele voastre din vacanta,se vede ca a fost super,chiar daca nu a fost asa de cald.Aratati toti tare bine,mai ales tu .... beton
! Sa nu te puna mama naibii sa mai vrei sa slabesti cumva!!! Am vazut-o si pe Emma inotand,ce fain!!! Diana a tot inceput sa spuna ca ea va merge la inot ,asta de cand a dibuit costumele de baie primite
Bine ar fi sa vrea sa mearga,adica sa nu ii fie teama de apa cand o fi cazul.
Cum stati cu raceala,sper ca mai bine!
INGRID ce bine ca ai curte si tu si Daniela la fel ... Deja ma tot gandesc ca o sa mai evadez si eu pe la socru-meu la vara si vara viitoare,sa stau la umbra in chezlong citind o carte
in timp ce Diana se joaca la nisip si bebe doarme in
La cateva case mai incolo sta si vara-mea cu Maria mica,ar avea Diana si cu cine se juca!
Eu am fost la eco marti dar bebe era cu fundul in jos,sper sa se vada macar vinerea viitoare sigur ce e, cand merg la alt medic.Deocamdata e doar "parca baiat" ...
Diana e ok,cand iese de la gradi sta vreo ora pe-afara cu taica-su,pe urma o urca la mami,si cand se intorc acasa mai sta si cu mami pe-afara vreo ora.Cel putin asa a fost zilele astea ca a fost vreme buna.De cum ajunge acasa se arunca sau pe construit castele sau pe coafat papusa Giulia,i-a facut pilaf parul de cate agrafe ii tot pune si scoate si iar pune altele.Aseara ca a reinceput Lost numai bine s-a apucat de taiat si lipit hartie glasata.Activitatile "educative" se limiteaza la citit povestile de seara cam in jur de ora 23 fiind asta ![]()

Aseara Diana zbiera de zor din baie ca nu mai e hartie igienica.Eu fiind la PC am strigat husbandu' care era in dormitor sa actioneze,dar fiind meciul, nu s-a clintit ... asa ca m-am deplasat eu intr-un tarziu.Cand ajung in baie ... Diana deja rezolvase problema.Sulul de carton gol era pe jos si in suport trona un sul de hartie igienica neinceput ... il scosese fata din dulap si il pusese ea
. Am ramas cam masca,dar incep sa ma obisnuiesc cu stilul ei.De exemplu cand mi se termina apa - am vesnic o sticla de apa langa birou - Diana merge in camara si imi aduce alta sticla neinceputa.Si e mereu pe faza cand e ceva pe terminate,are grija sa ne atentioneze sa cumparam.Bine mai insista ea ca vrea anumite culori ,dar e adaptabila.Ieri mi-a aratat ca i s-a terminat lipiciul si a zis sa ii cumparam dar roz sau rosu (cutia).Sau daca nu ... si albastru.Ba chiar si verde
I-am facut rost de unul in cutie albastru inchis+galben,sper sa nu comenteze prea tare ![]()
MONI
21s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Bee spune:
Buna fetele.
Si noi raciti in continuare. EU rau, RAzvan sa zicem ca doar tuseste. Dar daca o sa continue cu tusea in acelasi mod, vom ajunge si la medic, candva. Momentan, eu una l-am doftoricit doar cu antitermice, ca baga febra mare fix cand aveam musafiri. Cred ca a ajuns iar pe 40. Eu l-am prins doar in faze de 39 cu 5. Dar il cunosc si stiu cum reactioneaza. Cand are febra mare e alb ca varul si rece ca gheata la maini si picioare. Abia cand incepe sa scada se inroseste si se incalzeste.
Denisa, sanatate multa! SI tie si lui Alex. Nu cred ca e cazul sa insisti cu mancarea cand e bolnavior. Cred ca nici tie ca adult nu-ti arde de mancare la boala. Al meu a mancat sambata si luni doar banane (vreo 2), iar Duminica, in ziua cand i-a fost cel mai rau, doar suc de portocale. Aveam 2 litri pentru musafiri, dar au sfarsit in mare parte in burtica lui. Nici lapte nu mi-a baut cateva zile. Acum si-a revenit cu toate. Sper sa treaca si la voi repede (realitatea e ca si noi o tragem de mai mult de o saptamana). Ufff ce te invidiez pentru mare! Super distractie, desi vorba ta, putea sa fie mai cald!
Moni, parca te vad eu ca nu apuci sa pui mana pe o carte pana nu face cel mic un an! Sau cel putin nu in curte si nu daca sunt amandoi doar cu tine. EU cat fu Razvi ffff mic, citeam la alaptat. Si cum alaptam din greu (des si ffff mult timp) citeam pe rupte. Cand a mai crescut, n-am mai reusit decat noaptea cand imi fugea somnul de prea multe treziri si-l chemam cu o carte.
Ingrid, oricum se vede ca responsabilitatea si placerea ta e copilul, din cum te ocupi de ea. EU nu reusesc. Sa-mi spuna oricine orice, dar stiu ca nu-s perfecta. La mine orice petrecere, musafiri, etc e un chin prelungit. Barbatii tb sa se ocupe de gradina, asa ca sotul meu a frecat un gard pana seara, mama cu ceva curatenie si mancare pt oamenii la lucru (aveam 2 oameni si treaba multa), iar eu cu copiii pana la 4 dupa masa, cand a trebuit sa fac tort, prajitura, aperitive, fripturi, ca pe cand vin musafirii sotzul meu doar sa gratareasca. Si a doua zi, de la capat: mancare, mancare, mancare, vase si copiii. Eu si mama e drept. Diana doarme singura acum? CA noi muncim din greu. Noi, adica eu. Ca Radu are grija sa strice totul adormind langa ea.
Vreau si eu o pauza, o femeie, un robot care sa se duca la cumparaturi, etc.
Azi ar trebui sa merg la cumparaturi cu copiii evident si mi-e rau numai cand ma gandesc. Abia stau in picioare de la raceala asta nenorocita si mi-e si frica sa scot copiii intre alti oameni. Singura nu merg, ca nu o pot lasa pe mama cu ambii copii, asa ca la noi ca la balamuc: in grup de 4.
Irinutza, desi Sabina e guresha nevoie mare! Draga de ea ce contrariata a fost. Data vitoare trebuie pregatita din timp. EU una asa fac: o anuntz, ii explic, etc. Nu de alta, dar nu-i scapa nimic si sigur ash fi patit ca tine.
Moni, Ingrid, voi cu fetitele mai silfide asa, cate kg au ale voastre? CA mie mi se spune ca domnisoara mea e slaba, desi are 14 kg sigur si mananca rezonabil. E drept ca e si lunga, dar totusi, mie mi se pare ok, chiar daca i se vad coastele.
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
monica70 spune:
BRANDUSA Diana mea are cam aproape 13 kg si pana in 100 cm,nu stiu exact.Si e slabuuta,dar are totusi ceva "bulane" ![]()
Sper sa scapati repede de boala toti
Nasol de mers la cumparaturi,mie nu-mi place nici de obicei sa merg,darmite acum ca-s gravi! Eu am noroc ca am sotu' pasionat de asta,care s-ar duce la orice ora la cumparat alimente,facut piata ...
Nu-mi imaginez cum citeai la alaptat! Trebuie sa incerc si eu chestia asta ,poate functioneaza.
MONI
21s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
pisoi3 spune:
Buna fetele,
Eu nu prea mai apuc sa scriu din lipsa de timp, evident.
Suntem bine, crestem, totul e ok.
Am pus filmulete in drop insa, in vederea evitarii oricaror discutii referitoare la probleme lingvistice sau de orice alta natura pe care le-ar putea isca unele persoane rauvoitoare, mi-am parolat dropul. Cine vrea parola, sa imi scrie pe PM sau pe email, acest lucru fiind valabil inclusiv pentru unele fete care imi sunt dragi si care scriu la celalalt subiect.
In rest, toate bune, am mai intrat la voi in drop-uri si v-am admirat copilasii si tot ceea ce fac ei, sunt minunati, au crescut si sunt foarte dulci.
de la noi, sper sa reusesc sa revin.
Avem pui
de trei ani 

si mai vrem inca un

www.helpsonia.com
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Eu nu apuca sa fac nimic prin casa, deoarece fetita mea cere mereu sa stam afara, la pranz doar o ora de agitata ce e sa iasa in parc.
Am vazut pozele Denisei, esti foarte frumoasa Denisa
si slaba si cu picioare lungi, super arati! MI-a placut de Emma ca inoata singura, foarte bine, lectiile de inot au ajutat-o, cand vine vara o dau si eu pe fiica-mea, e topita dupa apa. Iar peisajele sunt absolut superbe, ati avut un concediu minunat, bravo voua! Doar in piscina ati inotat?
De ce spui ca vestile nu sunt bune, cum se simte Alex? 
Moni, observ cu placere ca Diana are idei la construit, cum ti-am mai spus, ultimul castel (bloc) il face si un prieten de familie, de 38 de ani..deci, intelegi tu ce vreau sa zic. Pur si simplu ma uimeste si am trecut deja de faza de complimente.
Imi pare rau ca n-ai vazut bebele la eco, dar mai sunt zile, eu continui sa cred ca e baiat. 
Bee, Diana are intre 12-13 kg, inaltime aprox. 98 cm, atat a avut ultima data, acum 3 luni, poatea mai crescut intre timp, nu stiu. Dar e slaba, asta ti-o spun sigur, fata de alte fetite pe care le vad prin parc.
Eu stiu ca tie iti place sa bucataresti, mie nu, nu-i vorba ca am pasiune pentru copil si ca ma ocup de el, nu pot sa stau sa fac mancare, nu ma caracterizeaza
, eu sunt cu curatenia si cu mesteritul..diverse reparatii. Stiu sa fac papa, dar nu-mi place, am noroc cu sotul ca e pasionat, ii sticlesc ochisorii cand e vorba de alcatuit un meniu de chef, plus cumparaturile pe care le face impecabil.
Si eu citeam si o fac in continuare, asta e singura pasiune pe care o am, auzisem undeva ca nu se trece la categoria de hobby, oricum i-ar zice, fara carti sunt distrusa, in concedii uitam sa-mi iau carti si citeam toate ziarele de sport ale sotului...manie, na.![]()
Sanatate lui Razvan si tie! 
Anda, eu ma inscriu la filme, deci trimite-mi pe PM, am citit ce s-a scris dincolo si ma rugam sa imi dea Dumnezeu suficienta rabdare sa tac, stiu ca se asteptau la contrariul, dat fiind ca tin la tine si nu doar eu. Nu mai am chef de cearta, saptamanile trecute am avut parte aici si chiar nu credeam ca se va intampla asta, chit ca alte persoane au exultat de fericire, never mind.
Eu il consider pe Mark adorabil
, indiferent in ce limba vorbeste, so, nu pune la suflet, fiecare de aici a fost barfit la un moment dat, stii ce se spune, ca esti important daca te baga in seama...![]()
Acum ma bag la aspirat, uf, iar s-au adunat sub pat mici ghemotoace de praf.
Ingrid S si Diana
Ingrid S spune:
Bee, am uitat sa-ti raspund, Diana doarme singura, mai sunt cateva nopti in care ma cheama sa dorm cu ea (de regula o apuca la 2-3 noaptea) si ma conformez, deoarece vreau sa fie blanda trecerea, sa nu se simta alungata din patul meu. Dar e tot mai bine, cu fiecare noapte.
Fug acum, ca e in baie.
Ingrid S si Diana
Denisam spune:
Salutare,
Multumim de aprecieri.
Sunt acasa cu A, am fost iarasi la medic,macar am dat peste unul destept-care mi-a explicat capinanuvinerez.de la swab din gat,nuare sens sa incepem nici unul antiboticul.Aflam diseara.Insa cu ochii asa rosii,curgand sicu nasul in halul asta,sa nu poata respira si sa stranute in somn,nu a fost niciodata A.Elmi-a zis ca sigur pina simbata isi va reveni80%-asa sa fie.EU sunt si euvarza,inurma cu calcatsi altele, am spalat iara aseara ca a vomitat anitibioticul cu tot ce mincase cu 1,5h in urma, asa ca...
Anda-vreau si eup arola si imi pare rau de neplaceri si relele intentii-noua ne place detizul nostru.
Va pupam pe toate si revenim cand suntem mai bine.
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
monica70 spune:
Buna seara,intru si eu un pic,ca vad ca Diana nu vrea sa ii citesc inca.E ocupata cu taiat-lipit,dar zice ca nu ea face ci ... Razvan cine-o mai fi si ala ... Si il tot lauda,plus ca zice ca ea doar taie hartia (ca e doamna evident) si el o lipeste.Bine, mai striga din cand in cand si la David sau Dani
.
Dimineata o sa ii duc la laborator urocultura,sper sa nu aiba infectie urinara.Azi dupa ce a iesit de la gradinita s-a plans ca o ustura la urinat si e si rosie in zona.In plus seara merge tare des la WC.A mai avut episoade din astea si i-au iesit ok uroculturile de cate ori i le-am facut,sper sa fie asa si acum.
De cand sta pe-afara dupa-amiaza nu mai e asa de vorbareata seara,pare cam zombie de oboseala.Si-acum o tot rog sa mergem la culcare si ea imi baga texte ca "NU O TELMINAT LAZVAN,LASA SA TELMINE"
Dar dupa ce ii citesc povesti in maxim 5 minute e adormita deja.
ANDA mersi de parola,ioai ce mai parola, cum crezi ca o sa o tin minte? 
Ce-mi place de George ce fain ii citeste! In afara de citit povesti in engleza, ce-l mai invata in engleza? Il invata zilnic,face ore cu el? Sau sau parca ziceai ca vorbeste cu el in engleza? Asa parca am retinut.Mark o sa fie un super-poliglot ca mami lui
Mai ales daca va mai face la gradi si limba aia cum naiba ii zice ca imi venea sa scriu neandertaliana? ![]()
Aha neerlandeza,asta era ! Si eu mi-am promis ca o sa mai fac cu Diana acasa engleza,dar am facut pe naiba 
DENISA hai ca poate nu trebuie antibiotic
sa va treaca!
Fug ca s-a hotarat sa incepem lectura.Revin dupa ce adoarme.
MONI
21s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)