Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (84)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nadia, tare e frumoasa si dulce Victoria, ii rad ochisorii tot timpul :)

Nu am mai vazut-o de mult pe Vianne si pe Stefana ei.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

si sa va arat si ultimile creatii ale lui mami Cleo, ca de-acu incolo, cu cotrobaitoarea mica, nu mai pot sa fac nik:

http://picasaweb.google.com/olteanu.mara/2009Martie15Am10luni#5314494414526317474

http://picasaweb.google.com/olteanu.mara/2009Martie15Am10luni#5314784118639100946

si o poveste cu pisica:
http://picasaweb.google.com/olteanu.mara/2009Martie15Am10luni#5314783363969659170
si filmulet

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Buna Dimineata dragele mele !!!
Nu am mai intrat demult pe aici ...
deh, cand ai si un copchil crizat de varsta de 4 -5 ani ... incerci sa te documentezi mai mult in ceeace il priveste ...am ajuns chiar s la psiholog ..ca nu mai stiam ce sa-i fac .sa zicem ca acum e pe drumul cel bun

Despre Cocodrino , ce sa va zic ... este un copil tare cuminte ...
papa bine ..dar numai pasat ..cum simte ceva mai altfel in guritza isi face sila pana vomita ...asa ca mai asteptam cu alimentele mai consistente iar programul de masa este urmatorul :
la ora 7 - 200 ml lapte
apoi somn panala 10
la 11 -fructe pasate
la 14 legume cu carnita, galbenus ,ficatel ..si urmeaza peste , suculet de fructe
apoi nani pana la 17
la ora 18 - cereale cu lapte , sau iaurt natural sau cu fructe
la ora 21- 250 ml lapte
si apropo de papa..Fecian ...aiincercat sa-l lasi pe el sa se mozoleasca putin in mancare ."sa faca cunostinta " cu ea ??? si sa o duca singurel la gura ...oricum iti trebuie multa rabdare !!!
asaaaa,
are 9 kg
2 dintisori
nu se ridica deloc in picioare si aici va rog din suflet sa-mi spuneti daca mai sunt copii care la 9 luni nu se sprijina deloc in picioare ?????
am chemat-o si pe dok ...sa vedem ce spune !!! poat ne trimite la o recuperare ..dar mai inatai sa vedem cat e de grav ...

off, ce sa va mai spun despre noi .e greu de recuperat atata timp ..va mai citesc uneori ..dar scrieti cu o viteza uimitoare ...
ce frumos ca v-ati imprietenit ...este foarte important sa ai pe cineva aproape in perioada asta ...

va pup cu drag
si va doresc o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

va rog, spuneti-mi ca e normal sa faca asa http://s486.photobucket.com/albums/rr229/iuliaturcescu/Video/?action=view¤t=MOV05408.flv ma sperie de moarte...e cazul sa merg la dr.? a mai facut, dar nu asa mult. acum, cat au fost reclame pe A1 si si acum, se leagana asa.

VOTATI-NEEE, VOTATI-NEEEE
odata pe saptamana, pana-n aprilieeee!!!

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Neatza
Ce soare este afara si ce intuneric e in capul meu . Sunt cam obo, mandra a incantat cine stie pe cine azi-noapte .

Bai am vazut ca eram cat pe aci sa fiu declarata nula, here i am
Cred ca ti-am simtit invocarea telepatic, vecino, te-am sunat la tzanc. Abia acum am vazut ca ma cautai.

Aud de greva foamei si la Fecian , cunoastem-cunoastem. Anul asta pot sa candidez cu succes la sectia creatie la Cerbul de HAUR, ori MAMAIE ! Am incercat de toate pt toti, cu ocazia asta mi-am si dezolvtat un intreg repertoriu , sa-mi conving fotomodelul sa manance. Concluzia mea este una : mananca daca vrea si cat vrea .

Am vazut ca Simonix inca se lupta cu febra si sistemul . Multa sanatate puiului si sper sa-si revina ca pasarea Phoenix. Sa te miri ce si cand a trecut!

Am vazut ca sunt filmulete in avampremiera pe postul despre-copii dar cred ca eu n-am platit beletu' . Nu poci sa vad . Nici filmuletul de la Cleo, Lorich ori desiree . Ce tre sa fac? dau si eu o spaga undeva ? cuiva?

Astazi sunt cu un mare morcov in . Avem programare la neurolog. Sunt curioasa ce ne zice .
Analizele le-am luat, acum mai ramane sa merg la pediatra sa le "traduca" si sa descopar al cui e copilul meu . Noi suntem amandoi cu grupa sanguina A II iar fii-mea are 01 ? Nu prea se poate deci ori au fost gresite analizele ori mi-au livrat gresit pachetul la maternitate
Tipa de la laborator de unde a luat tati analizele a zis ca rezultatele nu sunt rele dar nici cele mai bune . Sa vedem ce zice si pediatra.

Fug sa alimentez urlatoarea mica

Adriana mami de Andra , noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia83

va rog, spuneti-mi ca e normal sa faca asa http://s486.photobucket.com/albums/rr229/iuliaturcescu/Video/?action=view¤t=MOV05408.flv ma sperie de moarte...e cazul sa merg la dr.? a mai facut, dar nu asa mult. acum, cat au fost reclame pe A1 si si acum, se leagana asa.

Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

iulia, si fifi mai face asha cand se plictiseste. Si fata nasilor. Pe mine ma sparie momentul - ca imi aduce aminte de toti aurolacii si cershetorii si cupiii de la orfelinate. Incerc sa ii distrag atentia, sa o pun in patut, sa o rup din ritm

msbb, grupa 01, e cea mai comuna, cdea mai des intalnita. 70%din po pu la tie o are. parca probleme tre sa iti faci cand iese cu AB4 si voi nu aveti din astea .

mai voiam sa zic ceva. Nu stiu ce. A, fac ananas la steamer - prima data sa ii dau anananas.

si mai intreba cinebva, cred ca blueangel, despre copii nemergaciosi. Dupa 1 an sa te ingrijorezi. Sunt cupii mai harnici, altii mai potoroshi, care merg pe la 1 an juma. Eventual poti zice dr-ului, sa fie atent si la alte reactii, la noi pediattra isi aloca cateva minute sa se joace, sa ii puna pampers, sa ii fure stetoscopul, ca sa vada reactiile, si e tare amuzata de figurile fetitei.

edit:i-am dat ananas. fiert la aburi. A mancat 100ml de ananas, amestecat cu mar si branzica. O fo zile si mai proaste...

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia83

Nu cred ca e cazul sa te sperii asa. Andra nu face asa dar am citit ca sunt multi copii care fac asa si nu este nici o problema. Cred ca mai greu este pt parinte sa-si vada copilul facand asa. Multi asociaza imaginea cu cea de copil ... abandonat , dar nu este nici o problema. Este pur si simplu un mod de calmare, se leagana asa pt a se linisti, eventual cum face noi cand auzim o melodie frumoasa si urmarim ritmul cu piciorul. Sunt sigura ca se dezvata.
Daca vrei tu sa te simiti linistita poti sa intrebi si doctorul dar sunt sigura ca nu este nici o problema.

Adriana mami de Andra , noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

credeti-ma ca imi dau lacrimile cand vad ca face asa, sau cand ma gandesc numai. mi-e frica Doamne fereste de boli ale creierului, copilasii autisti, retardati fac asa, nu suport s-o vad ca se leagana asa. o sa intreb si pediatra. stateam amandoua pe jos, ea se juca, apoi incepu sa tipe din senin, isi culca capul pe bratul meu si adormi. tv-ul era dat la maxim aproape, ca ma uitam la neatza, ea adormi tun. acu doarme, ceea ce nu mi s-a mai intamplat. dormea de obicei dupa masa de la 10. bai, ce se intampla? jur ca ma lua durerea de cap, im trec tot felul de lucruri prin cap..

Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Iulia , nu ced sa fie vreo problema ...ei invata la varsta asta tot felul de chestii pe care le repeta la infinit pana se plictisesc...atata timp cat este receptiva ..adica din acel leganat tresare la zgomote , apeluri ... si nu este absenta...este toul ok !!!
nu te ingrijora !!!
se ridica in picioare ...isi sprijina corpul pe picioare ?(asta este o intrebare care ma priveste ..nu are legatura cu ce ai intrebat tu ..sa nu te ingrijorez aiurea )
MissP ..am vazut ca nu esti in apele tale .. e pup pe sufletel si iti doesc sa rasara soarele

promit sa intru mai des ...sa va cunosc pe fiecare mai bine ...
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Neata mamicilor,
iulia, lasa ma copilu in pace, ce daca se leagana? Poate ca se plictiseste si asa face ea, mie nu mi se pare nimic ciudat.
MsBB, e normal sa aiba grupa aia de sange, uite aici un tabel http://www.doneazasange.ro/sange.html
Eu am fost foarte preocupata de acest aspect,deoarece eu am Rh negativ si a trebuit sa-i facem Dariei grupa si Rh la nastere, faza tare a fost ca tati nostru stia ca are grupa A si eu 0 si copilu a iesit cu grupa B s-a dovedit pana la urma ca tati e cascat si ca el are B... uite asa am facut eu ca tatal sa aiba grupa copilului si nu invers

Fetelor sunt tare amarata, dupa ce barbatu asta al meu a fost plecat in delegatie pana ieri, m-a rugat sa-l las si la pescuit de vineri pana duminica... mi-e mila de el sa nu il las si nici nu am chef sa stea imbufnat tot we, sa isi sune prietenii care sunt pe balta, dar mi-e mila si de mine ca am si eu nevoie de o pauza, de relaxare... sper sa nu ma transform intr-o nevasta disperata

Mergi la inceput