Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (80)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

Buna fetelor, m-am intors din parc cu micuta inw rap si ca niciodata simt cum ma dezintegrez. Probabil am gresit ceva undeva ca sambata dupa 5 ore de mers cu fata in acelasi wrap nu aveam nimic. Of...

Piolica, eu mi-am facut wrapuri si ca sa aleg maeriale m-am luat in mare de pe instructiunile de www.mamatoto.org/Default.aspx?tabid=121" target="_blank">aici, in josul paginii vezi cateva exemple de materiale. Ce pot eu sa iti spun e ca materialele asa-zis elastic este TRICOT, aceeasi chestie din care se fac tricourile obisnuite dar ceva mai groasa. Se recomanda un wrap elastic pentru incepatori si pentru copii mici - nou nascuti, copii pana in 6 luni. Cele mai bune sunt wrapurile rigide.

Eu am folosit materiale care aduc cu maerialul de cearsaf sau de rochie usoara. Pentru un wrap de vara poti folosi chiar panza topita fara probleme. Parerea mea este ca nu conteaza daca se vede tesatura orizontal, ceea ce face diferenta este exercitiul si cred ca in maxim 3 zile te poti descurca f. bine chiar cu wrapul acesta care nu iti place.

Mi-am facut un wrap elastic f. bun dintr-un soi de flanela ciclam. Este chiar groasa si e ideala pentru iernile noastre si drept sa-ti spun n-am intalnit asemenea material in recomandarile "how to". Cred ca, pana la urma, poti folosi cam orice lasa pielea sa respire sau, in caz de nevoie, te fereste de vant. A propos de ultima calitate, am wrapul asta dintr-un bumbac care nu stiu cum e prelucrat dar aduce a ...fash cu care ma inteleg foarte bine.

Si, desigur, mai este desigur si ceatza portocalie, cum era s-o uit?

Mie mi se pare usor de manevrat un wrap care are capetele ingustate usor incepand cam cu 60 de cm inainte de varf, in asa fel incat la varf mai este lat de vreo 10 cm/ o palma.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

wow, dar esti maestra, nu gluma! ce-mi place wrapul ciclam, chiar e facut dintr-o helanca? iar cel gen fis e bestial! toate le-ai facut tu?
uite, wrapul asta pe care il am eu e super rigid, plus ca e cam lat, asa mi se pare mie, e la fel de lat la extremitati, poate daca-l mai ajustez, cine stie, iese ceva. Mie mi se pare ca nu se muleaza deloc pe copil, nu stiu cum sa spun, e cam aiurea, parca nu infasoara copilul cum trebuie.
o sa ma mai documentez.
orcum, te declar super wrap- uitoare!

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

piolica si eu am avut probleme cu un chist ovarian inainte so am pe Inisu. Avea de obicei 3-4 cm cand intro dimineata m am trezit cu dureri atroce de burta. La urgenta chistul ajunsese 7.5 cm semitorsionat gata sa faca poc.Trebuia sa intru la operatie urgent dar am refuzat.
Am mers la alt medic care mi a dat Diane 35 (ma simteam naspa cu ele) antiinflamatorii si am asteptat urmatorul ciclu cand chistul scazuse la 5 cm.
Am scapat de cutit si cam in 8 luni a venit Inisu in burtica

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Buna seara si multumim foarte mult pentru urari!

Maine mergem sa facem vaccinul de 6 luni si, cu aceasta ocazie, si bilantul. Insa masuratorile de acasa arata 7.400kg, un plus de 400gr luna asta, not bad, mie imi place cum arata asa si 70cm.
Sunt curioasa in aceasta luna, a 7-a, cat va lua, avand in vedere inceperea (fara succes ) a diversificarii. Astazi morcovelul a mers putin mai bine decat ieri, insa am facut ce n-as fi vrut sa fac, si anume circ in timpul mesei: cantat, imitat animale, fetze funny, etc. Sper sa nu o tin tot asa ..

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Si din partea lui Gruia un pupic imens pentru Amalia, cu multe gangureli de simpatie si rostogoliri de impresionare, la multe si frumoase lunite, o primavara superba si numai chiote de veselie! . Cum merge diversificarea, Sabinel?

De asemeni, uram la multe lunite pline de voiosie pentru Edwin, Sasha si Vesna!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laureta

piolica si eu am avut probleme cu un chist ovarian inainte so am pe Inisu. Avea de obicei 3-4 cm cand intro dimineata m am trezit cu dureri atroce de burta. La urgenta chistul ajunsese 7.5 cm semitorsionat gata sa faca poc.Trebuia sa intru la operatie urgent dar am refuzat.
Am mers la alt medic care mi a dat Diane 35 (ma simteam naspa cu ele) antiinflamatorii si am asteptat urmatorul ciclu cand chistul scazuse la 5 cm.
Am scapat de cutit si cam in 8 luni a venit Inisu in burtica

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

wow, ce nasol, sper sa nu ajung si eu la urgente. oricum, mi-ai dat sperante ca se poate rezolva si-n altfel. O sa vad ce-mi spune doctorul meu, sper sa nu ma opereze.

Chiar vroiam sa-ti spun ca am vazut-o pe Bianca cum cade in nasuc. E o dulcica!

Mergi la inceput

siteul a mers super prost azi, am citit pe sarite, am raspuns la ce am reusit sa citesc si pina acum nu am spus ce era mai important. Vroiam sa le urez La multe lunite la toti bebelusii nascuti intr-o zi de 16! sa fie sanatosi, voiosi si papaciosi (morcovi si alte porcarii de genul asta)
noapte buna fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

laureta - e super adorabila pitica ta :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica
este cineva care are wrap Amazonas? daca da, cum e?

Eu am wrap de la Amazonas. Cel negru, din bumbac elastic. Sunt multumita de el, se aranjeaza usor, si am invatat repede sa-l manevrez. E adevarat ca fiind elastic, dupa mai multe ore de mers si foit copilul ba cu fata ba cu spatele, se lasa putin, dar e suportabil.

La noi ajunge destul de scump... nu stiu la voi cum e, eu am dat 200ron pe el. Dar de cand il am nu mai ies decat cu el (adica nu m-am mai atins de niciun marsupiu) si practic il imbrac pe mine si de cate ori ies cu masina.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

piolica nu cred ca merit titlul asta. Nu stiu ce sa zic de material, un wrap ok are cam 60-70 cm latime. Ce am numit eu flanela cred ca am numit gresit, e ca un jerse, sau ca o bluza tricotata materialul ciclam. Ada, nicole, preety sau julymorning, lacribel... poate ma ajutati cu niste descrieri mai accurate.

Wrapul e bine sa fie surfilat dar am vazut si tivite.

Eu am rugat o croitoreasa sa mi le coase/taie ca nici foarfece mare nu aveam in casa atunci. Au iesit super si o declar pe tanti super user friendly - mi-a facut si 2 sarafane pt Anda din resturile de material.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Citat:
citat din mesajul lui piolica
este cineva care are wrap Amazonas? daca da, cum e?

Eu am wrap de la Amazonas. Cel negru, din bumbac elastic. Sunt multumita de el, se aranjeaza usor, si am invatat repede sa-l manevrez. E adevarat ca fiind elastic, dupa mai multe ore de mers si foit copilul ba cu fata ba cu spatele, se lasa putin, dar e suportabil.

La noi ajunge destul de scump... nu stiu la voi cum e, eu am dat 200ron pe el. Dar de cand il am nu mai ies decat cu el (adica nu m-am mai atins de niciun marsupiu) si practic il imbrac pe mine si de cate ori ies cu masina.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

acum te uramaream pe youtube!!!! am ajuns la demo acela de pe site-ul poarta-ma mami.
merci de rapuns. si aici tot cam asa e la pret.

Mergi la inceput