Cum prevenim depresia dintre anotimpuri ?

Cum prevenim depresia dintre anotimpuri ? | Autor: lisaelisa

Link direct la acest mesaj

Buna, fetelor

As vrea sa va intreb ce remedii cunoasteti voi pt a preveni depresia cauzata de venirea primaverii sau a toamnei.

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Prin autosugestie, te gandesti la ceva frumos si ignori starile de rau

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui maraki

Prin autosugestie, te gandesti la ceva frumos si ignori starile de rau

Monica

Nu prea merge. Lucrurile nu sunt chiar atat de simple...
De ani intregi, la fiecare schimbare de anotimp starile mele sunt clar influentate.

Intrebarea este : ce putem face pt a preveni aceasta depresie care trece de la sine odata cu venirea verii.

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

suplimente vitamine si minerale, plimbari cat mai lungi si pe langa vitamine poti linistita sa iei in plus vit D pt ca de aceasta vit suntem cel mai privati in aceasta perioada (lipsa lumina naturala/soare cca 5 ore in minus a cate trei luni este multa lipsa).
Incearca si ai sa vezi ca da rezultate f bune:)

poze familia mea

quod me nutrit me destruit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Deus

suplimente vitamine si minerale, plimbari cat mai lungi si pe langa vitamine poti linistita sa iei in plus vit D pt ca de aceasta vit suntem cel mai privati in aceasta perioada (lipsa lumina naturala/soare cca 5 ore in minus a cate trei luni este multa lipsa).
Incearca si ai sa vezi ca da rezultate f bune:)

Multumesc, Deus

Nu am lipsa de calciu nici ionic, nici total. Nu cred ca am nevoie de vit D. Dar de multivitamine, da.

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

80% din po****tia aflata in alte zone decat cele insorite vesnic( pe plaja:) ) sufera de lipsa vit D ! din pacate...
Iesi la un bar cu fetele, danseaza, cumpara-ti lenjerie rosie si citeste bancul asta:)

Georgeasca vine intr-o zi la birou si spune:
- Fetelor, aseara ma bag in pat cu barbatul sa facem si noi ceva si-i pun mina pe testicule. Mai, si avea niste testicule reci ca gheata...
A doua zi Ioneasca zice si ea:
- Fetelor si eu m-am bagat cu barbatul in pat, i-am pus mina pe testicule si erau tot reci ca gheata...
- A treia zi apare si Popeasca batuta mar si cu ochii vineti.
- Ce-ai patit draga?
- Pai ma bag si eu in pat cu barbatul. Ii pun mina pe testicule si ce sa vezi?!? Fierbinti, fierbinti.
Atunci zic: "Draga ce fierbinti sint testiculele tale, ale lui Georgescu si Ionescu sint reci ca gheata...

poze familia mea

quod me nutrit me destruit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Deus

80% din po****tia aflata in alte zone decat cele insorite vesnic( pe plaja:) ) sufera de lipsa vit D ! din pacate...
Iesi la un bar cu fetele, danseaza, cumpara-ti lenjerie rosie si citeste bancul asta:)

Georgeasca vine intr-o zi la birou si spune:
- Fetelor, aseara ma bag in pat cu barbatul sa facem si noi ceva si-i pun mina pe testicule. Mai, si avea niste testicule reci ca gheata...
A doua zi Ioneasca zice si ea:
- Fetelor si eu m-am bagat cu barbatul in pat, i-am pus mina pe testicule si erau tot reci ca gheata...
- A treia zi apare si Popeasca batuta mar si cu ochii vineti.
- Ce-ai patit draga?
- Pai ma bag si eu in pat cu barbatul. Ii pun mina pe testicule si ce sa vezi?!? Fierbinti, fierbinti.
Atunci zic: "Draga ce fierbinti sint testiculele tale, ale lui Georgescu si Ionescu sint reci ca gheata...

E bun bancul.

Voi vorbi si cu doctora mea, cand voi reusi sa ajung...

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisaelisa

Buna, fetelor

As vrea sa va intreb ce remedii cunoasteti voi pt a preveni depresia cauzata de venirea primaverii sau a toamnei.

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

optimism! exercitii mintale de optimism! altceva nu ajuta...vitaminele sunt bune, dar din legume, fructe....ca altfel se depune!

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!

MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

PS. Va rog nu dati reply with quote la mesajele mele! multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

Pe mine ma deprima mai mult cand trecem de la vara la toamna, si mai apoi la iarna. Imi place vremea frumoasa, insorita, iar cand incepe toamna, cu tot cu ploile ei, atunci chiar ca ma apuca depresia. Nu am gasit remediu. Pe mine venirea primaverii ma binedispune, asa ca deocamndata mie bine, cu toate ca este cam frig afara si nici prea mult soare nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Eu nu mai asociez depresia cu schimbarea de anotimp demult.. stau in zona tare insorita, deci vitamnina D e din plin.
La mine depresia e ceva ce apare te miri cand si trebuie constant sa ma lupt cu ea, sa o alung.
Unul din motive e si ca dorm foarte aiurea, beau cafea multa si mananc neregulat. Mai am si ganduri, amintiri aiurea ce imi tot revin..
Pot sa fiu extrem de fericita si bine dispusa dimineata iar dupamasa sa ma simt aiurea de tot.. si atunci fac ceva rapid sa nu cad in depresie.

Vitanina B complex ma ajuta cel mai mult, muzica si exercitiul fizic.

Mergi la inceput

Multumesc, fetelor.

La vit B complex nu m-am gandit...

In afara de plimbari, legume si fructe cred ca depresia are nevoie si de alt tratament.

Inca nu am reusit sa-l aflu. Nici macar de la doctora mea.
Oricum, saptamana viitoare voi face analize si o sa vad ce va fi.

Eu sunt deprimata in perioadele de trecere de la un anotimp la altul
si cand este o vreme mohorata.

Deus, de lenjerie rosie nu am nevoie; barbatul meu ma place si in zdrente...In privinta asta, sunt o norocoasa.

Mindy, nu ti s-a dat tratament contra acesteia ?

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Mergi la inceput