*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (225)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikydoozza spune:

naty iesiti maine in moghioros? noi iesim dupa masa de dupa amiaza.cam pe la 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Zoze, de unde ai luat iepure?? ce-as manca un copan cu sos si maslineee
Noi am papat ciulama din pulpe de curcan de tzara cu mamaliguta, turcii turcilor la gura noastra, in special a lui Stefu

De acord cu montajul si cu denumirea pozelor, Mihu, vb pe mess. dar asteptati sa faca toata lumea un anisor, da?

Aoleo, Naty, vai de cocoasa ta! dar bine ca s-a inaltat patul.

Si eu m-am intepenit la spate, pe-o parte, m-am opintit sa-l ridic pe Stef si stateam intr-o rana si l-am chemat azi pe baiatu cu masaju' si mi-a facut asa de mistoo

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Bun asa fetele..
si bineinteles Bubu ca asteptam sa faca toti copilasii 1 an.. numai ca cei care au facut deja pot sa trimita ca sa pot sa ma apuc de treaba..

deci ramanem cu 2 poze/bebe?
daca aveti si alte idei, chiar va rog..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

www.onetruemedia.com/shared?p=845af2c5bb464fda0442a5&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Ce face Iulia cand eu stau pe forum cu voi Sa nu ma topesc?

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui natynic

www.onetruemedia.com/shared?p=845af2c5bb464fda0442a5&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Ce face Iulia cand eu stau pe forum cu voi Sa nu ma topesc?

Naty
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

ba daaaaa!!

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Naty

ce scumpa e...

miha si mie imi place ideea voastra...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR

Mergi la inceput

Da, "mama", e scumpa rauuuuu!

Zoze, cat avea bebeul ala din filmulet, ca n-am inteles? care stia atatea semne?? Super tare!

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Bubu bebe ala avea 1 an, sau cel putin asa am inteles eu.. si aici se practica chestia cu limbajul semnelor.. am intalnit si eu o mamica in vechiul complex care mi-a zis ca a inceput sa o invete cam de pe la 9 luni, acum fetita are 2 ani si ceva.. iar cand e ff suparata si nu vrea sa vb macar comunica cu ea prin semne.. imi zicea ca daca nu vrea sa spuna cu gura "i'm sorry" macar arata prin semne, bine pe urma vine si zisul.. dar e bun si inceputul ala de scuze..

Pozici
Creste gargaritza

Mergi la inceput

Da, Mihu, e f. interesanta chestia cu semnele! asa imi parea si mie, ca r avea un anisor sau pe-aproape...

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Salut dragelor! Mamaaaa, nu s-au mai scris atatea pagini intr-o zi de sambata de la odisee!!! Bravo randunici!

Am reusit sa citesc azi printre picaturi...sambata cand suntem toti acasa e nebunie mare! Abia acum respir si eu putin...am culcat Sufletica si randunoiul se ocupa de Gurita!

Sunt de acord cu montajul facut de Miha si-i multumesc din suflet pentru initiativa, mie de exemplu mi-ar fi imposibil sa ma ocup desi mi-as dori! 2 pozici, una de la nastere si una de la 1 anisor? N-o fi prea putin? Poate ar trebui sa mai bagam una de la 6 luni, nu stiu zic si eu...Sau poate asa se strang multe rau si ar iesi prea lung montajul! Hai ca ne mai gandim.

Am vazut ca ati discutat de suzeta, stiti ca eu sunt PRO suzeta desi Rebe n-a acceptat-o, din pacate ! Razvanel a renuntat pe la 1 anisor si vreo 3 luni parca. Ii tot ziceam ca am "uitat-o" prin diverse locuri! Nu a fost greu deloc. Rebe daca ar fi acceptat-o i-ar fi fost mult mai usor la somn, dar acum nu mai conteaza! Ne facem noi fete mari si-o sa dormim odata si-odata!

N-am vazut inca pozele lui Nicol, dar acum ma intorc la ele ca si mie mi-e dor de Italia!

Gecko, noi am ramas la cei 4 dintusi pe care-i avem de vreo luna, doua! Deocamdata nu vad nimic nou la orizont iara dupa nopti frichinite nu-mi dau seama ca la noi e ceva normal.

Zoze, sa-ti fie de bine ziua frumoasa!

Luny, sper ca totul a decurs bine azi si tu ai fost si esti zen!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput