*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (225)
Raspunsuri - Pagina 10
numeioana spune:
Cuscra, ce dulce e Iulia! Si David vine la mine, dar nu zice mama, ci "tzitzitzitzitzi"....asa ma cearta el
, fara vreo legatura cu stiti voi ce...
Ia uitati aici: DAVID
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
clauclau spune:
Nicol, ce poze frumoase ati facut, mi-au placut foarte mult!
Te cred ca ti-e dor de fete, e normal, cred ca le-ai luat o gramada de lucruri frumoase.
Mihatp, e laudabil proiectul, suna foarte, foarte bine ce faceti voi acolo. Mult succes in continuare.
Roxana, ce rau imi pare de prietena ta , cred ca este saraca terminata. Nu mi-as fi inchipuit ca se trage de la varicela din timpul sarcinii, de fapt ca varicela este asa de periculoasa pentru fat! Doamne fereste si sa se faca repede bine micuta. Imi pare tare rau.
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
clauclau spune:
Ce frumos s-a distrat Davidutzu la petrecere!
Si da, mie imi place la nebunie freza ta noua, pitic scump!

bubu05 spune:
Vlad vine cu o pensula la mine:
- Mama, da-mi mana sa te ojesc!

Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
natynic spune:
Clau, eu am propus doua poze, desi sigur ca toate am vrea mai multe, exact in ideea asta, ca se vor strange oricum f multe. Dar daca vreti, trimitem mai multe.
Cuscra, fac baita Iuliei care se iubeste cu taxo si vin sa vad si eu pozicile! 
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
mihutza11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Vlad vine cu o pensula la mine: - Mama, da-mi mana sa te ojesc! ![]() ![]() ![]() Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic Bubu mare www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete Poze www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras |

Clau initial ma gandisem si eu la 3 poze.. acum cum vor si fetele.. si daca o sa fie 2-3 poze/bebe ma gandeam sa le imbin in Photoshop cumva (cum zicea si Ela) si iese numai una in final care va fi in slide..
de aia am zis sa le am din timp ca sa le pot prelucra un pic, daca ne hotaram sa fie mai multe..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
clauclau spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Vlad vine cu o pensula la mine: - Mama, da-mi mana sa te ojesc! ![]() ![]() ![]() Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic Bubu mare www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete Poze www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras |

Si l-ai lasat sa te ojeasca???

mihutza11 spune:
am uitat sa il laud pe cretzulin cu freza noua .. tare frumusel mai e!
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
clauclau spune:
Mihutza, pai atunci ar fi super sa trimitem cate 3, daca e sa iasa un slide care sa le contina pe toate 3. Nu, Naty? As zice de la nastere, 6 luni si 1 anisor. Dar mai asteptam pareri...
natynic spune:
Ok, fie si 3, f bine, e chiar mai reprezentativ...
Ce gene lungi are ginere-miu...Iulia doarme acum dar maine trebuie sa-i spun sa nu se mai pupe cu baietii pe oriunde ca acusa il fura vreo mandra pe iubitul ei cret cu ochi frumosi
...
Bestial Vladut cu "ojitul"...ce faina e limba picilor astora...
Miha, apropo de proiectul tau...eu vroiam doar sa te intreb daca sunt bani pt ceva atat de ambitios. Pacat ca esti atat de departe de Bucuresti...te-as pune in legatura cu Maxinne, care cum stii are aceeasi profesie ca tine dar se ocupa de copii; ea are in cap idei stralucite si f ambitioase, nu insa si sursele de finantare corespunzatoare...Cu oameni ca voi mai are tara asta -poate- o sansa
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...