CUM SE FACE UN SPANAC GUSTOS?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Ghlo, am facut reteta ta cu bulion, dar am sarit peste lamaie. a iesit super, numai bun de acrisor si gustos foc.

philip
28weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Multumesc mult pentru retete.A iesit bestial spanacul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michela09 spune:

Chiar vroiam sa incerc sa pregatesc spanac altfel dacat il fac de obicei si ma bucur draga Bratu Monica ca ai deschis acest subiect. Mi-am notat patru retete din care voi alege una pentru ziua de maine, deja salivez !
Pupici la toate cele care ne-ati impartasit modul cum gatiti voi spanacul!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

adaug si eu un truc pt ca mie nu imi place faina in mincare, mai precis in sosuri. eu fac spanacul cu sos de rosii, foarte asemanator cu ce ati scris voi mai sus, uneori cu carne de pui, alteori fara carne. la sfirsit pun in spanac cuscus (nepregatit). cam un sfert de cana la 1kg de spanac. cuscusul suge tot sosul din spanac si il leaga, precum faina. avantajul e ca mincarea de spanac facuta asa nu trebuie mincata cu piine. fetele mele il devoreaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Am sa fac si eu cateva precizari;
-la spanacul cu orez cateva feliute de lamaie ii dau un gust f. fin;
-urzicile facute piure cu malai ies deasemenea gustoase.
A incercat cineva sa foloseasca stevie (sau mangold care seamana cu spanacul) in loc de spanac in retetele de mai sus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica
A incercat cineva sa foloseasca stevie (sau mangold care seamana cu spanacul) in loc de spanac in retetele de mai sus?


aoleu, ce mi-ai facut, mi-e imi place atat de mult stevia si, evident, aici nu exista asa ceva. e excelenta si sigur se preteaza la retetele de mai sus.

philip
29weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Mmmm, ce pofta mi-ati facut cu retetele astea, cred ca le voi incerca pe toate pe rand. Eu o fac doar pe aia clasica cu usturoi faina si lapte dar desi mie-mi place foarte mult nu se inghesuie nici copiii, nici sotul. Dar ma bucur ca am din ce alege acum.

Pe aici multa lume o mananca cruda in salate, cu mandarine sau capsuni, migdale si un fel de dressing din smantana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Eu fac stevie saptamanal primavara(am curtea plina la tara).O gatesc fie precum spanacul fie trantesc un bors de post(de am si loboda rosie yami-yami)combinata cu ceapa verde.Nu ma descurc cu urzicile,dupa ce ca-s piscacioase,am tot timpul impresia ca am nisip intre dinti(piticul de rigoare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Am executat azi si reteta cu pasta de rosii si lamaie.
SUPER,SUPER BUN!!!!!!!!!!!!
Incercati cu incredere!

Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Ce de retete pt acelasi fel de mancare....

Reteta mea e putin altfel:

Dupa ce spal si fierb spanacul, il strecor si il las la racit. Apoi il storc bine si il toc cu cutitul pana e ca o pasta.
Intr-o oala calesc o ceapa, pun boia, apoi spanacul si torn lapte peste el pana are consistenta unei smantani. Pun usturoi pisat, sare, piper si smantana. Il servim cu ochiuri deasupra.

Mergi la inceput