Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (79)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Buna seara dragi mamici si puiuti care nu au somn,

Daria doarme iar eu sunt la vesnicul muls...
Si la noi bronsita s-a acutizat, acum haraie si suiera rau de tot cu toti aerosolii pe care i-am facut, plus antibiotic...., asa incat maine dimineata mergem iar la dr sa vedem ce schimbam ca sa ii treaca... sunt fff trista ca incepuse parca sa mance mai normal, iar acum cu secretiile astea si ci haraitul nici din biberon nu mai poate bea... de cate ori incalzesc uin bibe de lapte de-al meu si ii nu il papa si il pun la flori asa imi vine sa urlu... ca io ma chinui de-mi ies ochii si apoi arunc bunatate de lapte... of of..

am terminat un san mai am unul...

va spun maine ce am facuut la dr...

Noapte buna si linistita tuturor!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Nausica, Ania mica si scumpa si pe tine, mami!
Merci de feedback.

Eu am wrap-ul de la Amazonas. Sunt f multumita de el, si nu ma doare spatele deloc, il tin de "tratament"
Cred ca seamana cu Moby, ca e tot elastic.

In afara de 1) faptul ca nu stiu sa-l pun pe spate si 2) faptul ca e neplacut de umblat la el pe strada pt ca tarasti prin praf 5m de material... nu-s probleme . Cand merg cu masina si nu planuiesc sa scot caruciorul din portbagaj, imi pun wrap-ul pe mine de-acasa si bebe hop in... hop in scaunel... si tot asa.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona
...asa sunt eu intorc optiunile pe toate fetzele.
La pompa de alaptat mi-au trebuit 2 luni: cand ma decisesem intre Avent si Medela, a aparut optiunea cu Ameda.....in sfarsit merg pe Ameda, sper sa fie optiunea cea mai buna. O sa o cumpar saptamana asta ce vine.

Anamona, exact asa fac si eu. Imi place sa ma informez din timp si sa stiu toate avantajele si dezavantajele, ca atunci cand trebuie sa ma decid in legatura cu un lucru sa fiu convinsa ca am ales ce e mai bine. Uite, de ex. dupa ce s-a nascut Victor, am inceput sa studiez deja oferta gradinitelor din oras, ca sa stiu unde sa-l inscriu cand va fi vremea .
Sotul meu rade de mine si spune ca sunt nehotarata, dar nu are dreptate - pur si simplu ma decid mai greu pt. ca si informarea asta cere timp, nu?

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput