Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (79)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Din pura curiozitate deschid odiseea de noiembrie decembrie 2008, si o mamica povestea cum a fost la un seminar organizat de Nestle in care pediatrii invitati povesteau cum pentru bebelusii alaptati la san nu este indicata alaptarea de noapte

Bineinteles ca Nestle are tot interesul sa scada lactatie mamicilor si sa le cumpre lor lapte praf! .... imi e SCARBA nu atat de multinationalele astea lipsite de scrupule cat de pediatrii astia care spun orice pentru un pummn de arginti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_ef spune:

Foarte ciudat, si in acelasi timp revoltator. Eu noaptea am productia cea mai mare, cum sa nu ii dau lapte? Sa ma trezesc sa ii fac lapte praf sau ceai, cand sanii pleznesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

daca as avea timp as boicota seminariile astea. as aduna un grup de mamici ce alapteaza, ne-am rasfira printre oarticipanti, am pune intrebari capcana si am contrazice tot ce zic aia acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Mihnea sa se faca bine repede
Hunii puternici care au invins raceala
l-am vazut pe Razvanel e un scump cum se da el in leagan
am vazut leagane cu tot cu stativ la babyexpo deci ar fi putut fi puse chiar si in casa, dar parca nu are nici un farmec, leaganul trebuie sa fie afara in aer liber

Maine introducem carnita, mi-a dat mama un piept de gaina de la tara, cred ca a fost o gaina mutant atat de mare e pieptul am fiert cateva bucatele si nu i le-am mai dat ca a dormit dar sper ca sunt bune si maine tinute la frigider
Restu am taiat in bucatele mici si le-am pus la congelator dar daca ierb in fiecare zi cate un cubulet cred ca o iau razna. Nu am retinut voi le fierbeti si apoi le congelati sau fierbeti in fiecare zi o cantitate mica? caludinna stiu ca esti la grupa de avansati la diversificare (si stiu ca ai mai spus ca pui cubulete mici in congelator dar nu mai stoiu daca fierte deja)

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

anamona, ce urat cum sa nu alaptezi puiul noaptea daca cere omuletul, cel mai rau este ca unele mamici or sa incerce sa asculte de pediatrii

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Nerantula, please zi-mi si mie ca tu cari in sling toata ziua pe Gruia... cum e cu durerea de spate?
Trebuie sa ma hotarasc ce ii cer Dianei, sling, ring sling sau mei tai?!
Anamona, te rog, si feedback-l tau... Ma bucur pentru toti care s-au plimbat azi, a fost tare frumos!

Babymom, merci mult pt feedback. Trebuie sa vad cum se pune pe spate, ca suna tare bine. Cu wrap pe spate, nu prea cred ca sunt sanse, pentru ca e greu de pus, si daca trebuie sa il scoti pe strada de acolo (plans, papa, cine stie ce...) mi se pare imposibil sa-l wrapuiesti la loc pe strada.Pe cand mei -tai... pare mai simplu. Spun pare, pt ca habar nu am cum se pune pe spate...

Problema mea cu spatele e chiar nasoala. Ma doare pur si simplu, si cand stau / merg fara sa car nicio greutate. Cand pun wrap cu Radu, nu ma mai doare asa rau, daca va puteti inchipui...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

anamona, mi se pare de-a dreptul oribil...
Cum sa nu alaptezi noaptea? Pai "la cerere" inseamna intre 9 si 21, sau cum?! Cererea mami ma-sii, sau a cui?
Pot sa zic..HUO?!?!

Normal ca e placut sa dormi toata noaptea... si sa alaptezi... dar nah... depinde de copil, nu?! Teo chiar dormea toata noaptea, cam de la 2 luni, dar nu am auzit multi copii sa faca asa!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Intru si eu la spartul targului sa va salut si sa dau raportul.
De azi noapte pe Alex l-au napadit mucii. Saracul s-a chinuit groaznic sa doarma, s-a trezit de 3 ori din cauza lor. Horcaia ca naiba L-am si aspirat pe la 4 de i-a sarit tot somnul, dar am zis ca mai bine il curat decat sa se chinuie pana dimineata. Dar nu iese nimic din nasul lui. Zau daca pricep unde sunt mucii aia pe care ii aud si daca sa mai insist cu batista sau sa il las in pace ??

Si daca tot l-am laudat ce bine mananca .. ei bine NU mai mananca legume Ieri nu a vrut nimic din ce am facut eu (si ce era proaspat si un rest de alaltaieri ramas, care ii placuse atunci) asa ca i-am dat un borcanel morcovi + cartof si l-a mancat pe ala. Ei bine, azi nu a vrut nici de la mine si nici acelasi borcanel pe care ieri il mancase. Na ca nu mai inteleg ce vrea si ce ii place !! Asa ca am revenit la tzitzi, macar pe asta o vrea. Dar mie imi scazuse productia dramatic, asa ca am doua stafide acum de cat m-a supt.

Nausica am vazut-o pe Ania, e absolut adorabila !! Exact asa face si Alex seara dupa masa, pur si simplu cade lat ! Mi-as dori sa ramana asa si sa nu mai creasca .. mi se par geniale momentele astea.
Cu laptele si cu cerealele, si eu m-am lamurit. Nu ma mai chinui sa pun n masuri in laptele meu ca am vazut ca n-am nici o sansa sa-l ingros. Oricum ma apuca toti dracii cand ii dau ca jumate intra in gura, jumate curge pe langa. El se enerveaza ca ii ajunge un pic si tot asa. Azi i-am facut cu LP si a iesit mult mai gros si mai normal de mancat. Incantat a fost, n-a picurat nimic pe bavetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Nerantula, please zi-mi si mie ca tu cari in sling toata ziua pe Gruia... cum e cu durerea de spate?
Trebuie sa ma hotarasc ce ii cer Dianei, sling, ring sling sau mei tai?!

Babymom, merci mult pt feedback. Trebuie sa vad cum se pune pe spate, ca suna tare bine. Cu wrap pe spate, nu prea cred ca sunt sanse, pentru ca e greu de pus, si daca trebuie sa il scoti pe strada de acolo (plans, papa, cine stie ce...) mi se pare imposibil sa-l wrapuiesti la loc pe strada.Pe cand mei -tai... pare mai simplu. Spun pare, pt ca habar nu am cum se pune pe spate...

Ada, eu nu stiu cum e cu Mei Tai-ul, pt ca nu am incercat (uite www.theslingstation.com/freehand-mei-tai.html" target="_blank">aici cum arata, desi parca Babymom spunea ceva de un singur umar), dar am incercat ring sling (www.theslingstation.com/mayapadded.html" target="_blank">Maya Wrap) si wrap simplu, din material usor elastic (www.theslingstation.com/mobyproducts.html" target="_blank">Moby Wrap).
Cind Ania era mica mica, o tineam in wrap culcata (nu mai stiu cum se cheama pozitia)si era mult mai comod in Moby Wrap. Wrap-ul e mult mai "snug", ring-slingul se balangane, ca sa zic asa. Maya Wrap, in schimb, e mult mai usor de pus. Acum nu mai am Maya Wrap-ul (mi-au spart masina ca sa mi-l fure), dar folosesc Moby Wrap-ul cu Joey Hold si e f ok, la fel de bine sta copilul fixat.
Nu-mi dau seama cum e cu wrap vara, mie mi s-a parut ca tine destul de cald, s-ar putea sa fie deranjant.
Eu zic ca, daca ai probleme cu spatele, sa nu-ti iei ceva care se poarta pe un singur umar.

Scuza-ma daca am fost incoerenta, dar am fost atenta la mai multe chestii in timp ce scriam. Sa nu te induca in eroare trade markul, Moby Wrap este wrap, Maya Wrap este ring sling.
A, si inca ceva. Eu sint f f multumita de Moby Wrap (materialul e super ok, usor si putin elastic, rezistent), dar nu as da a doua oara atitia bani pe el. E f usor sa ti-l faci.

Pup

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput