Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (79)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Seara buna fetele si bobcimea

Nikolici ce s-a intamplat???? Offf baga repede un mesaj sa stim de voi

Musette eu am facut branzica din lapte praf dar cu zeama de lamaie...(cu) calciu lactic nu stiu

Chec zici

Moama da' ce de bunatati ati facut azi

Claudinna mi-am vazut ginerele zambaret nevoie mare

Noi azi am mancat asa: piure din fructe: piersica si para amestecata cu branzica, piure din legume: cartof, sfecla rosie si ceapa blenduite cu ulei de maslina yammy, a halit vreo 150grame
Acu mananca elefantul

Andy sta foarte bine Alexia in premergator

Iris poze vrem

Aici poze noi cu nasul meu si stau in balansoar

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Laura noi astazi am papat asa:
-pe la 7 180 ml lapte
-pe la un 11 40 ml fructe (de la borcanas: ananas, piersici...restu am uitat) + o masura cereale cu fructe si lapte inclus
-pe la 16 vreo 50 ml supa legume (cartof, dovlecel, pastarnas, morcov, telina, la fiert am pus ceapa si ardei capia)
-la 17.30 120 ml lapte + o masura cereale cu orez
- la 19.30 65ml supa legume (prospata, d-acum nu mai pun telina)
- dupa baie sper sa mai pape 200 ml (asta pe la ora 23.00)

Nu e mare lucru pentru varsta lui, dar e bine ca papa si atat, mie mi se pare ca am facut progrese, ce am enumerat mai sus a mancat fara foarte mult scandal si fara maimutareli.
Am citit ce mi-a trimis anamona despre anorexie (anamona thanks) si faceam exact greselile enumerate p-acolo, pacalit sa deschida gura si varat mancare pe care el o scuipa, fortat cu lingurita sa deschida gura, ma enervam cand vedem cat de putin a papat.
Acum sunt un pic mai destinsa si se vad progrese, este si el un pic mai deschis catre mancarica. Dar n-a fost usor sa ajung aici, e tare bizar sa vezi ca nu papa si sa-l lasi, sa nu-l obligi
Va imaginati ca familia nu intelege si considera ca nu-i dau sa manance si il tin nemancat

Claudina, Razvanel e un baietel tare frumos si mareee, ce vesel este! sa iti traiasca, sa va bucurati de el, sigur o sa va aduca multe bucurii si multeee fete acasa

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

seara buna,

Suntem bine deocamdata....nu stiu dc am sa va pot spune ce mi s-a intamplat...poate va ingretzosez si nu asta e scopul meu.Astept sa vorbesc cu babymom sa vad o opinie de doctor caci azi nimeni nu mi-a raspuns dintre doctorii pe care ii avem.Na e weekend la toti!
Va pup pe toate pt sustzinere morala!

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

CD important e sa fii calma, altfel bb te simte si se agita...a mancat bine ananas? Ma gandesc sa ii cumpar si eu...nu am gasit bun

Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Oana[iarta-ma] tot vreau sa-ti raspund da sunt cu neuronu plecat...multumesc ca te-ai uita la poza ,da e ff frumos premergatorul si super culorile,tre sa-i pun baterii sa vedm cum merg si toate chestiutele din fata

Ange de proba numa,n-am pus-o inca...ai blenduit ceapa??si a mancat?super.

Cuscraati mancat ff bine,bravo..vazusi poza da o ba??

Nikolici,sper sa fiti k

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Am vazut nora, chiar sta bine acolo, sa faceti repede eco ca sigur o sa-i placa in premergator

Ramo, superr, ce bine ca papa bebelina in parc, noi dormim afara nici bagaj nu ne trebuie. Ce rau imi pare ca n-am mai iesit sa va intalnesc in parc, m-au speriat norii aia recunosc

Nikolici sper sa fie totul ok, nu imi imaginez despre ce e vorba dar eu cred ca poti sa ne povesteti daca vrei, nu cred ca se supara cineva. daca nu ne spui, zi-ne macaar ca e totul bine cu voi

Mergi la inceput

hmmmm, Razvan umbla numai cu Crina ha

Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Ange i-am dat fructe de la borcanas, de la Hipp. Deocamdata el nu are preferinte, nu se pune problema de gust, ciuguleste, i-am facut eu mar cu banana si facut de mine chiar n-a vrut sa atinga cu gura. Astept si eu sa facem progrese mai mari cu papica si atunci sa imi dau seama ce nu-i place, ca momentan parca-i pute tot vorba aia

Alexia, la trezire te astepta o sedinta foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_ef spune:

Am inteles, sa traiti, Crina si numai Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Angelynna, nu mai vorbesc cu voi.O sa vorbesc doar cu cei care mananca mai putin.

CD, nu mai stiu cand ati inceput voi diversificarea, dar mie mi se pare ca mananca bine.Eu nu pot sa spun cat lapte mananca David pe zi, dar la legume nu suntem deloc mai bine de cat spui tu acolo (doar o masa la ora 14).Asa ca eu cred ca e de bine

Laura, de ce sa te iert?.Ai facut vreo boroboata?...neuron plecat am si eu dar tot il mai astept acasa...Ma iau in fiecare zi de vorba cu o prietena care are o fetita cu 3 saptamani mai mare ca noi si nu e zi in care sa nu ii spun:vroiam sa iti spun ceva dar am uitat...evident, in fiecare zi e altceva, dar toate sunt lucruri importante si eu le uit de la mana pana la gura

Nikolici, eu cred ca daca poti sa ne spui mai bine ne spui...o trecem la capitolul 'experiente'.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput