Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (79)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

n-am vazut Laura desi am citit postul aseara, nu m-am prins ca e poza acolo(din alt post de astazi reiesea ca ai pus poza dar neuronul meu)

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Uite cuscra draga: http://good-times.webshots.com/photo/2556536070103994286sefizZ

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Laura...eeeee, daca ai stii ce am papat noi azi!!
de dimineata, ca de obicei, adica piure de mar+o masura cereale cu biscuit+1 lingurita de branza calcica si sucul de la mar
la pranz...piure de legume (mporocv, cartof dulce, ceapa-doar la fiert, dovlecel) si i-am dat si o lingurita de urzici+jumatate galbenus ou, apoi, la vreo 20 min, cand a fost gata mamaliguta, a mancat si vreo 3 lingurite din alea normale de mamaliga, amestecata cu 2 lingurite iaurt (e fan mamaliga cu iaurt sau branzica)
deci avem menoi de meniu:))

meniul nostru de ziua lui:
le-am facut azi placinta cu cereale si praz, salata de stevie cu ridichii si am baut cate un pahar de vin (aveam o pofta!!)
le-am mai facut si bombonele Rafaello

poze la 7 luni

asteptam pozici si de la sarbatoritele zilei!

blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Claudinna ce de bunatati..noi de ziua Alexiei am avut chiftelutze,ciorba de perisoare,gratar cu piure si praji ..ea sarcutza a mancat piure de morcov cu cartof dulce si desert ce-am mai scris.

Poze mai pe seara ca acuma si apoi papam.

M-am uitat la poze ,cat poate fi de dragutz Razvanel si cat a crescut,un copil vesel si plin de energie...se pare ca nu-l deranjeaza ca-l trage tati de hainute

Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

si voi ati avut un meniu in toata regula:)
imi facusi pofta de chifetlute...dar mai ales de gratar cu piure, mmmm!

blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_ef spune:

Mmmm, ce de mancarici delicioase pe aici!
La multi ani sarbatoritilor!
Noi azi am mancat pe la 12 fructe - mar+para+banana, iar pe la 5 legume - morcov+pastarnac+cartof+ceapa (doar fiarta in supa)+piept de pui. a fost foooarte bun totul, mai ales ca dupa masa, ca desert, a mai mers si niste laptic de la mami, ca doar e cel mai bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

hello!!!!!!!!
Venim si noi istoviti dupa ce am fost la cumparaturi juma de zi apoi am facut curatenie in casa.
Alexia
Ania
Razvan
Karina
Alexandra

Babyboy,Tzitziri,Luminita multumesc ca v-ati gandit la mine cu papanicolaul dar din pacate nu l-am mai facut,cei de la Sanador au incurcat programarile si m-am enervat si am renuntat la serviciile lor asa ca acum trebuie sa ma duc in alta parte.Tzitziri tu unde vrei sa-l faci,vreo idee?

Andy ce bine sta Alexia in premergator si chiftelute...yam vin la voi in vizita

Luminita imi pare rau ca au racit hunii dar nu e vina ta,stai linistita.Tin pumnii sa nu faca febra si sa treaca repede repede.

Kristinyam reteta ta,am notat si ii fac si eu printului.pup]

Cristineescu imi pare rau de situatia voastra,sa speram ca vin vremuri mai bune.

iriss mai lasa munca si mai scrie pe aici!

Andy,Claudinna v-am citit ca ati facut cartof dulce....astazi am luat si eu pt Luca dar nu stiu cum sa-l fac,adica se curata de coaja sau se fierbe cu ea?se fierbe impreuna cu morcovul,ceapa,pastranacul etc sau separat?Please help!
Si va rog din suflet mai spune-ti reteta de branza calcica din lapte praf,cum se face?Merci

Fug sa fac un chec si revin.

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_ef spune:

Claudinna tare frumusel e Razvan, si vesel nevoie mare! E baiat mare deja, or sa inceapa fetele sa il curteze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Salut gagici, tocmai m-am intors din parc, am avut intalnire de gala cu Preety si Gaia.nevia. Bebelina mea s-a plimbat in wrap a doua zi consecutiv, si pe-afara mananca incredibil de bine in wrap sau cand stam singure pe o banca. [Nicole da te rog eu frumos nu ma tine in suspans ca sunt slaba de inima in ultima vreme].

In cafenea in schimb suge scurt, dar vad ca ii tine pana ajung spre casa, dar cum deja facem maraton servin 2-3 mese in aer liber . Cred ca voi cadea in nesimtire renuntand la orice fel de indatoriri casnice in favoarea cui o vrea sa le preia (sot, sora...) si-mi voi petrece timpul in mod extraboem p-afara. In parc e cald/ frig si bine, asta depinde de ce ora prinzi pe-acolo. Adio "depresie" cu asemenea program.

Tin sa va spun ca Ada are un carut de gemeni pe cinste.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

simo da ce bine papati si voi,bravo

musette..cartoful dulce eu il curat de coaja si-l pun un pic mai tarziu alaturi de celelalte legume,fierbe mai repede.
Branza eu fac din lapte Milli..cea din lapte praf n-am incercat-o,azi am facut din lapte normal si i-a placut Alexiei de nu o mai puteam opriTe asteptam in vizita..sa aduci si chec

Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

July, multumesc.Pun soacra sa sune(ca ea o sa se duca sa le duca, asa ca sa stabileasca ea direct ce si cum)

Anamona, am uitat ca te duci la serviciu...eu nu vreau inca sa ma gandesc la asta

Musette, eu ma duc la Euroclinic (am asigurarea medicala de la serviciu acolo, si au fost draguti ca nu mi-au anulat-o in CIC).Ma duc la doctorita la care ma duc de aproape doi ani pentru controale periodice (la dr cu care am nascut ajung mai greu-trebuie programare cu muuult timp inainte asa ca nu ma duc la el pentru chestii uzuale).
Daca te intereseaza iti dau detalii....e foarte draguta si sufletista.

Cartoful dulce eu il curat de coaja si il fierb cu toate la gramada.Singura chestie e ca il tai putin mai mare (in cuburi mai mari) pentru ca fierbe mai repede ca morcovul si sa nu se faca chisalita.Sunt curioasa daca o sa va placa....la noi doar cu morcov nu e 'in top'...daca il amestec si cu pastarnac si patrunjel parca e mai bun.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput