Clopotei de ian-feb 2008 (199)
Raspunsuri - Pagina 22
iulia82 spune:

Shose de undea-i auzit ca am pozici noi?ca nu m-am laudat..
Eu pun aproape zilnic poze noi pe site,ca mi-e frica sa nu le pierd din calculator;nu le pun pe toate ca-s prea multe;deja pe picasa pe adresa veche nu m-au mai lasat sa incarc ca depasisem spatiul alocat,asa ca am schimbat adresa
.I-am numarat intr-o zi pozele lui Iris din calculator...saracuta n-are numai vreo 6.ooo de poze pana la 1 an si 2 luni..ma intreb pe la majorat cam de cat va trebui sa fie hardul???![]()
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!
POZE IRIS 0-13 luni
POZICI NOI
mami Iulia si
IRIS MARIA (19.12.2007)
Laura Ioana spune:
Ereena
Doamne prin ce incercare grea ati trecut! Doamne ajuta sa iasa bine rez de la biopsie
AlinaK
felicitari pt locul I

Adriana
am votat si eu Biencuta frumusica
LauriciD
Theei i s-a mai indesit si mai asprit firul de par de cand am tuns-o, ca avea parul moale ca matasea si raaar, de o compatimeam ca-i fetita si-i cam cheala
Acum imi place tare mult cum il are.
Elle
si mie mi-ar placea sa-i las parul lung Theei, dar uraste sa o usuc cu foenul
LalaD
ma bucur extraordinar ca ati trecut cu bine peste interventie!
Dana
sa te tii plimbari de acum si pana vine bebe
Stancuta
imi pare rau pentru bietul sufletel plecat asa repede la ceruri
Dumnezeu sa le dea putere parintilor
Lala20
ce bine ca sunteti bine!
Vera
cred ca v-ati mai incarcat bateriile fiind doar voi 2
Miri
pentru kg pierdute! felicitari pentru noua ta stralucire
Asa deci? Invidioasele isi rodeau unghiile![]()
Shose
pentru frumoasa ta cea dulce!
Iulia
dar nu salvezi poze si pe CD-uri sau DVD-uri?
Daca am sarit peste ceva/cineva sa-mi fie cu iertare, dar intai am citit, apoi am raspuns din memorie
Mai "vorbim" maine, v-am pupat
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
ceska777 spune:
Neata! Cafea, ceai, cappucino, cacao, expresso....????
Deja mi-am setat bioritmul si nu pot neam sa mai dorm dupa 6!
Azi mergem iar la copii sa vedem ce mai fac ...
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
NataliaS spune:
"Neata!
Dau
pentrutoata lumea! si pentru mine una iv.
Multumesc cu intarziere si
toate fetele care m-au felicitat de ziua mea.
Noi suntem in aceeasi situatie, Ana e ceva mai bine, insa Stefania tuseste de iti vine sa plangi de mila ei...mucii astia, bata-i vina.
Lala - ma bucur ca ati trecut cu bine peste interventie! Suna bine comportamentul medicilor de la Medlife. Ca o mica indiscretie, cat te-a costat totul?
LauraI - se va obisnui cu foenul, va trece si prin faza cu tipatul la spalatul pe cap, dar se da pe brazda si cu asta, rabdare iti trebuie sa stai dupa fundul ei![]()
Vera - super fain de voi...si mai fain ca ai reusit sa intarci puiul frumos, fara crize...eu tot incerc dar nu vrea neam biberonul...aseara prin somn i-am bagat vreo 60ml de lapte din bibe dupa ce a adormit la tzitzi![]()
Eneena -
pentru tatal tau! Sper sa nu fie nici o pb si sa se faca repede bine. Spune-ne si noua cum ai reusit sa-l convngi pe frumusel sa accepte bib?
Miri - asa da mami! Tot inainte cu tupeu! sa moara de ciuda intepatele!
Dana - gata mami! ai scapat de zilele nesfarsite de stat in pat! Nu-mi vine sa cred ca in curand esti cu bb in brate! Nastere usoara!
Veeen - muah! fata si baietii; mersi inca o data!
Stancutz - am fost daramata ieri citind despre micutul Eric. Condoleante si multa putere familiei indurerate.
Am vazut poze si filmulete minunate cu Andreiut, Eva, Iris, Bia, Matei, Sofia - toti niste scumpi, scumpi!
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
alina023 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roli25 LalaD baiatul curajos. Bine ca ati scapat.Danonique ma bucur ca inca sunteti 2 in 1. Nici eu nu as zice sa il boteze cumnata. Nu poti apela la vreo prietena mai apropiata? Iulia82 si aici au jucarii de lemn frumoase www.casaretro.ro si la Ikea (Budapesta, nu Bucuresti Alina023 si perioada noastra de mare de cand ii avem pe pici este tot ultima saptamana de iunie, dar anul asta inca nu stiu cum vom reusi sa facem concediul ca avem probl cu casa...dar poate reusim, ca nu pot tine copiii toata vara in mizeria asta de oras. Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4 BAIETII MEI IUBITI |
Neata!!
Excelent Roli!!! Poate mergem in gashca!! Elle???

Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan

poze Ana mica

Povestea nasterii Anei

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">Concurs Clipe 2008 Alin1 si Alin2 Multumim!