Clopotei de ian-feb 2008 (199)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Intru si eu scurt si va spun ca pt prima oara dupa atatia ani am lasat bbii singuri...niciodata nu am plecat atat de mult...si cu ocazia asta l-am intzarcat si pe bebe...Am fost la socrii cu sotzul si i-am lasat cu maica-mea 4 zile...nu va spun prin ce griji am trecut...in principiu nefondate dar de intzeles, zic eu (intr-o zi am sunat acasa si maica-me nu raspundea la nici un tel...imi imaginam ca s-a intamplat ceva rau- mama sufera de inima si se putea, doamne fereste, sa se intample ceva si nimeni sa nu stie...am avut in exp mea un caz de as maternal care a murit de infarct si copilul de 4 ani a stat in casa cu el vreo 6 ore...va dati seama prin ce soc a trecut copilul...iar eu nu imi puteam lua gandul de la asta...nu va spun ca intr-o ora telefonul maica-mi avea vreo 20 de apeluri pierdute...panicoasa, ce mai) Oricum piticul nu a avut nici o treaba...mama e o persoana de atasament asa ca s-a descurcat minunat a baut fara pb laptele praf...de o luna inlocuisem titzi dim cu lapte praf si acum ii dau si seara, e fain in sensul ca acum pot sa imi dau seama cat bea...cam 400-500 pe zi...colac peste pupaza mi-am uitat si pompa...ma si gandeam ca o sa am pb dar bine ca nu a fost asa... ar fi fost neplacut si culmea sa dau banii pe alta pompa aiurea...dar nu am avut nimic...incredibil...cred ca nu mai sugea cine stie ce...era o placere...o sa imi lipseasca ACELE momente. A fost bine fara copii dar ce placut a fost reintalnirea...mi se pareau mai frumosi, mai impliniti si mai destepti...stiti aia cu cioara.

Nu am citit nica din urma asa ca purced la citit. Sper sa nu mai citesc de clopotzei bolnaviori. Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

LALA Dma bucur ca totul a fost bine,bine ca ai scapat de stres.
HONEY ce mai face AJ??
DANONIQUE arati super mamico,ma bucur ca ai ajuns cu bine la tinta propusa,acum iti zic nastere usoara si bebe sanatos.
Am vazut pozici superbe cuLuca,Daria,Sara,filmuletul cu Pletosel,Eva,filmuete cu Biencuta,Eric,filmuletele lui Milan,Matei,Eleni si Dimi,Sofia,Iris
KALOSALINA felicitari pentru locul 1.
STANCUTZA esti o draguta,multumim pentru rugamintea ta,acum am vazut mesajul despre micutul Eric,ce tragedie,saraci parinti,sunt fara cuvinte.
EREENA multa sanatate tatalui tau iar biopsia sa dea DD sa iasa bine.
GINNETTEpup mamica sa ii treaca supararea.
Eu sunt zombi sa fiu sincera,nu-mi este aminte de nimic caci dintisori ne chinuie tare rau dar acum ma bucur ca este sanatoasa si or trece toate.Ma impresionat povestea micutului Eric si vb Ellei nu mai ma plang deloc.
Va pup mamici si clopotei frumosi,sper ca imi revin incet incet.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Vera, grea separarea .....dar ma bucur ca totul a fost perfect

Lala, ce bine ca fost bine. Iar ce povestesti tu de spitalul ala mie mi se par povesti cu zane! Pe cuvant! Auzi, tu, sa faca asistentele baloane pt copil! Nu-ti spun cum a fost la noi (si a fost la Cluj, nu la Bistrita) cand l-au operat pe Markus de amigdale si polipi. M-au dat afara din salon, desi Markus facea urat de tot, dadea din maini si din picioare si urla de ziceai ca nu e EL. Cica il calmeaza ele.......dupa 15 min de urlete si zbateri, care mie mi s-a parut 15 ani, am intrat peste ele si le-am explicat ca EU il voi linisti in 5 minute, sa iasa afara si sa ma lase in pace. Normal ca asa a fost.....ce baloane, frate!

Bine ca Andrei e bine, asta e cel mai important!

Ce ii dai pt. paraziti?

Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Stiu Ven cum este in spitalele de stat de copii d'aia am jurat ca nu mai calc nici moarta pe acolo.
Eu am doua experiente chirurgicale cu Medlife si de amandoua sunt super multumita.

De paraziti inca nu stiu ce ii voi da.
O sa-i duc proba de copro si antigen antigiardia si apoi voi stabili cu pediatru tratamentul.
-"parazitii" au iesit in hemograma, ramane sa-i identificam acum ca sper ca nu-i alergic la ceva totusi

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

buna... seara, aproape!

lalaD, ampierdut un capitol, dar m-am gandit azi la voi. am citit din ultimele mesaje ca totul s-a petrecut cum trebuia, fara surprize neplacute, si am respirat usurata. bine ca e bine! pusici gramada pletoshelului, ca-i un copil tare grozav!

godzila, felicitari! e oetapa nitel dureroasa, dar eu zic ca ati trecut prin ea ca rata prin apa. nu mai fi asa panicoasa, gandeste pozitiv, si neplacerile se vor tine la distanta de voi:)

ashea...
raport scurt:
m-am intors la servici!
ar trebui sa fi vazut fetele colegelor ca sava dati seama in ce masura transformareamea e vizibila:))) sunt atat de transparent invidiose:))) una singura a recunoscut ca stralucesc de-a dreptul:))) si alta s-a bucurat sincer ca ma vede:) stiti voi, ingerul meu pazitor:) in rest, soc total pe toata lumea:) o colega a crezut chiar ca au angajat oameni noi la BA:)))) ma rog.

pe weekend ne-am distrat grozav. a fot si sambata de bilant in care am notat constiincios ce 8kg in minus. lumea ma intreaba in fiecare zi: aimai slabit? pai... cat ar trebui sa slabesc pe zi ca sa se vada dela o zi la alta?:))) s-apoi nah, acu incepe si organismul sa-si dea seama ca e de dat pe brazda, asa ca sta din bomboanele mele fara zahar, dar si din torul cu merecare l-amfacut pt ai mei. giiiiiiiiiz, ce bun a iesit! si tin sa multumesc pe aceasta cale ELLENUTEIcare mi-a dat reteta acum un secol:)))))

va pup! sunt ingrozitor de bine dispusa. a dat un colt de soare la beljica, am facut si primul gratar ever anul asta!:) ce mai! vine primavara si-mi ocupa tot capul si stomacul:))))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

wow ce poze am vazut....!
Sa le iau in ordinea vizionarii:
Mateias- poznash, bucalat si delicios asa cum il stiam. Eree...din poze ce'am vazut, nu are astampar toata ziua, asa'i? POza cand l'ai prins cu pufuletii e geniala.
pentru taticul tau.

Eleni domnisoara mea frumoasa...ce par are!!! Vezi Laurici ca le'a crescut parul si chelioaselor noastre?? Noua de la Craciun ne creste cu o viteza ametitoare. Da Doamne, sa le facem si noi coditze.

Sofiuca cu ochi negrii si guritza de poveste, se catzara peste tot. Pozica cand doarme cu boticul lasat ma topeste.
Mada ce frumos gest de recunostinta ai facut punand ingerasei tale numele bunicii.
Cred ca am mai spus ca si Iulia poarta numele bunicului ei care din pacate nu mai este. Si am sa'ti spun exact cum ma gandesc eu, Imagineaza'ti cat de mandra e bunica Sofia de voi doua.

Ven, cumva we asta a fost cel romantic? Daca da, asteptam povestiri.

Am auzit ca are Iulia pozici noi la album si fug sa o vad pe Irisuka.

all

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Pana sa ajung io la zi cu cititul, au aparut vesti de la Lala.
Yupiiii. Asa da vesti minunate . Sa fie ultima emotie de acest gen ever.

Miri pentru -8.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

MIRI felicitari ptr cela 8 kg pierdute!Ce ma bucur ca "le-au cazut fetzele" colegelor.Asa le trebuie invidioaselor.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 36+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

danutsa, nu schimbi semnatura aia? e deja 37!!! trebuie marcat momentul:)le-a cazut fata, drept, dar o sa le mai cada cu fiecare kil al meu:))) kikiki ai citit cartile alea? daca tot le-au trimis, trage tare:) dupa, nu se stie ca pamantu', din ce parte bate vantu:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

MIRI mai astept 3 ore si apoi voi schimba semnatura.Sunt tare fericita ca am ajuns aici.Acum 3 luni mi se parea o tinta imposibil de atins.Cartile de la Humanitas nu ma mai tenteaza.Stii cum e:cand astepti prea mult mancarea iti trece foamea.Asa am patit si eu si intre timp am redescoperit placerea de a citi in franceza.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 36+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput