Prea mult bun simt la 4 ani?
Raspunsuri - Pagina 2

Ayla21 spune:
Aaa la faza cu asortatul avem si noi mari probleme, dar eu sunt incantata. Clau a fost mai tot timpul imbracat asortat pana si in stil sau culori cu tati, si uneori e tragedia daca nu e bluza ca modelul lui tati. Nu culoare, ci model (sa fie cu fermoar, sau guler, etc)
Asa ca are multa hainute kaki sau maro, ca pe tati nu-l putem imbraca in albastru sau bleo.
Asortat inseamna chilot, ciorapi lungi, pana la caciula si pantofiori asortati.
I-a facut zilele astea mama mea dush eu fiind ocupata cu fetita mica, si a fost scandal ca "nu body ala, ca nu se asorteaza" cu pantalonii de pijama. La nuante. Si s-a servit singur din dulap, ravasind teancul de body-uri, pt ca el dupa ce a vazut ca s-a rasturnat teancul, incerca inutil sa le aranjeze inapoi.
Mie chiar imi place gustul lui estetic.
_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
So small, so sweet, so soon
God, please take care of my soul mate
Daca as stii ca asta ar fi ultima oara cand te voi vedea dormind, te-as imbratisa foarte strans si l-as ruga pe Dumnezeu sa fiu pazitorul sufletului tau. Daca as stii ca asta ar fi ultima oara cand te voi vedea iesind pe usa, ti-as da o imbratisare, un sarut si te-as chema inapoi sa-ti dau mai multe. Daca as stii ca asta ar fi ultima oara cand voi auzi vocea ta, as inregistra fiecare dintre cuvintele tale pentru a le putea asculta o data si inca o data pana la infinit. Daca as stii ca acestea ar fi ultimele minute in care te-as vedea, as spune "te iubesc" si nu mi-as asuma, in mod prostesc, gandul ca deja stii.

mina spune:
Nu cred ca trebuie sa-ti faci griji. Si Matei spune te rog frumos si multumesc absolut in orice situatie, ba chiar observam aseara incantata ca si cand stam la masa in familie refuza cu expresia "nu, multumesc". Ba chiar a inceput sa considere si raspunsul "cu placere" ca fiind obligatoriu.
Mie mi se pare ca prea mult bun simt nu strica.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it