Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (170)
Raspunsuri - Pagina 9
bb_yasmi spune:
ank de acord cu tine in ce priveste gradinita, dar despre cresa gandesc altfel. e micuta ink, nici 2 anisori si chiar are nevoie ink sa fie cocolosita si sa i se acorde atentie. mai mult ca probabil ca la gradi va merge la stat, pt ca fiind mai maricica imi va putea spune ce ii place si ce nu, ce mananca, cum se poarta cu ea, etc
pupici si noapte buna.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
popbianca spune:
buna dimineataaaa!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)si fericita
7+
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
popbianca spune:
ellis....eu ,la servici, nu pot vedea filmulete , poze..ca ma ia naiba pana se incarca...
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)si fericita
7+
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi hy ![]() ce fac fetele>??? vreau sa va intreb va dati bebei la cresa??? particulara sau de stat??? eu pana acum eram sigura ca la stat o voi da, de fapt am si inscris-o pt luna septembrie...acu parca incep sa ma razgandesc....si m-am gandit la 3 variante: 1. o dau la cresa particulara cu program scurt de 4 ore si apoi mai departe la gradi mai vedem. am o cresa.gradi particulara la 2 minute de mine. as alege varianta asta pt ca e destul de micuta la nici 2 anisori si are nevoie de atentie mai mare decat la 3-4 ani. 2. sa imi iau eu 1 an concediu neplatit si sa stau cu ea acasa.....dar parca imi ajunge de stat acasa si vreau sa fie si ea intr-un colectiv. 3. sa stea cu mama mea, dar cum am spus si la 2, as prefera sa stea intr-un colectiv si sa aibe anumite activitati. voi ce parere aveti?? cum veti proceda>??? _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
Lavinia eu zic ca s-ar descurca si la cresa de stat ca ea manaca singurica si cam spune ce vrea...pe Maria o ia din toamna soacra mea la gradinita
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui pussi Am tot vrut sa va intreb a reusit sa scaoata cineva pampersul ziua? va pup PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007Suntem mari DOAMNE AJUTA! ![]() |
eu am incercat zilele astea si a stat destul de mult sambata fara
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
Adryana_4u spune:
Va rog si eu ceva, daca sunteti dragute, sa-mi votati si mie piticuta, ca am bagat-o la un concurs, aici: http://concurs.pampers.ro/profile/17939.
Va multumesc frumos!
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3267319176/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
ancadragoman spune:
Neata fetele
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ellis vreti sa ne vedeti pe tobogan? Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
Bravo cataratoarei...si curajoasei...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
adra_bell spune:
Buna gagici!
Se pare ca avem o zi minunata azi!
Petro am raspuns la leapsa. Vreau sa vad pozele cu codite mai indeaproape
Ellis, vazut cataratoarea mica,
fetita curajoasa. Nu stiu ce sa-ti zic despre lactate, si Eva la fel face, o perioada mananca cu mare placere ceva si spoi scuipa de parca zici ca e cah! De ex, ii placea cascavalul, apoi nu i-a mai placut, i-am facut sandwich la toaster si am mai pacalit-o cateva zile. Acum nu mai vrea nici d-ala. La fel cu branza, acum ii fac paste cu branza si se pare ca mananca. Multumesc pentru premii!
Noi am beneficiat de un week-end prelungit cu tati, adica de vineri dupa-amiaza, lucru f rar, nu s-a mai intamplat de vreun an. Am fost la petrecerea finutei mele, Eva a fost incantata, nu neaparat de copii care erau mult mai mari decat ea cat de jucarii.
Cristina, pun mai multe poze, cand imi vine stickul de la D80-ul fina-mii, mama-mama, super aparat, vad o invidie pe tine
. Asa m-am jucat, ca am facut vreo suta de poze
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

17.10.2007 si