Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (170)
Raspunsuri - Pagina 18
abramburika spune:
Gata, m-am lamurit ... nu-mi mai place masinuta aia
ca e €229,00 ... ne orientam spre ceva mai ieftin.
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
_
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2
abramburika spune:
bb - cum merge cu italiana??? ![]()
_
_
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2
abramburika spune:
adra - da, vorbeam de concursul omida ... pe pag. ce ai pus-o tu vad ca e un concurs despre omida aia ..
_
_
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adra_bell omida mancacioasa Felicitari pentru jucarie! Da' cum ati castigat-o? Ca poate ne mai facem si noi cu o extra-jucarie. Deja e full p-aici, trebuie sa le mai fac vant, da' nu ma indur |
Super carticica!
Eu i-am luat Amirei zilele astea o carticica foarte faina din Selgros,de la editura Teora si am dat pe ea numa 8 lei. "Primele cuvinte" ii zice...Si mai erau...cu numere,litere si culori.Dar astea la urmatoarea tura de cumparaturi.
Jucaria am castigat-o pentru ca ne-am inscris pe site.
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ellis MIHA - nu esti usor de citit, dar am un feeling referitor la persoane dragi; ma laud ca simt omul, insa din pacate pt ei, ii simt si pe cei rai, sau care imi coc un rau! |
Miha si comorile
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman http://good-times.webshots.com/photo/2306144380101626593iMBTWI anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2 |
da Anca, ceva de genu asta vreau, paote putin mai marisoara...nu stiu daca sa comaddn de pe net...o sa merg mai intai sa vad daca nu gasesc prin oras...
mersic!*********************************************************
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si
6+www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui geo_ionita Acum vad ca am AVERTIZMENT pentru ca am postat mejase in care rugam un vot la un concurs (daca deranjeaza nu mai pronunt nici numele concursului, produsului, cu toate ca peste tot pe acest forum apare acest concurs si nu numai) Imi cer scuze daca credeti ca" m-am milogit pentru un vot" asa cum spune un moderator! |
Imi pare rau ca ai primit avertisment!

E adevarat ca e un concurs extern,dar totusi se face reclama la el pe forum...
Miha si comorile
ellis spune:
| citat din mesajul lui geo_ionita Acum vad ca am AVERTIZMENT pentru ca am postat mejase in care rugam un vot la un concurs (daca deranjeaza nu mai pronunt nici numele concursului, produsului, cu toate ca peste tot pe acest forum apare acest concurs si nu numai) Imi cer scuze daca credeti ca" m-am milogit pentru un vot" asa cum spune un moderator! Georgiana, mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)UN VOT VA RUGAM SA NE DATI SI NOUA! http://concurs.pampers.ro/profile/18695 MULTUMIM! |
bine , mai! ce sa zic!

Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
ellis spune:
de mancare am avut: pulpe de pui cu leurda la cuptor- f bune + amestec de mazare + morcov(mancarica), iar felul 2(ca ii inversez felurile de papa) - supa cu galuste;
ANACAMI - la primii pasi de la obor; acum cu epidemiile, eu zic ca vinovati sunt parintii care-si duc copii virusati
la gradi; mie mi-ar fi frica sa o duc bolnava; astia au medic si nu ar trb sa ii primesca bolnavi;
zic ca gasesti la kidex tricicleta peg perego;
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)