Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (170)
Raspunsuri - Pagina 17
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adra_bell Am vazut la Catalin al Lixei unul mai mare de la IKEA adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate jucarii cautam copii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2 Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |
mersi adra...oare cei de la Ikea au comenzi online?
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si
6+www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 fetelor, am o intrebare: as vrea sa-i cumpar lui Eric ceva de genu asta: http://www.ookee.ro/jucarii-526-Diverse-jucarii-lemn-p-1195-Roller-coaster-mic.html dar mai compeelx, mai mare, mai intortocheat...aveti idee unde gasesc dar la preturi acceptabile? cele care aveti, copilasii vostri par interesati de jucarie? mersi anticipat! ![]() ********************************************************* Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si 6+www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)... ERIC IN 2009... www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU... HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului...... Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!! Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
si noi avem ceva de genul asta si chiar se joaca cu ea,stai ca acum caut o poza sa vezi.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
ancadragoman spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2306144380101626593iMBTWI
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
anacami spune:
hello!
Miha,multa sanatate!
Ellis,nu conteaza nr. de copii din grupa cand este vorba de epidemii, ajunge unul singur care sa o imprastie.Si cand este si particulara,nu isi permit sa ii trimita acasa chiar daca au febra...asta valabil la majoritatea,foarte putine sunt care fac un triaj bun la primirea copiilor dimineata..
La ce gradinita ai inscris-o??
Este cineva care a vazut in realitate tricicleta cu maner de la Peg-Perego?
Petro, poti sa te uiti daca treci pe la vreun magazin, fiind italienesti banuiesc ca se intalnesc mai des pe acolo..
Ma intereseaza rotile, dar si manevrabilitatea. Daca dupa o anumita varsta se scot accesoriile de bebe si se transforma in tricicleta de copii mai mari (vad ca este pana la 4 ani..)
Masinuta voastra este simpatica, dar la strazile si bordurile noastre din Bucuresti, cu siguranta nu se preteaza...Noi stam mai departe de orice parc, daca mergem pe jos pana acolo nu este buna
Saptamana aceasta incepe Kidex, sper sa le expuna si cei de la Lyada (pe site la ei pretul este de 370-375 RON)
O zi placuta tuturor!
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
geo_ionita spune:
Anca: ti-am vazut mica cocheta in concurs si tare mi-a placut...am dat voturi. Ce trendy este ea!
Georgiana,
mamica clopotelului
Bianca Maria (25.12.2007)
UN VOT VA RUGAM SA NE DATI SI NOUA!
http://concurs.pampers.ro/profile/18695
MULTUMIM!
ancadragoman spune:
Multumim fetelor pentru voturi
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
geo_ionita spune:
Acum vad ca am AVERTIZMENT pentru ca am postat mejase in care rugam un vot la un concurs (daca deranjeaza nu mai pronunt nici numele concursului, produsului, cu toate ca peste tot pe acest forum apare acest concurs si nu numai)
Imi cer scuze daca credeti ca" m-am milogit pentru un vot" asa cum spune un moderator!
Georgiana,
mamica clopotelului
Bianca Maria (25.12.2007)
UN VOT VA RUGAM SA NE DATI SI NOUA!
http://concurs.pampers.ro/profile/18695
MULTUMIM!
adaca spune:

Multumim pentru primire 

PUSSI Doamne ajuta !
Iti tinem pumnii.
http://adaca.piczo.com
VOTEAZA RARES IOAN Ia te uita ce pot face http://concurs.pampers.ro/profile/6410
abramburika spune:
anacami - am sa ma uit ... da' cum se numeste exact tricicleta aia pe care ai vazut-o tu? M-am uitat acum pe site-ul de la peg perego ... mie www.pegperego.it/page.php?sid=8fb5d6d8115d48503909b68be50f82db&pageid=ITPRB005&idp=0000000179&pageid=ITOYS001&m58TplModel=product" target="_blank">asta mi-ar placea, apropo de ce zicea adra sa aiba 4 roti pt. stabilitate.
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
_
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2
abramburika spune:
Revin ... cred ca e vorba de cucciolo boy/girl, nu? Am gasit www.bimbomania.it/product/202/Cucciolo-Boy.asp" target="_blank">asta pe un site italian ... are si pretul.
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
_
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2