Condica Salajencelor [86]
Raspunsuri - Pagina 19
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaela_s Pai Bia, aici caini in curte nu se ezista...o ajunge si in Ro ceva legi acu' ca e in UE... Sa vedeti stire aici...cica nu stiu in ce abator din Suedia au descoperit ca porcii sunt opariti de vii. Cica de stres muncitorii nu au controlat daca porcii sunt morti si au inceput sa guitze cand i-au bagat in apa oparita. Acum se vor duce in judecata pentru ca au chinuit animalele...oooo aici e tevatura mare cu animalele...nu e gluma. Exista case de pisici si caini abandonati, zilnic vad in ziarul local pisicutze pentru adoptie...am si vazut casa, e ca un hotel, pe bune. Deci nu e de gluma, noi de asta nu prea ne-am aruncat sa luam pisica, ca e raspundere mare, nu asa... . |
mihaela, cainii mei si acuma stau la curte,afara.adica nu chiar afara .au un tarc frumos amenajat si o "casa"facuta dintr-o baraca metalica[izolata termic],fosta remorca.au condirii nu gluma
in casa nu ma vad tinand caini.ciobanestii lui colegu se fac mari si tari,tudor vrea boxer,matei vrea toti maidanezii iar eu vreau tekel si canis.

daca vin legi aspre in ceea ce priveste cresterea si ingrijirea animalelor de companie,nu stiu zau ce ne vom face.
cami,ai mei cand au plecat in state erau mandri posesori de una bucata catel tekel.frumos si istet si cuminte
.a suferit catelul din clipa in care ai mei au mers la capitala dupa viza, a presimti el ceva.ai mei s-au despartit cu greu de el si chiar regretau ca nu i-au facut pasaport sa-l duca cu ei.eu regret si in clipa asta ca nu l-am putut pastra.dar matei era mic , avea 3 saptamani, zau ca nu ma descurcam si cu catelu.of ,l-am lasat unei familii in ingrijire,dar nu stiu cum l-au ingrijit,ptr ca la scurta vreme a murit.Tudor si acum mai lacrimeaza dupa FOX.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
mihaela si iubitoarele de pisici,nu dati rau, va rog eu,dar mi-e nu mi=s dragi,dar le accept prezenta. daca matei sau tudor vor pisica,clar vor avea si clar o sa o ingrijesc si eu,dar nu ma vad mangaind o pisica.is rea,dar asta sunt.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaela_s Noa am revenit cu articole gasite...stiam eu bine ce stiam dar nu mai stiam ce stiam |
interesante articolele.
eu folosesc MW doar ptr incalzit si ptr popcorn.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
mihaela_s spune:
Bia, aici nu e voie sa tii cainele afara, sub nici o forma. Nici legat nici nelegat, nici la tzara nicaieri. Toti cainii stau in case si ies la plimbare numai insotiti, n-am vazut niciodata un caine singur...iar daca cumva un caine musca un om, e impuscat-cainele...asta e. Cica mai poate musca daca o data a muscat.
Io zic ca si romanu' se poate adapta
, daca toti au facut-o. Sau el a gasi cum sa scape de lege...noa nu stiu, poate ca n-a fi nimic, n-am idee. Io va zic cum e aici...
Si te cred ca iti e greu sa cresti caini in casa, ca asa e in Ro. Aici cred ca le-ar fi greu sa lase cainii afara sau sa ii vada legati, ca asa e aici...
hai ca am teoretizat-o si pe asta ![]()
, ma duc la nani ca maine am o zi pliiiina.
si
.
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
mihaela_s spune:
Bia, io nu-s mare iubitoare de pisici, dar le mangai. cainii imi plac infinit mai mult...dar nici io nu pot creste un caine in casa, desi cand eram copil am avut un caine adunat de Cristina de pe strazi. A si fatat la noi in apartament, deci stiu ce inseamna caine in casa...dar io nu ma vad la 5 dimineata plimband cainele pe bezna si ploaie si frig si noaptea la 11 la fel...asta e ceea ce ma retine. Pisica o lasi singura afara, de asta ne-am gandit la pisica, plus ca fetele isi doresc tare mult. Dar inca nici noi nu ne-am putut hotari...e vorba ce facem o luna de concediu cu ea...
Noa chiar am fugit. 
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
giulia71 spune:
Multam de cafeluta!
Waw
, subiectul meu preferat catelusii.
Am avut in Franta una bucata catelusa minune, arata asa . Era bestial si Calin si acum sufera dupa ea.
A trebuit s-o dam pentru ca intradevar acolo daca ai caine trebuie sa te ocupi, sa-l plimbi, sa-i faci toate verificarile lunare sau trimestriale, in fine e mult de munca.
Si eu regret mult dupa ea, dar colegului nu-i placea
, a acceptat-o mai mult asa de gura noastra. Trebuia s-o tinem in casa si a fost foarte indaratnica in a invata sa faca nevoile afara.
Acu il avem pe Ursu care sta bine mmerci in tarcu lui si nu deranjeaza pe nimeni.
Va pup da mai viu
uneori gandesc prea mult....
babymom75 spune:

Profit ca cel mic doarme, iar cel mare e la gradi, ca sa va salut.
Ce mai fac salajencele mele?? Sper ca toate bine 
Mama lui
Dragos (04.10.2008) si a lui
Victor (12.09.2003)
babymom75 spune:
Mihaela, deci sotul tau e medic? Atunci da-mi si mie filiera prin care ati ajuns acolo, ca poate venim si noi
. Acum serios, si noi ne tot razboim cu gandul emigrarii de vreo 6 ani, dar de fiecare data cand ziceam ca gata, plecam! ramaneam eu gravida si duse erau planurile.
Bine ca tu mai ai puterea sa inventi toate alea care ti le cer acolo. Nici eu nu as mai avea putere sa o iau de la capat in alta profesie, asa ca il inteleg pe sotul tau.
Sa-ti traiasca fetele sanatoase - Diana si Silvia! Frumoase nume!
Eu am stat in Cluj intre 1993-1999, dar in primul an am stat in Observator, abia din anul II m-am mutat in Hasdeu, in cam. 9. deci nu ne-am prea suprapus, decat poate asa ca stagiu, facut intens de mine in primul an, prin BCU
.
Mama lui
Dragos (04.10.2008) si a lui
Victor (12.09.2003)
dianalaura spune:
'Na ziua! Ca nu mai zic dimineata, e 12 deja...
Multam de cafea, acu o beau si pe aia reala...is rupta de obosita, Stefan deja doarme, pe bune ca m-as duce si eu langa el un pic ![]()
Dimineata m-am trezit la 6 jumate, la 7 si un sfert eram deja la policlinica la Sf. Vineri. Nu era nimeni, deci am zis ca merge repede. Si a mers. Doar ca urina colectata de mine pt Stefan de seara nu a fost buna, trebuia una proaspata, si in plus trebuia sa il aduc si pe Stefan, sa ii faca exudat faringian (parca asa se zice). Si mie mi-au luat sange si mi-au dat o fisa pt angajare, pe care sa o duc la job, sa o completeze si stampileze aia si sa revin. No, si pune-te Diana si hai cu autobuzul de la spital pana acasa in Dumbrava, ia olita si du-te in Bradet, pune copilu pe olita si stai langa el si te roaga o juma de ora sa faca pisu...sa se chinuie un pic, ca doar ce facuse in pampers...in fine, am luat pisu, am luat copilu si hai iar cu autobuzul pana in centru, la job. Si acolo... se pregateau de control de la Arad, asa ca cica nu stie de cine trebuie completat, de ei sau de Arad, asa ca am lasat foaia acolo. Si iar cu autobuzul pana la spital...I-au facut si exudatul, am platit 70 de lei, plus inca 70 de lei am lasat la farmacie, ca m-am dotat cu Nurofen, Panadol, Vibrocil, Tantum verde si 2 fiole de ACC. Tre sa scot raceala din el pana sapt viitoare. si iar cu autobuzul pana acasa. Asa ca acum sunt rupta. Am venit, i-am mai facut aerosoli, i-am dat niste medicamente si apoi pruncu l-am adormit, ca era si el rupt saracu, se trezise la 6 jumate si el, desi intentionat l-am lasat in Bradet la mama sa nu il port dupa mine si sa nu il trezesc asa devreme.
Sa ma fi vazut cum aratam: cu ruxacul cu hainele si pampersul lui Stefan in spate, cu poseta si o punga in care era olita intr-o mana si cu copilul in brate (in cealalta mana). Si i-a mai fost si foame si asteptand autobuzul i-am cumparat si a mancat si o placinta....
Asa ca acum vreau doar sa ma odihnesc, da no, am pus sa fac ceva de mancare, haine la spalat, mai am si de calcat..asa ca somnul meu ramane pentru la noapte. Si peste toate mai astept sa imi vina si rusii azi.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi

.