Condica Salajencelor [86]
Raspunsuri - Pagina 18
silvana_salajan spune:
Elvira sa ai somn usor! Moama numai caini de rasa. Cand ma gandesc la Rexi al meu care e o corcitura neagra.
Il iubesc si ne iubeste dar e ata de needucat. Offf viata mea. Ma face de rusine in oras peste tot. Vrea sa intre in toate magazinele cu mine, daca il las afara murdareste toate usile. Prin urmare e pedepsit. De 2 saptamani e legat. Poate se invata sa stea langa curte nu sa uble brambura. Altfel e destept tare insa nu il pot invata sa nu vina dupa mine in oras. Da cand s-a dus cu Andrei pana in clasa! O trebuit sa vina copilu acasa tot plangand era ca pe ce sa intarzie la scoala. Poate fi uneori foarte enervant.Biaaaaaaaaaaaaaa, nu te tine de glume! Viu minten la tine la usa!Dulciuri
dianalaura spune:
Vai Oti ce tort sexos i-ai facut lui Vlad de ziua lui ![]()
![]()
Tre sa ma inveti si pe mine cum sa fac torturi cupola, adica modul in care pui blatul. Si nu se rupe cand il indoi?
Am fost si eu in oras, am venit de vreo ora si am culcat copilu. Vreamea e nasoala rau, aci ningea, sufla vantul de mama mama, iar se oprea...No, macar mi-am rezolvat cu cazierul si mi-am platit factura la apa. Ca la curent am stat degeaba la o coada...cand am ajuns cica: nu aveti nimic de plata, inca nu s-a emis factura...apoi nici nu ma mai prind pe mine pe acolo pana peste 2 luni....
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
silvana_salajan spune:
Dianaaaa, in care an?Ia priviti si va minunati:http://www.culinar.ro/forum/continut-pagina/21946/Chec-Supercalifragilistic/pagina/40/
Dulciuri
piticutz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaela_s Eu am facut facultatea de chimie intre 1989-1994 si am stat in Hasdeu in cam.3 si apoi in 16 si 17. Tu? |
Mihaela, in caminul 3 nu stateau si basarabencele?
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
- Dr. Seuss
piticutz spune:
| citat din mesajul lui for2nity Oti, povestea mea cu cainii e relativ noua dar parca veche de cand lumea. La 20 de ani am primit un caine, in conditiile in care imi era frica de caini sa mor nu alta, asta dupa ce am fost muscata de doua ori. Si totusi m-am indragostit de el, desi n-am avut parte prea mult timp de el, a murit de parvoviroza dupa doua saptamani. Am plans dupa el de numa' si am zis ca nu mai vreau caine toata viata mea. La foarte scurt timp o cunostinta m-a rugat sa adopt un caine ca nu are ce face cu el, era o corcitura de saint bernard, oricum, la maturitate ziceai ca e rasa pura. L-am acceptat, dupa cateva zile s-a imbolnavit de aceeasi parvoviroza. Ei, cu asta am umblat la doctor de trei ori pe zi, il hidratau, perfuzii, etc. de fiecare data cand mergeam cu el ma intrebau: mai traieste? Si a trait, mare mirare printre doctori. Si zau asa, parca a tinut minte si cainele, a fost o legatura intre noi ceva extraordinar. Nu putea nimeni sa ridice vocea la mine fara sa-l tintuie automat de perete. Si se facuse frate cand se ridica in doua labe era cat mine. Pana la vreo 6 luni l-am tinut acasa ca mi-era tare drag, dar cand a inceput sa faca salturi peste masa am zis gata, si l-am dus la atelier, la curte. Nu mai zic cate aventuri am avut cu el, era spaima zonei, foarte protector, si desi convietuia in curte cu inca 3 lupi si-a pastrat suveranitatea pana in ultimul moment. Asta a fost inceputul, pe urma am achizitionat un labrador , il tineam in casa pana s-a descoperit ca mama are un chist hidatic, atunci l-am dus si pe el la atelier, a murit pana la urma de batranete, acum 2 ani. Intre timp am mai achizitionat un lup beton pe care inca il mai am, un ciobanesc mioritic , la fel il am, desi e terminat saracul, pe asta de mic l-am luat cu sechele, ca era maltratat sistematic de stapan, de pe undeva din Vatra Dornei, am mai avut unul de la o canisa cu toate certificatele, mosii si stramosii, dar a murit saracul, era prea "pintos" In concluzie, ce-am vrut sa spun cu toata istoria asta, e ca a fost o perioada cand cainii imi erau mai apropiati decat oamenii, si am suferit la moartea fiecaruia, oh, era sa uit un canish luat de prin baia mare, pe asta l-a calcat tata cu masina. In fine, a sarit el sub roti ca a recunoscut masina si se bucura ca vine tata. < in fine, cum ziceam am suferit la pierderea fiecaruia, astfel incat acum nu mai vreau sa stiu de ei, in sensul ca nu mai merg sa ma joc cu ei, nu-i mai vad, nu vreau sa-i mai vad, insa, mancare trebuie sa le trimit, nu? Cam asta e povestea mea cu cainii, acuma ma tirez acasa si ma culc. io zic asa: e ori asa, ori altfel. |
Elvira, mie nu mi-au placut ciinii pina am dat de un fox terrier cu par sirmos si m-am indragostit de el (din pacate l-a calcat masina pe cind avea 3 ani).Atitea boacane facea si asa fatza de nevinovat baga cind il certam! Foarte jucaus si plin de energie, vesel la orice ora din zi si din noapte.Pe urma am primit o corcitura de ciobanesc de Berna si am zis ca altul ca el nu mai exista - nu ma scapa din ochi acasa si era asa de lipicios si de pofticios!Cind a trebuit sa venim aici am fost tare trista ca nu l-am mai putut vedea si de atunci imi doresc sa am un ciine (cel putin) si aici.Incet, o sa reusim si asta(acuma nu avem unde sa il tinem decit in casa, ca pe-afara nu e ingradit si cind sintem la lucru nu-i sigur ce se poate intimpla cu el...), deocamdata doar ma uit la toti vecinii, cum vine vremea frumoasa, cind ies fiecare cu catelul lui, la plimbare pe-afara.
E frumos sa ai un ciine!
Mie una mi-ar placea si sa cresc ciini, sa am o curte plina!
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
- Dr. Seuss
mihaela_s spune:
Cami, nu stiu de basarabence, stiu ca stateau numai chimiste acolo, dar tot ce se poate...am stat numai numai un an, '89-'90, apoi ne-au mutat in 16. In caminul 3 s-au mutat ISE-istele si e posibil sa fi fost si basarabence. dar nu in anul in care am stat eu...
.
Bia, hai ca o sa vina si vremea ta cu masina de spalat vase...si sunt sigura ca o sa o ai pe cea mai bengoasa
. Pana atunci mai evolueaza tehnica si a mea va fi rabla
. Dar te inteleg, in SM mi-am dorit si eu masina si n-am avut-o tot din lipsa de spatiu...te inteleg. Dar cu casa ce mai e? Cum v-ati hotarat? Cand o terminati sa va mutati acolo?
Cu trandafirii am lamurit, i-am vazut pe astia de la kommun ca tund trandafirii, deci ii pot si eu tunde. Azi am cautat o foarfeca si care erau pareau prea ieftine ca sa fie de calitate...am uitat de magazinul de plante si mergem maine. Totusi mi se pare cam rece sa ii tund, mai astept sa se mai incalzeasca putin...
Cami dar la voi e voie sa tii cainele afara? Aici nu-i voie cainele decat insotit sau in curte ingradita dar numai daca e cineva acasa...altfel cainele trebuie sa stea in casa. Iar de legat nici vorba...nu e voie.
Asa e si aici, foarte multi au caini si se plimba cu ei, dar nu numai acum...aici ies indiferent de vreme...chiar ieri(ploua cu galeata si batea un vant!) eram in statia de autobus si a venit un caine la mine, era liber. Tocmai iesise din padure si stapana nu a apucat sa-l puna in lesa. Dar cainii sunt blanzi aici, imi plac. Asta a fost asa de scump...un caine mare si frumos, mi-a mirosit mana si apoi parca voia sa sara pe mine...stapana striga de departe la el ca nu e voie, sa plece...dar el s-a urcat cu labele din fata pe banca din statie, eu stateam in picioare. Mi-a placut, deja ma vedeam murdara pe haina de labele lui... Apoi a ajuns stapana, si-a cerut scuze si l-a legat, eu am intrebat-o daca e catea sau caine...mi-a spus ca e catea. Si-a scapat o manusa si cainele i-a luat-o in gura si i-a dat-o inapoi. Se vedea ca era dresat. Tare mi-a placut!
Noi tot ne gandim la o pisica si azi chiar am avut parte de 2 pisici care s-au mangaiat de noi si de mainile noastre...una la camin la Silvia in curte, l-am asteptat pe Ovi vreo 20 de minute si am stat intr-o curte a caminului unde nu erau acum copii si matza a venit mieroasa si eu m-am pus "pup" ai am chemat-o...a venit si tare s-a mai alintat...Silvia era pe spate. Apoi cand am ajuns acasa am povestit putin cu vecinul, ca sia-u tapetat o camera si ne-a chemat in we sa o vedem, si cat stateam de vorba a venit matzul lor si s-a lipit si asta de mine...tot asa l-am chemat, ca altfel e fricos.
Noa iar m-am pus pe povesti, ma duc sa vad ca s-or fi racit cartofii si oole
, sa le asez in tava la cuptor, fac cartofi frantzuzesti.
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Dianaaaa, in care an? Ia priviti si va minunati: http://www.culinar.ro/forum/continut-pagina/21946/Chec-Supercalifragilistic/pagina/40/ ![]() Dulciuri |
oti,io varianta unu am crezut ca e ceva decorat.parol.tarziu m-am dumirit ca-ti "dospi"peste cana
.varianta a 2a, hm,nu m-a dat pe spate.da varianta a 3a
.e bestial boluAjutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
eu ador cainii.si vreau multi, chiar foarte multi, da la curte.
mihaela,casa e tot asa.inca nu am modificat scara interioara.mai avem doar de zugravit si pus alea alea pe jos si de bagat mobilieru.aaaaaaaaaa si curtea.deci este de lucru.sa vedem cum facem cu scara aia
.uite ca un an am stat pe loc din cauza ei
.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
mihaela_s spune:
Haha Oti, ce de cani de chec pe acolo...interesant. Da' io am asa un pitic cu mancarea la microunde, nu stiu daca e reala sau e numai pitic...eu nu folosesc cuptorul numai pentru incalzit. Am citit pe undeva ca mancarea gatita la microunde nu ar fi sanatoasa, ca nu stiu cum "procedeaza" undele alea pe acolo si ce produc ele, nu stiu sa-ti dau amanunte ca fu demult...
Eu am incercat in Ro gratare la microunde, aveam grill special luat cu cuptorul impreuna, cuptorul avea si program pentru gratare dar in afara de niste "talpi" de cauciuc, asa iesira gratarele, n-am mancat altceva
. Nu mai stiu, parca Cami scria ca gateste ceva in microunde, parca si sora mea...dar nu mai tin minte...
Hai ca ma duc sa caut pe net sa vad daca gasesc ceva...
Pai Bia, aici caini in curte nu se ezista...o ajunge si in Ro ceva legi acu' ca e in UE...
Sa vedeti stire aici...cica nu stiu in ce abator din Suedia au descoperit ca porcii sunt opariti de vii. Cica de stres muncitorii nu au controlat daca porcii sunt morti si au inceput sa guitze cand i-au bagat in apa oparita. Acum se vor duce in judecata pentru ca au chinuit animalele...oooo aici e tevatura mare cu animalele...nu e gluma. Exista case de pisici si caini abandonati, zilnic vad in ziarul local pisicutze pentru adoptie...am si vazut casa, e ca un hotel, pe bune. Deci nu e de gluma, noi de asta nu prea ne-am aruncat sa luam pisica, ca e raspundere mare, nu asa...
.
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
mihaela_s spune:
Noa am revenit cu articole gasite...stiam eu bine ce stiam dar nu mai stiam ce stiam ![]()
. Eu zic ca e ca in toate: cu masura...uitati articolele: www.armonianaturii.ro/Cuptorul-cu-microunde.html articleID_432-articol" target="_blank">1 si www.elady.ro/forums/index.php?showtopic=3234" target="_blank">2 . Asa ca o data la luna merge si checul "repezit"
. O sa-l incerc si eu.
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie