Banii nu aduc fericirea ...

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanal

eu cred ca majoritatea care au raspuns ca MR se victimizeaza n-au trecut in viata lor prin ce trece ea..si poate si eu as fi facut la fel daca nu as trai, cu mici diferente aceeasi situatie.
e drept ca sotul meu nu e de nivelul lui Elan(spre norocul meu, de-altfel) caci altfel..probabil ca acum eram...la morga sau in pamant..da, pare fantasmagoric, pare intr-un fel..insa eu stiu cum orgoliul si mandria m-au facut sa cred ca pot schimba omul de langa mine...
da, stiam cu cine ma marit, insa de frica singuratatii, a iluziei de iubire si altor factori, m-am maritat, asumandu-mi mandria ca o saschimb omul care era, si-o sa-l fac eu "bine"..am ignorat 18 ani toate semnele, am trecut peste tot, purtandu-mi orgoliul ca pe un stindard, "crezand" in el si mentinundu-l acolo sus..numai ca la un moment dat, n-am mai putut sa nu mai vad..si m-au coplesit toate greselile facute in 18 ani, toate lucrurile pe care preferam sa nu le vad sau nu le dau atentie..stiti cum este sa se pravaleasca peste tine 18 ani de viata de rahat? si evident, multi or sa ziceti ca o merit, ca doar nu m-a tinut acolo cu forta..si dam, aveti dreptae, o merit..si platesc azi ptr asta, eu si copii mei
si ma uit la un om cu care am impartit 18 ani de viata, si vad monstrul din el..si vad cum face niste lucruri de nu-ti vine sa crezi..si da, ma ameninta ca-mi ia copii, ca ma omoara, imi face mizerii de nedescris, ca deh, are dreptul, doar vreau si eu acum o viata iar crede ca sunt nebuna ca nu-l vad ce fat-frumos este el...si da, imi este teama ptr viata mea..nu sunt o femeie slaba, credeti-ma, si totusi ma tem in permanenta, ca pur si simplu imi va face ceva si eu n-o sa-mi mai vad copii si n-o sa mai am o viata..
da, am gresit, insa platesc din plin acum..si da, eu o cred pe MR, ptr ca traiesc aceeasi spaima, ca orice se poate intampla in Romania...cu atat mai mult cu cat aici este vb de orgolii, de mandrie, de orice cred unii ca-i mai important decat a fi OM...
nu ca as simpatiza-o eu pe MR, chiar n-o cunosc si deci nu-mi pot da cu parerea..insa ptr mine e clar, are dreptul sa aiba o viata, are dreptul sa-si doreasca mai mult si asta nu are legatura cu copilul, ci are legatura cu viata ei, ca OM, nu inseamna ca daca a divortat tb sa-s puna cenusa in cap si sa stea ascunsa, sa n-o vada presa ca iubeste un barbat..bleahh..imediat se gasesc unii sa arunce cu rosii..ca e destrabalata, ca e tarfa, etc...insa eu nu m-as grabi sa arunc in cineva despre care nu am auzit decat ceva sporadic la TV...
deci, in concluzie, da, eu o cred, cred ca se teme ptr ceea ce i-ar putea face fostul sot...

tati si printesele : http://thumb0.webshots.net/t/57/557/3/38/46/2943338460092654700KuUueE_th.jpg
nasterea Ioanei Teodora : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87474

roxana,
cum a trait ea cu elan (bine sau rau) pe mine nu ma intereseaza. nu ma intereseaza nici ce barbat a ales. pe mine ma socheaza ca cere bani, f multi bani de la elan, ca se victimizeaza ca nu are unde sta. si elan a zis ca are case. deci vreau sa stiu: are sau nu casa?de asta toaat lumea o critica. adica spune ca a facut 1 mil euro pe an, ca a cheltuit 150 000 euro in 6 luni dar nu are unde sta? elan spune ca a cumparat 3 case pt familia ei. sunt femei care chiar nu au ce manca sau unde locui si se chinuie cu cativa copii dupa divortul de 1 sot bataus, afemeiat si cel mai rau agresiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Scuze, scuze! Eu vreau sa spun numai ca am dat din greseala 5 stelute subiectului, cand de fapt vroiam sa-i dau numai una... da' m-am grabit. Atat.

Honi soit qui mal y pense...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Domne ce frica ca nu pricep ca doar nu o fi o adolescenta de 16-18 ani plecata in lume, e o femeie cunoscuta, daca n-are motivele ei sa ii fie frica, nicio instanta din lume nu i-ar lua copilul...asa astea fiind zise ce-i trebuie mai mult, job super-bine-platit are, sa stea duduia cu chirie ca are de unde, oricum ii da si el pensie alimentara pentru copil...hai ca deja m-am enervat, stam si plangem de mila uneia care se fataia toata ziua buna ziua prin reviste glossy in te miri ce vuitton si gucci si acum draguta de ea cere sprijinul mamelor, ma repet, rusine sa-i fie...las ca sunt femei care se descurca cu demnitate si dupa divorturi ingrozitoare, dar femeile alea nu plang dupa milioanele lu nenea elan, unele dintre ele n-au dupa ce bea apa, dar copiii sunt primul lucru la care se gandesc.

Si nu ma intereseaza ce a facut ea in viata ei personala, sa si-o tina personala...dar sa nu vina cu penibilisme d-astea de femeie milionara infricosata ca nu tin Domne...sau poate tin tot la femei de milionari...o tot da pe vai imi ia copilul atunci sa termine cu circul asta de prost gust si sa se concentreze pe copil.

Sa ia o pauza de publicitate si sa redevina mama si atat.
Ce o fi asa mare filozofie, eu una nu vad.

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Citat:
citat din mesajul lui qsar

Scuze, scuze! Eu vreau sa spun numai ca am dat din greseala 5 stelute subiectului, cand de fapt vroiam sa-i dau numai una... da' m-am grabit. Atat.

Honi soit qui mal y pense...

recunosc ca incepeam sa ma intreb daca nu se fura parole de utilizatori pe DC, dar misterul s-a dezlegat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanal

eu cred ca majoritatea care au raspuns ca MR se victimizeaza n-au trecut in viata lor prin ce trece ea..si poate si eu as fi facut la fel daca nu as trai, cu mici diferente aceeasi situatie.
e drept ca sotul meu nu e de nivelul lui Elan(spre norocul meu, de-altfel) caci altfel..probabil ca acum eram...la morga sau in pamant..da, pare fantasmagoric, pare intr-un fel..insa eu stiu cum orgoliul si mandria m-au facut sa cred ca pot schimba omul de langa mine...
da, stiam cu cine ma marit, insa de frica singuratatii, a iluziei de iubire si altor factori, m-am maritat, asumandu-mi mandria ca o saschimb omul care era, si-o sa-l fac eu "bine"..am ignorat 18 ani toate semnele, am trecut peste tot, purtandu-mi orgoliul ca pe un stindard, "crezand" in el si mentinundu-l acolo sus..numai ca la un moment dat, n-am mai putut sa nu mai vad..si m-au coplesit toate greselile facute in 18 ani, toate lucrurile pe care preferam sa nu le vad sau nu le dau atentie..stiti cum este sa se pravaleasca peste tine 18 ani de viata de rahat? si evident, multi or sa ziceti ca o merit, ca doar nu m-a tinut acolo cu forta..si dam, aveti dreptae, o merit..si platesc azi ptr asta, eu si copii mei
si ma uit la un om cu care am impartit 18 ani de viata, si vad monstrul din el..si vad cum face niste lucruri de nu-ti vine sa crezi..si da, ma ameninta ca-mi ia copii, ca ma omoara, imi face mizerii de nedescris, ca deh, are dreptul, doar vreau si eu acum o viata iar crede ca sunt nebuna ca nu-l vad ce fat-frumos este el...si da, imi este teama ptr viata mea..nu sunt o femeie slaba, credeti-ma, si totusi ma tem in permanenta, ca pur si simplu imi va face ceva si eu n-o sa-mi mai vad copii si n-o sa mai am o viata..
da, am gresit, insa platesc din plin acum..si da, eu o cred pe MR, ptr ca traiesc aceeasi spaima, ca orice se poate intampla in Romania...cu atat mai mult cu cat aici este vb de orgolii, de mandrie, de orice cred unii ca-i mai important decat a fi OM...
nu ca as simpatiza-o eu pe MR, chiar n-o cunosc si deci nu-mi pot da cu parerea..insa ptr mine e clar, are dreptul sa aiba o viata, are dreptul sa-si doreasca mai mult si asta nu are legatura cu copilul, ci are legatura cu viata ei, ca OM, nu inseamna ca daca a divortat tb sa-s puna cenusa in cap si sa stea ascunsa, sa n-o vada presa ca iubeste un barbat..bleahh..imediat se gasesc unii sa arunce cu rosii..ca e destrabalata, ca e tarfa, etc...insa eu nu m-as grabi sa arunc in cineva despre care nu am auzit decat ceva sporadic la TV...
deci, in concluzie, da, eu o cred, cred ca se teme ptr ceea ce i-ar putea face fostul sot...

tati si printesele : http://thumb0.webshots.net/t/57/557/3/38/46/2943338460092654700KuUueE_th.jpg
nasterea Ioanei Teodora : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87474

Of, Doamne, Roxana, imi pare foarte rau ca treci prin asa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Eu nu stiu nici macar ce fel de artista este Mihaela Radulescu. Cind am plecat eu din tara nu figura la nici o televiziune. E actrita, cinta, danseaza or what? Care sint talentele ei, nu serios vorbesc. Tot ce stiu despre ea stiu din birfele de scandal citite in ziare, pe net dar n-am citit un articol in care sa spuna vai ce actrita buna sau cintareata buna e. Deci nu mi-e clar ce face ea, care ii sint meritele.

Sint de parere ca trebuia sa fie discreta, inclusiv in relatia cu Dani. Altminteri prea a luat-o razna gen Britney Spears care tot asa era in pericol de a-si pierde copiii, s-a ras in cap si a iesit fara chiloti pe strada. Felul in care s-a dat MR in stamba nu e departe de asta.

MR nu e nici prima nici ultima femeie inselata de un sot cu bani. Hilary Clinton n-a facut circ in media si nici madam Spitzer (nevasta lui Eliot Spitzer - daca nu stiti cine e googaliti-l). Iar barbatii lor sint/au fost mult mai influenti si mai cu bani decit Elan. E vorba insa de cultura si de clasa. Lucurui pe care MR nu le are. Ca sa nu mai vorbesc de lady D si de prince Charles care a iubit-o dintotdeauna pe Camilla. Lady D a facut acte caritabile si a avut fundatii de binefacere. Lady D a fost amenintata de sot de casa regala etc (daca e sa credem documentarele ulterioare). Ati vazut-o afisindu-se ostentativ cu iubiti? Ati vazut-o mutindu-se cu copiii in brate la hotel sau spalindu-si rufele murdare in presa britanica? Mi-e greata de circul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Dar de ce nu se muta subiectul asta unde ii e locul, la sectiunea "barfe"?

Asta nu e deloc dezbatere despre bani si fericire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Citat:
citat din mesajul lui monabella

MR nu e nici prima nici ultima femeie inselata de un sot cu bani. Hilary Clinton n-a facut circ in media si nici madam Spitzer (nevasta lui Eliot Spitzer - daca nu stiti cine e googaliti-l). Iar barbatii lor sint/au fost mult mai influenti si mai cu bani decit Elan. E vorba insa de cultura si de clasa.

Cu lady D. e prea incurcata,

dar m-ai topit cu afirmatia... adica ai clasa daca sotul face sex oral la birou sau merge la prostituate... si tu ramaii si-i spui ca-l iubesti no matter what?
Aia nu e iubirea acela-i interes. Si nu-l vad cu nimic mai onorabil decat circul si stamba...

Vorba Adinei mutati subiectul. Soryy, dar titlul e una si continutul e alta.

Si on-topic cred ca singura fericire pe care o aduce mani****rea banilor (nu neaparat ai tai..poti sa fii cineva care aduna fonduri pentru altii)este aceea ca daca vrei poti face bine celorlati mai des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui monabella
Ca sa nu mai vorbesc de lady D si de prince Charles care a iubit-o dintotdeauna pe Camilla. Lady D a facut acte caritabile si a avut fundatii de binefacere. Lady D a fost amenintata de sot de casa regala etc (daca e sa credem documentarele ulterioare). Ati vazut-o afisindu-se ostentativ cu iubiti? Ati vazut-o mutindu-se cu copiii in brate la hotel sau spalindu-si rufele murdare in presa britanica? Mi-e greata de circul asta.

daca pana si "lady" d. s-a purtat ca o doamna, cu antrenorul de calarie, dodi, etc inseamna ca ne-am coborat mult standardele la "doamne" sau, mai precis, avem intr-adevar creierele predispuse la spalare de catre propaganda media. cat despre madam clinton, sa lasam, va rugam frumos, ca putem si noi sa judecam ca n-a stat cu el din dragoste, ci pentru putere. trecutul apropiat a dovedit-o cu prisosinta.

e umilire totala sa apari in public la bratul unui consort care te-a inselat si sa-i mai iei si apararea. asta nu se cheama nici domnie, nici caracter, nici nimic nobil. e cardasie la complicitate din interese mai mult sau mai putin obscure, vezi si dna spitzer. alt exemplu, istericalele de spalatorie publica ale duduii jennifer aniston. astea nu-s modele de urmat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Asociatia T.A.T.A. sare in sprijinul lui Elan - cum era si de asteptat.
www.libertatea.ro/stire/elan-vrea-custodia-copilului-233289.html
Reprezentantul "tatilor discriminati" a scris, mai demult, si pe DC, poate va amintiti. Ma mir ca n-a aparut inca la subiectul asta ca sa o puna la zid pe "mama biologica" si sa sustina ca "minorului" i-ar fi mai bine langa tatal lui.

Mergi la inceput