Banii nu aduc fericirea ...
Raspunsuri - Pagina 16
muffin spune:
Petra si eu m-am gandit la acelasi lucru. Ma asteptam ca MR sa se cupleze cu nu stiu ce barbat stilat si misterios si a aparut peste noapte cu pacaliciul asta de Otil. Si pentru mine a fost mare supriza. Cred ca nici macar nu il merita pe Elan. Asa ca a revenit la universul ei - si joaca bambilici si poker pe dezbracatelea cu el.
ilse spune:
Citat: |
citat din mesajul lui muffin Petra si eu m-am gandit la acelasi lucru. Ma asteptam ca MR sa se cupleze cu nu stiu ce barbat stilat si misterios si a aparut peste noapte cu pacaliciul asta de Otil. Si pentru mine a fost mare supriza. Cred ca nici macar nu il merita pe Elan. Asa ca a revenit la universul ei - si joaca bambilici si poker pe dezbracatelea cu el. |
Cu cine s-a cuplat e treaba ei, e femeie matura si vaccinata si barbatul respectiv nu e minor ca sa fie vreo ilegalitate.
Dar sa afirme ca n-are bani sa-si ia o casa cand anul trecut a castgat un milin de euro e deja bataie de joc la adresa adevaratelor femei care trec prin traume post-divort, care n-au ce sa le dea sa manance copiilor lor...rusinica...zau de nu i-as bate obrazul asa in numele femeilor intr-adevar napastuite de soarta...daca mi-a placut vreodata de-acum incolo pentru mine ca om, ca femeie e zero...in asemenea situatii vezi caracterul unui om, iar ea...no comment!
Adica demnitate vad ca e perimat rau de tot cuvantul asta si valoarea lui...sa fim seriosi, daca avea macar un pic de decenta in ea si se purta civilizat fara aere de diva care trebuie sa stea la hotel nshpe stele si sa bea numai evian, zau de nu o credeam, asa e inca una dintre pufarinele ahtiate dupa publicitate, fara pic de educatie si adepta ridicatului poalelor in sus.
Chiar asa nu i-a zis nimeni, vreun amic binevoitor ce crede lumea despre ea?
jenant si atat.
eu si 3 banditi: ilse, sven si thor
mariamunteanu spune:
Sustine ca vrea sa-si protejeze copilul de presa, dar nu inceteaza in a oferi pe tava subiecte de scandal. Este dovada de ipocrizie ! Daca vrei discretie, poarta-te discret.
Alina spune:
citat din mesajul lui Rufus Dar vad ca nu se mai opreste...nu-i nimeni (lucid) care sa-i spuna cat rau isi face singura? RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Rufus,chiar ca ai dreptate!
Citeam ca l-a luat si pe Lucian Mandruta in vizor:
http://www.cotidianul.ro/lucian_mandruta_cer_oficial_custodia_lui_ayan_copilul_mihaelei_radulescu_si_al_lui_elan_schwartzenberg_ei_nu_sunt_in_stare_sa_se_poarte_ca_niste_parinti_responsabili-76770.html
Acum cit e de pacalici sau de mascarici Dani Otil,cred ca nu e treaba noastra,gusturile nu se discuta...
_
Alina,mami de printesa si baby
principe spune:
Eu astept sa i se deschida subiect la umanitare, sa punem mana de la mana,poate strangem ptru initialul la o locuinta.
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i
roxanal spune:
eu cred ca majoritatea care au raspuns ca MR se victimizeaza n-au trecut in viata lor prin ce trece ea..si poate si eu as fi facut la fel daca nu as trai, cu mici diferente aceeasi situatie.
e drept ca sotul meu nu e de nivelul lui Elan(spre norocul meu, de-altfel) caci altfel..probabil ca acum eram...la morga sau in pamant..da, pare fantasmagoric, pare intr-un fel..insa eu stiu cum orgoliul si mandria m-au facut sa cred ca pot schimba omul de langa mine...
da, stiam cu cine ma marit, insa de frica singuratatii, a iluziei de iubire si altor factori, m-am maritat, asumandu-mi mandria ca o saschimb omul care era, si-o sa-l fac eu "bine"..am ignorat 18 ani toate semnele, am trecut peste tot, purtandu-mi orgoliul ca pe un stindard, "crezand" in el si mentinundu-l acolo sus..numai ca la un moment dat, n-am mai putut sa nu mai vad..si m-au coplesit toate greselile facute in 18 ani, toate lucrurile pe care preferam sa nu le vad sau nu le dau atentie..stiti cum este sa se pravaleasca peste tine 18 ani de viata de rahat? si evident, multi or sa ziceti ca o merit, ca doar nu m-a tinut acolo cu forta..si dam, aveti dreptae, o merit..si platesc azi ptr asta, eu si copii mei
si ma uit la un om cu care am impartit 18 ani de viata, si vad monstrul din el..si vad cum face niste lucruri de nu-ti vine sa crezi..si da, ma ameninta ca-mi ia copii, ca ma omoara, imi face mizerii de nedescris, ca deh, are dreptul, doar vreau si eu acum o viata iar crede ca sunt nebuna ca nu-l vad ce fat-frumos este el...si da, imi este teama ptr viata mea..nu sunt o femeie slaba, credeti-ma, si totusi ma tem in permanenta, ca pur si simplu imi va face ceva si eu n-o sa-mi mai vad copii si n-o sa mai am o viata..
da, am gresit, insa platesc din plin acum..si da, eu o cred pe MR, ptr ca traiesc aceeasi spaima, ca orice se poate intampla in Romania...cu atat mai mult cu cat aici este vb de orgolii, de mandrie, de orice cred unii ca-i mai important decat a fi OM...
nu ca as simpatiza-o eu pe MR, chiar n-o cunosc si deci nu-mi pot da cu parerea..insa ptr mine e clar, are dreptul sa aiba o viata, are dreptul sa-si doreasca mai mult si asta nu are legatura cu copilul, ci are legatura cu viata ei, ca OM, nu inseamna ca daca a divortat tb sa-s puna cenusa in cap si sa stea ascunsa, sa n-o vada presa ca iubeste un barbat..bleahh..imediat se gasesc unii sa arunce cu rosii..ca e destrabalata, ca e tarfa, etc...insa eu nu m-as grabi sa arunc in cineva despre care nu am auzit decat ceva sporadic la TV...
deci, in concluzie, da, eu o cred, cred ca se teme ptr ceea ce i-ar putea face fostul sot...
Roxana spune:
Principe, sa iti fie rusine! Iti bati joc de Forumul Umanitar si de aceasta comunitate care a ajutat asa de multi copii in greutate. Tu esti mereu in cautarea unei rautati sau ocupata cu plasarea unui gram de venin. Nu te remarci decat prin astfel de iesiri la rampa. Pacat si bleah.
ladyJ spune:
citat din mesajul lui roxanal [blue]eu cred ca majoritatea care au raspuns ca MR se victimizeaza n-au trecut in viata lor prin ce trece ea.. tati si printesele : http://thumb0.webshots.net/t/57/557/3/38/46/2943338460092654700KuUueE_th.jpg nasterea Ioanei Teodora : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87474 |
Roxanal, MR nu este o femeie pe care sa o prinda rolul de victima pe care da, incearca din rasputeri sa si-l insuseasca.Sa-mi fie cu pardon, da nu o poti compara cu miile de mame care:
1. NU au bani de paine
2. Nu au o casa, nu au parinti unde sa se duca
3.Le sunt incalcate flagrant drepturile.
Lasand asta la o parte, contrazicerea grosolana a declaratiilor ei ma fac sa nu o cred. Spune ca nu are bani sa-si ia o casa. Minciuna. In conditiile in care castiga cat castiga,in conditiile in care TU ai deja o casa, mama ta are o casa luata de fostul sot, in conditiile in care iti permiti sa stai la hotel cu catel cu purcel, in conditiile in care tu ai haine, pantofi si masini scumpe.
Si sa mai ai tupeul sa ceri suportul ´´mamelor´´ in aceste conditii, mame care fac pe dracu-n patru pentru un job mai bun, pentru a-si plati chiria, mi se pare de-a dreptul fantezist.
Foarte bine ca le are, jos palaria, dar in aceste conditii, pot eu spune ´´vai saraca, e pe drumuri´´? I dont think so..
Daca tu vrei sa-ti protejezi copilul, incepi un razboi mediatic cu acuze si scrisori deschise? I dont think so..
Si pana la urma, unde cauta ea suport? La mame in general sau la mame foste sotii de milionari?Ca mie mi se pare ca pe milionari se tot bate moneda.
principe spune:
citat din mesajul lui Roxana Principe, sa iti fie rusine! Iti bati joc de Forumul Umanitar si de aceasta comunitate care a ajutat asa de multi copii in greutate. Tu esti mereu in cautarea unei rautati sau ocupata cu plasarea unui gram de venin. Nu te remarci decat prin astfel de iesiri la rampa. Pacat si bleah. Rox. |
De pana unde ai tras ma-ta aceasta concluzie ca-mi bat joc de forumul umanitar?
daca te uiti in ultimile mele postari,ai sa fi surprinsa sa constati ca 90% din postarile mele sunt scrise la acest forum....si exact un caz de la umnaitare ma tine legata de DC.restul postarilor mele sunt impartite la subiectul timisorencelor si un alt subiect legat de cazul unui copil aflat in suferinta ...
din pacate la generale stau in frunte barfele si can-canurile si nu subiectele de suflet...ca acesta de ex:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132094
astuia ai sta mai bine la "evenimentele comunitatii"...ca de,e un adevarat eveniment.
asa spun si eu bleah.
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i
roxanal spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ladyJ
Roxanal, MR nu este o femeie pe care sa o prinda rolul de victima pe care da, incearca din rasputeri sa si-l insuseasca.Sa-mi fie cu pardon, da nu o poti compara cu miile de mame care: 1. NU au bani de paine 2. Nu au o casa, nu au parinti unde sa se duca 3.Le sunt incalcate flagrant drepturile. Lasand asta la o parte, contrazicerea grosolana a declaratiilor ei ma fac sa nu o cred. Spune ca nu are bani sa-si ia o casa. Minciuna. In conditiile in care castiga cat castiga,in conditiile in care TU ai deja o casa, mama ta are o casa luata de fostul sot, in conditiile in care iti permiti sa stai la hotel cu catel cu purcel, in conditiile in care tu ai haine, pantofi si masini scumpe. Si sa mai ai tupeul sa ceri suportul ´´mamelor´´ in aceste conditii, mame care fac pe dracu-n patru pentru un job mai bun, pentru a-si plati chiria, mi se pare de-a dreptul fantezist. Foarte bine ca le are, jos palaria, dar in aceste conditii, pot eu spune ´´vai saraca, e pe drumuri´´? I dont think so.. Daca tu vrei sa-ti protejezi copilul, incepi un razboi mediatic cu acuze si scrisori deschise? I dont think so.. Si pana la urma, unde cauta ea suport? La mame in general sau la mame foste sotii de milionari?Ca mie mi se pare ca pe milionari se tot bate moneda. |
[blue]LadyJ, eu nu ma refeream aici la situatia ei materiala, frica este aceeasi si la persoanele bine situate material si la cele cu o situatie materiala precara. Eu n-am comentat atitudinea si gesturile Mihelei Radulescu, pe care nu le cunosc, ci faptul ca o cred ca-i este frica de fostul ei sot, ci ca da, in Romania orice este posibil.
Faptul ca ea are o mama la care poate merge, ca are o casa unde poate sta nu face sa-i fie mai putin frica, cand stie ca nimic din pacate n-o poate apara de fostul sot...eu nu zic ca n-a facut circ mediatic, ca atitudinea ei lasa de dorit, ci doar ca frica este aceeasi ptr toate mamele aflate intr-o situatie asemanatoare si care stiu ca n-au parghii ptr a iesi cu bine dintr-o situatie conflictuala de aceasta natura, si ca desi chiar ele au creat-o, poate, din nestiinta sau altceva..insa asta nu inseamna ca nu are dreptul sa simta frica