Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci(32)
Raspunsuri - Pagina 21
ellenii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioanact Buna ziua tuturor! Ma scuzati ca dau buzna, dar am si eu o intrebare: dupa cat timp poti sa ramai insarcinata, daca ai pierdut o sarcina, dpdv ortodox, si sa nu ai surpriza sa o pierzi iar? Va multumesc! |
Nu stiu ce sa-ti raspund. Stiu sigur de cele 40 de zile dupa ce s-a intamplat nenorocirea. Probabil, cel mai bine e sa ramai cand esti cuprinsa de liniste si pace sufleteasca!
Sigur sunt fete mai cunoscatoare decat mine care sa-ti dea raspunsul potrivit!
Another day goes by
vias spune:
O duminica frumoasa va doresc!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
6+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
mvb spune:
Sunt de acord cu Ellenii.
Ar fi bine sa mergi la parintele tau duhovnic sa te spovedesti si sa te impartasesti pana sa ramai din nou gravi. Ai sa vezi ca parintele o sa te binecuvanteze si o sa te simti sufleteste si spiritual mult mai linistita.
Medical, cred ca ar trebui sa lasi macar 2 luni intre sarcini, asta pt ca sa se refaca endometrul de pe uter. Poate ti-ar trebui si un dr bun sa iti dea un tratament de mentinere a sarcinii. E posibil sa fi pierdut sarcina din cauza ca organismul nu secreta sufiecient progesteron( hormonul sarcinii). poate e nevoie de un tratament in acest sens.
Eu una iti recomand o vizita la preot si o vizita la un dr( poate alt dr decat cel pe care l-ai avut pana acum) si ai sa vezi ca Dumnezeu va fi cu tine si cu copilasii tai.
Te imbratisez cu drag si te asteptam cu vestea ce mare....cele II liniute rosii
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ellenii
Nu stiu ce sa-ti raspund. Stiu sigur de cele 40 de zile dupa ce s-a intamplat nenorocirea. Probabil, cel mai bine e sa ramai cand esti cuprinsa de liniste si pace sufleteasca! Sigur sunt fete mai cunoscatoare decat mine care sa-ti dea raspunsul potrivit! Another day goes by ![]() |
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii 
mvb spune:
Ioanact,spovedania iti va aduce linistea sufleteasca de care ai nevoie. Sa spui la preot ca ai pierdut sarcina si ai sa vezi cu cata blandete vei fi inconjurata. Pierderea unei sarcini nu este vina nimanui. Tu trebuie sa te rogi pt sufletelui acelui copilas. Sa stii ca el are nevoie de rugaciunile tale.
pentru micul ingeras
si 
pentru mamica curajoasa in curand bortzoasa![]()
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008) 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii 
pogonici1977 spune:
buna dimineata dragelor...
azi e slujba tare frumoasa la biserica..e ziua sfintei crucii..abia astept sa merg
o duminica frumoasa va doresc si plina de raze de soare si in sufletul vostru...
la noi a aparut soarele
Ioanact spune:
Multumesc din suflet pt raspunsuri
, sapt viitoare voi incerca sa ajung la duhovnic sa ma spovedesc.
Dar nu stiu exact ce s-a intamplat de am pierdut sarcina, stiu ca nu am pb, dupa cum vedeti la semnatura, am o fetita de 1 an si 2 luni, pe nume IOANA, doar banuiesc ca din cauza stresului (ma mai suparam), a efortului (Ioana fiind micuta, o m luam in brate) si a infectiei urinare (asta a fost raspunsul Dr Ginecolog si a Dr de fam). Oricum nu cred ca voi avea un bebe de curand, asteptam sa cresca Ioana m mare si bineinteles sa ma refac..
Imi pare atat de RAU de acel bebelus
, o sa ma rog pt sufletul lui
.."nu a vrut sa stea la mami in burtica, a simtit ca, corpul nu e sanatos si a vrut sa iasa, decat sa se fi nascut.. Doamne fereste bolnav sau altceva".
Am ajuns la concluzia ca asa a vrut Dumnezeu, si ca am mai gresit si Dumnezeu ne-a dat o "palma" ca sa ne indreptam.
Va doresc o Duminica placuta, iar cele care mergeti la Sf Biserica sa va rugati si pt acesti ingerasi. Va
.
ALBUM
Asa creste IOANA!
6
si 2 maselute - 10.03.2009
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Claudelle spune:
Multumesc fetelor de urari !!!!!! 

Sa dea Dumnezeu sa fie bine....

ca tare ne-am dorit un copilas !