Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci(32)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui mvb

Fetelor, va multumesc de incurajarile facute, insa o sa ve dezamagesc spunandu-va ca o sa mai astept un pic pana o sa vine BB in burtica....trebuie sa mai astept un pic sa se prinda bine operatia de cezariana. Gravi poate voi ramane prin octombrie sau la sfarsit de decembrie dupa Post, pt ca nu vreau sa il concep pe BB in Postul Craciunului. Cand am fost la duhovnic si m-am spovedit acu 2 sapt, parintele a zis ca BB Denis a fost conceput in Post si ca " Vezi, nu e bine!". Si asa a fost, anul trecut n-am tinut deloc cont ca e Post sau altceva. Asa ca acum ori raman pana in Postul Craciunului, ori dupa Post...pana atunci va fac voua galerie si ma rog alaturi de voi la Dumnezeu sa ne binecuvanteze cu copii sanatosi.
Pupici

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii

Mvb...si eu am fost conceputa in post...toti oamenii nascuti in ultima jumatate august-prima jumatate septembrie sunt conceputi in post.
Deasemenea, cei nascuti in noiembrie-decembrie...sincer, NU CRED ca asta a fost motivul pentru care bebe Denis nu mai e cu tine, fiziceste vorbind...

Important este sa fii tu linistita sufleteste si Dumnezeu stie cind vei fi pregatita sa primeste Saminta de Divinitate (bebitul) in burtica ta. Atunci ti-o va da.
Nu vreau sa supar pe nimeni cu cuvintele mele dar, ce sa fac...uneori eu sunt mai practica.

Te imbratisez si multa credinta in continuare!

Ma bucur din suflet pentru sarcina Claudelle-ei!

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

pentru micutul Rares, al Alinei. Doamne Ajuta!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

6+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna ziua tuturor!

Ma scuzati ca dau buzna, dar am si eu o intrebare: dupa cat timp poti sa ramai insarcinata, daca ai pierdut o sarcina, dpdv ortodox, si sa nu ai surpriza sa o pierzi iar?

Va multumesc!

ALBUM

6 si 2 maselute - 10.03.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelle spune:

Ma bucur din suflet pentru sarcina Claudelle-ei!

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelle spune:

[quote]citat din mesajul lui anadomnica

anka_daria77 - multumesc draga din inima pt. linistire. Am mai citit si pe net si se pare ca e ok. Aveam mari dubii cu citomegalovirusul care cica se poate reactiva usor daca l-ai avut candva - pt. ca el ramane in organism in stare latenta. Se pare insa ca rezultatele mele fac parte dintre cele mai bune, pt. ca daca am avut odata acest virus si (Doamne fereste!!) se reactiveaza in perioada de graviditate, fatul nu este afectat decat foarte, foarte putin... "subclinic" cum spun ei. Mai rau cica era daca aveam si IgG negativ la citomegalovirus si apoi contactam in sarcina, pt. ca problemele cele mai mari sunt la infectia primara. Inca o data, Anca, multumesc . Va spun sincer ca la inceput cand am citit rezultatele mi-a venit sa lesin... ufff, mi-am mai revenit si acum aflu ca e foarte bine.
Ancuta, draga, sa-ti ajute Maicuta Domnului sa dobandesti prunci curand.

Ma bucur ca sunt ok analizele....acuma si eu stau ca pe ghimpi pana cand sunt gata...ufff dar scumpe mai sunt analizele care nu-s gratuite
Tu cat ai dat pe ele ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

eu nu va scriu prea des despre cele sfinte la care cu ajutorul lui Dumnezeu m-am invrednicit sau nu. dar astazi vreau sa va povestesc pe scurt ce mi-a spus mie la spovedanie preotul.
l-am intrebat de e pacat sa te rogi pentru cineva de alta religie. raspunsul dumnealui a fost: "eu spun la slujba PACE TUTUROR! nu aleg... e asa sau nu?" si are dreptate. asa ca acum stiu ca ma pot ruga pentru oricine am drag la inima si nu numai, chiar de nu e in aceeasi religie cu a mea. am avut o discutie lunga cu preotul astazi si mi-a facut atat bine la suflet. Dumnezeu sa ii dea sanatate si viata frumoasa. maine o sa primesc si sfanta impartasanie, si sunt sigura ca atunci cand va fi voia Lui, voi fi si mama.
multumesc din inima fetelor pentru pomelnice lasate catre citire catre bunul Domn.
in fiecare vinere, la sfantul maslu, ma rog si eu pentru voi, pentru noi toate. listuta pentru pomelnic este acolo cu mine si ea, mereu.
doar ca eu am ales sa nu zic prea multe, ci sa fac mai degraba.
va imbratisez cu drag, va urez post usor si fara ispite in continuare.
parca plutesc...

VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie

Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Doamne ce bine imi face sa intru aici si sa citesc cum va apropiati de DD...cateodata parca plutesc si eu alaturi de voi.
Ma bucur din inima ca v-am cunoscut fete dragi, asa cum spune happymum intr-o zi, toate vom fi mame!
doamne Ajuta!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

6+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marijan90 spune:

Felicitari Claudelle pentru sarcina. Sa iti dea Dumnezeu sanatate tie si samburelului tau. Sa il duci pana la termen si sa nasti usori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

Felicitari Claudelle pentru sarcina.

VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie

Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Claudelle, ce bine imi pare! Felicitari si multa sanatate tie sic opilasului!

Happymum

Another day goes by

Mergi la inceput