Rahova sau apropiere (53)
Raspunsuri - Pagina 19
karligutza spune:
asa e, parca nu se mai termina! [brrrrrr]
bine ca n-ai nascut de frica... oricum sperietura in sarcina e naspa... eu de exemplu ma gandeam sa nu cumva sa il afectez pe bebe (psihic doamne fereste) pt.ca eu ma speriasem intr-o zi (cand eram gravida cu Adeluta of course) de un fluture.... cum? simplu, era toamna, geam deschis, a intrat un fluture din acela urat, molie? i se mai zice? din acela negru si nu l-am vazut, era jos pe covor, si eu am calcat cu talpa goala fix pe el!
cand l-am simtit intre degetele de la picior ca ma gadila...... am crezut ca mor de frica! mare fricoasa mai sunt! ma tem si de umbra mea cred!
am sarit in sus si-am tresarit secunde bune.... bleah!
urata amintire.... bine ca adeluta n-are nimic, dar oricum nu cred ca e bine sa te sperii in sarcina!
bine ca si tu ai nascut-o la timp ok pe ruxi.. 
eu ma duc sa ma culc, mi-e somn rau de tot! va pup pe toate! 
karligutza
sunt mamica Adelutei 
monica-elizabet spune:
da...bine ca nu ai patit nimik n urma speriaturii 
ruxi are ceva frica de fluturi...alex in schimb ii adora...
azi am fost la zoo si aici e "borboletarie" o sera cu fluturi...zboara pe-acolo printre plante, se aseaza pe tine...si ruxi nu-i suporta...pe alex s-a asezat unul si a stat nemiscat ca fluturele sa stea cat mai mult pe el ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
preda_vicky spune:
?
Eu inca nu m-am trezit, de fapt nici nu am prea dormit de frica replicilor. Bine ca nu au fost. Acum imi tratez cu o cafea durerea de cap
.
Dani a fost ieri in parc cu taica-su, au jucat fotbal, copilul a alunecat si si-a luxat glezna
. Acum il doare mai putin, parca nu mai e nici asa umflat, sta cu bandaj elastic si comprese cu apa rece, si se plange ca maine are ora de sport si nu poate juca fotbal.
Monica, o sera cu fluturi au si la zoo in NY, am fost si noi, e superb! Fluturii imi plac, dar restul insectelor (tantari, albine, viespi, paianjeni, molii - brrrrr, nu le suport).
fetele, sa aveti o zi buna!
http://community.webshots.com/user/viki39
monica-elizabet spune:
buna cafelutza vicky , multumesc
va
pe toate si va doresc o Duminica placuta si linistita
poate i-ar face bine lui Dani un unguent, sanatate 
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
monica-elizabet spune:

pentru Rahoviste
sa aveti o saptamana minunata
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Nasol cu cutremurul asta, bine ca e toata lumea OK, ne-am speriat si noi cand am auzit.
Eu sunt un car de nervi, sper sa rezolv problemele care-mi dau dureri de cap, cat mai curand ca nu se mai poate!
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
monica-elizabet spune:
spor la rezolvat problemele lexi...sa nu te mai doara capul 
eu am luat un actifed si ma simt atat de ametita ca nici nu cred ca pot sa conduc sa o aduc pe ruxi mai tarziu acasa
poate-mi mai revin ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
sirimie spune:
Noi sintem acasa si ne chnuim cu roseata de scutec si cu niste bubite si cu buricul care nu a cazut. Si nesomn, etc Altfel bine ![]()
BB Monica a avut 2850 si apgar 10 si e frumoasa foc ![]()
Multumim ca ati intrebat de noi 
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Donati 2% din impozit pentru Andei
Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita
MIRCLAU spune:
buna ziua si de la noi![]()
am fost in concediu si ne-am plimbat,am stat mai mult pe afara,teatru,cismigiu,mc etc adica puuutin de tot prin casa
suntem bine sanatosi asteptam ecografia de marti morfo-fetala in care se confirma si sexul 100%(abia astept) sa aflu siguuur ca sa ma pot apuca de amenajat camera si de cumparat lucrusoare
de cutremur m-am speriat si eu fff tare pt ca eram cu copilul si cu inca o fetita sus la etaj si chiar am simtit si nu stiam cum sa apar copii si daca sa cobor sau nu
,brrrrr....a fost tareee naspa,sper sa nu mai vina curand
va pupic pe toate si va doresc multa sanatate,revin miercuri cu vesti proaspete despre sexul copilului si despre cum a fost la eco

MIRELA mami de andreas nazdravan si
23+
cu codite
monica-elizabet spune:
wow, Simona, bine ati venit acasa
pe bb Monicuta(ce nume frumos are
) sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa la fel si fratiorul ei...
tu cum te simti? ai nascut normal sau ceza? cand mai poti te mai asteptam cu vesti si pozeee
Mirela
ma bucur ca sunteti bine, asteptam vesti miercuri
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post