Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(44)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Magdita, felicitari mamico!!! Sarcina usoara in continuare, la termen, sanatate bebelusului si voua, parintilor lui!

Alina06st, Doamne ajuta sa fie bine totul in continuare! Pentru mine si pentru toate fetele!

Bitza20, bun venit pe forum! Sanatate multa si sa treci cat mai repede la odisee! Dupa cum vezi, chiar se poate.

Va doresc o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Magditzu..
Ana-Alexia...super vesti, stai foarte bine, vezi un pic de relaxare si gata.. bebe la purtator

pentru fete

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Neata fetelor! Am intrat mai rar si pentru ca m-am gandit ca face parte din "relaxare" dar si pentru ca am fost super prinsa de apropiata aparitie a nepotului meu, si fin. Care avenit pe lume miercuri dupa o ce ne-a pus pe jar cu asteptarea vreo 12 ore iar sambata a venit acasa. Este o minune de copil, un inger. Are ochii lui Aris si "boticul" lui taica-su. Doarme si papa si urmareste vocile din jurul lui cu ochii mari cat toata fata. N-am cuvinte!
Despre mine, pot sa declar ca sunt ziua 31 d.diph., de doua zile manifestarile sunt aproape insuportabile, transpir ca un salahor, apoi ma ia cu frig, m-a durut putin si burta zilele trecute, chiar ma gandeam ca o fi ovulatia, dar stiu ca nu se poate. Secretia a revenit de cateva zile bune si ma bucur tare ca e asa. Ca ma cam saturasem de "demaraje cu scartait de roti". M-am hotarat sa nu mai fac histero acum pe fuga. Poate daca nu raman natural dupa diphe, cateva luni, sa o fac atunci...
Va pup pe toate fara exceptie si sunt convinsa ca mai devreme sau mai tarziu vom invinge boala si ii vom flutura in fata dovada victoriei: 2 liniuteeee.

Good things happen to good people!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Rala.. fata calduroasa , salutari surioarei pupici si de la noi, sa ii traisaca flacaul si tie fiutul, dupa botez ai sa ramai cu burtika, ai sa vezi

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

aditz, slava domnului, azi ma simt bine, nu ma mai doare nimic, insa ieri am fost tare balonata si am avut arsuri de stomac. stau si ma gandesc daca nu cumva oi avea si eu ceva probleme cu stomacul, independente de endo...
bufeuri am si eu in continuare la greu, noaptea nu ma pot odihni deloc si sunt zombii toata ziua, sunt in urma cu somnul tare mult, trec foarte usor de la stari de caldura maxima la stari de inghet
burtica nu m-a mai durut deloc, iar secretia a revenit si la mine, nu cea specifica de ovu, dar este ca de obicei.
din ce imi dau eu seama la tine, se pare ca ovarutele au inceput sa lucreze, daca isi fac atat simtita prezenta.
in vreo 2 saptamani ar trebui sa intram si noi la ovu si s-a zis cu relaxarea noastra.
din cate stiu eu ovu apare prin a 55 zi. sper sa nu gresesc. poate ne spun fetele mai multe.
kg. am luat si eu vreo 2-3, insa de vreo saptamana am inceput sa slabesc fara sa fac nimic, pur si simplu, cred ca revine corpul la greutatea initiala daca nu i-am dat sa mai pape diphe
si da, si suplimentele astea sunt cu dus si intors, trebuie sa avem grija sa nu luam prea multe o data ca ne pot face rau, in loc sa ne ajute. eu acum vreau sa iau doar omega 3 si tincturi de zmeur si coacaz negru pentru chisturi si poate ceva trata homeopat pentru ele.
magdita, ma bucur atat de mult pentru voi, traiesc si eu fericirea de a fi mamica prin voi, fetelor, sa ai un bebe sanatos si frumos

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Magdi, felicitari pentru micul diamant din burta. O sa fie tare ca mami a lui si o sa lupte creasca mare si sa va faca fericiti. Vin si eu cu verisorul cat ai clipi. I-am dus lui Aris vestea despre tine chiar in timpul travaliului si s-a bucurat foarte tare. Chiar imi spunea ca ea a simtit ca nu apuca sa ajunga ea cu copilul acasa si tu o sa anunti liniutele.
Mada, multumim. Sa-ti fie gura aurita. Sora-mea zicea ca ea crede ca nu va fi mai mult de un an intre verisori... Deci cam dupa botez ar cam trebui sa raman. Cu atatea urari de bine si preziceri fericite... nu se poate sa nu-mi iasa si mie.

Good things happen to good people!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Magdi wellcome in zona ametita a gravidelor!FELICITARI pt puiutul "maaaare" de 6 saptamani!la mai mare pana la termen,sanatos si voios!
Rala FELICITARI pt nepotul cu ochi mari si curiosi!Sa fie sanatos si fericit!
Ana-Alexia supervesti!Relaxare si iubareala iti doresc pronto.Si iti tin pumnii fie vb intre noi sa faca poc outul cum au facut mugurii la copacii vazuti de tine
Fire iti doresc BAFTA!!!Sa fii calma cat poti tu,linistita, nesimtita chiar...sa nu te stresezi nici un pic si sa fii optimista pe toata perioada FIVului!Relax-relax -relax,k?
Bitza bine ai venit!Pe prima pagina gasesti linkuri catre multe info si pana la 10 mesaje esti moderata,adica apari cu intarziere.Inainte sa mai faci ceva ar fi bine sa citesti,deja ai trecut prin multe,ajunge.
Cred ca in curand la noi aici se lasa cu o lista luuuunga de gravidute.Asa simtzeste nasul meu.
Boo asta doream sa stiu,daca voi ati recoltat.Pana sa fiu gravi eram pro 100%,numa din auzite,acum tot citesc info si ma cam dispera ca nu stiu daca te poti baza pe ele Doamne feri la o adeca.Multam fain!
Va pup pe toate!

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

criss....ma bucur ca te simti mai bine , in legatura cu stomacelul n-ar strica sa mergi la un consult ! poti face o ecografie ca sa iti dai seama daca ai sau nu ceva acolo..........eu cred ca are legatura cu endo , dar nu te culca '' pe o ureche '' . Firar ale naibii de bufeuri ........exact ca si tine patesc si eu , cateodata ma infofolesc de parca ar venii viscolul . De ex azi dim pe la vreo 3-4 ma luase un frig si nu mai reuseam sa ma incalzesc , centrala era data la 25 grade , aveam pilota pe mine si l-am luat si pe barbatamiu in brate si tot imi era frig . Pana sa ma apuce starea asta ....curgeau apele de pe mine si nu reuseam sa adorm . Ciudate stari !
In legatura cu ovarele ......vad ca acum nu mai am nici un simptom . M-au durut ieri dim , aseara , azi dim ......am luat o Nospa si a trecut . Balonata ma simt in continuare .Ovulatia ar tb sa apara si la noi .......eu stiu ca apare incepand cu 56 z , dar cum suntem diferite probabil ni se poate intampla mai devreme sau mai tarziu . Sincer eu cred ca la mine tb sa apara sper sa nu ratez momentul ca as inebunii .
Tincurile alea mie imi fac rau .....eu am luat extact de mladite de zmeur si m-a deranjat f tare la stomac .
Mai avem si noi un pikulet . Sti vb aia : mult a fost , putin a ramas .
Ma gandesc cat de repede a trecut timpul asta .......parca ieri eram in spital si ma pregateam de operatie si atunci ma gandeam ce bine ar fii sa ma trezesc in mom in care am terminat si trat cu DIPH ,.....si iata-ma !

Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

dar daca chiar incepe perioada de ovulatie ....acum mi-a picat fisa cand a inceput sa ma ia niste crampe si mai mult sa ma doara si mijlocul ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

lucialu multumesc mult de urari, azi toata ziua am stat si am citit link-urile de pe prima pagina, sunt foarte interesante. Din cate observ mai toate fetele de pe aici sunt in stadii destul de avansate in tratarea endometriozei. Eu deocamdata nu pot face nimic stau si astept sa ma pot opera si de abia apoi sa fac ceva tratamente. Nu inteleg de ce dupa prima operatie nu mi s-a recomandat diphereline, sa zicem ca cei de la cluj nu erau in domeniu dar am fost si la o clinica privata in iasi, la consultatii, nici acolo nu mi s-a spus nimic despre aceste injectii. Sa speram ca doctorul la care merg acum stie ce face si dupa operatie va fi bine. Oricum mi-ati dat mari sperante cand va vad pe voi ce pline de viata sunteti si cat optimism gasesc aici.

Mergi la inceput