Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(44)
Raspunsuri - Pagina 15
aditzaC spune:
criss...... asa este ! o sa ajungem in curand si noi gravidutze
sa sti ca dupa ce am postat mesajul m-a luat o crampa mai puternica , exact ce ziceai si tu .....ca o durere de ovare la CM
hm....inseamna ca urmeaza sa se intample ceva
pe langa asta si eu sunt balonata ....la ovare , nu stiu cum sa iti zic , dar io fac dif cand sunt balonata din cauza stomacului si cand la ovare .
Da am si am avut arsuri dar eu am gastrita . Inainte de operatie ma durea in capul pieptului la fiecare CM .
Oare ne va venii menstruatia ? Ovulatia cand va incepe ? Tu ai secretie ?
pupicei fetelor dragutzelor

ana-alexia spune:
Ca o fata cuminte ce ma aflu
, am fost la dr.
In z10 am endometru=9.3 si folicul de 22.1. Suna bine, zic eu.
I-am aratat d-lui dr si analizele si i se par destul de bune. Am intrebat si despre diphe in conditiile mele ( 2 ani de la laparo si venerabila-mi varsta din buletin) si mi-a zis ca despre diphe am putea vb dupa un eventual laparo2, in functie de ce gasim pe acolo. Dar nu mi-a zis ca e urgent acest laparo2 si nici nu se vad balauri la echo prin burticul meu, din ce am dedus.
Ar tb sa ma gandesc daca raman pe natural ( eventual + ia ) sau daca trec la fiv.
Acestea sunt noutatile mele.
Am vazut si am admirat astazi pomii infloriti,parfumul lor, cantece de pasarele... in urma cu putin timp mergeam fara sa vad, fara sa aud.. aveam doar stresuri in mine. Nu ca n-as mai avea acum, dar incep incet-incet sa ma relaxez, sa fiu mai atenta la viata din jurul meu, si mi se pare important, util, placut...
Imi doresc "vacanta de primavara" de la cabinetele medicale. Sa ma bucur de ceea ce am atat si asa cum este acum, de farmecul fiecarei clipe. In rest, zic si eu "Doamne, faca-se voia Ta!", si gata. Ca voia mea o fac de 6 ani tot umbland de colo-colo pe la doctori. Poate ar fi cazul sa ma las dusa usor de val.
Cate o
pentru voi!![]()
fireyes spune:
Eh, apar si eu, rar, asa ca o cometa si ma straduiesc sa ma pun la zi cu ce s-a mai intamplat...
Si am gasit niste vesti extraordinare: MAGDITA, FELICITARI!!! asa de mult ma bucur, ca stiu cat ai putut sa "tragi" ani de zile si iti doresc sa iti fie totul lin de acum incolo!!!!
Monica, esti intr-adevar un dublu exemplu ca se poate BB cu endometrioza! multe felicitari!
Lucia, 
, cate un milion pt fiecare (tu si rozalinda![]()
still counting: 1,2,...
aerlilian spune:
Lucic,Ana Alexia,voi aveti dreptate pe undeva...Insa am avut dintotdeauna un cm de 24-25z si mi s-a spus ca e normal...In perioada in care am facut cele doua IA si am facut combinatia pregnyl+utrogestan,mi-a venit la 35z iar in urmatoarea luna la 12z.Iar acum,in perioada de pauza,stiti si voi,am avut cm la 22z.Nu stiu ce sa cred...Cea mai comoda varianta mi-ar fi cu utrogestanul dupa ovulatie.Voi incerca,chiar de maine,pentru ca a trecut perioada fertila...Pup cu drag fetele!!!

coletutza spune:
Buna fetelor,
am o intrebare, daca ma poate ajuta careva.
am terminat tratamentul cu diphereline 3.75, la mijlocul lunii ianuarie, si inca mai astept menstruatia.pe de alta parte, ne pregatim de FIV, pentru luna mai...sper sa vina cm pana incep stimularea, sa nu ma dea peste cap.
protocolul pentru FIV, in cazul meu , contine diphereline de 0.1!!!!iar diphereline????
nu sunt io destul de inhibata???dupa 4luni de lipsa cm??
va intreb daca a mai primit cineva asa ceva??
dati-mi un raspuns, sa stiu daca sa deschid discutia cu dr meu...multumesc
alina06st spune:
Buna fetele, Coletuza, eu stiu doar ca protocolul pt FIV asa este cu un diphe inainte... si apoi banuiesc ca dr tau stie ca abia ce l-ai terminat. Oricum el trebuie sa te lamureasca cel mai sigur. Sa nu te superi e doar o intrebare, daca ai terminat diphe asa curand, te-ai gandit sa incerci o perioada natural? Sunt atatea fete care au reusit dupa diphe.
Lucialu, multam pt detalii, o sa ma uit si eu pe net dupa Flavin. M-am obisnuit cu regimul si parca imi da si o stare de bine sa ma gandesc ca mananc sanatos ![]()
Ana alexia, vad ca si tu stai bine, bine la capitolul monitorizare. Bravo, trebuie sa reusesti la fel de bine si la celalalt: relaxare!
Aditza, cristy, gravidutze si toate celelalte: 
magdita spune:
Buna iubitele mele
,
Vin si eu cu vesti bune :am un bebe de 5s si 6 zile ieri, 6 s azi, si e maricel deja
: 0,30 cm, cu alte cuvinte 3 mm . Mi-au dat lacrimile cand l-am vazut
, am fost emotionata tare, mi-a dat dr.T poza si am pupat-o. Saptamana viitoare merg din nou si speram sa vedem si activitatea cardiaca . Suntem super fericiti si incantati, inca nu ne vine sa credem aceasta minune, mai ales ca nu am niciun fel de simptom, ma simt absolut normal si natural
. Am fost atat de ametita ca am uitat sa ii dau si cd-ul sa il am in format electronic, dar data viitoare sigur nu uita sotul, ca eu nu garantez
.
Pup toate fetele si va urez sa traiti cat mai repede aceasta minune
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat
6+!![]()
Minunea mea ![]()

bitza20 spune:
Buna ziua, sunt noua pe acest forum, asa ca daca mai gresesc cu postarile mele....iertare. Sa va spun istoria mea, in octombrie 2006 am fost diagnosticata cu endometrioza dar dr. nu a avut timp sa-mi explice ce inseamna si care sunt urmarile acestei boli("citeste pe net"), asa ca si eu am tratat-o ca atare. In iunie 2007 am ajuns la oncologie la Cluj unde endometrioza mi-a fost tratata ca fiind cancer si a rezultat o rezoctomie stanga iar dupa operatie nici un fel de tratament prescris pt endometrioza. In octombrie 2008 am aflat ca boala reaparuse pe singurul ovar pe care il mai aveam. Cat de curand trebuie sa fac o celioscopie pt indepartarea chistului endometrial iar apoi sa incerc cu stimulare ovariana sa raman insarcinata.
Am ramas uimita cate fete cu endometrioza au reusit sa invinga aceasta boala si acum au BB.Sicer, eu credeam ca e un drum f lung cu putine happyend-uri. Mi-ati dat speranta si incredere ca se poate.Acum va las ca am f multe de citit despre aceasta boala. Sunt f multe informatii utile pe care eu nu le stiam. Multumesc
Boo spune:
Magdita felicitari pentru bebelinul mic mic mic !!! Sa creasca mare si frumos .. sau frumoasa ![]()
Lucia vad ca intrebai de celule. Noi am recoltat cu Cord Blood. Astia de apar pe pagina in dreapta
. Am zis ca nu vreau sa regret nici un moment daca Doamne Fereste va fi nevoie de ceva. Nu e o avere si nu simt ca dau banii degeaba. Macar sa nu fie nevoie de ele. Pe tine mai exact ce te intereseaza ?
pup burtica !! 
aditzaC spune:
buna dimineata 

ce fac fetele ?....afara este o zi superba , ce m-as plimba si eu prin parc ![]()
criss...cum te simti ? ai mai avut dureri de ovare ? eu da ....ma simt de parca ar veni Cm , sunt balonata si am avut crampe specifice ciclului ( de ieri au inceput crampele ) . Pe langa astea au revenit in forta si bufeurile .....iar nu mai pot dormii noaptea si transpir ingrozitor , am mom cand simt ca ma sufoc de atata caldura . Sunt tare curioasa ce va urma !
Stiu ca majoritatea v-ati ingrasat de la Diph ....eu nu am fost in nici un fel afectata de DIPH din punctul asta de vedere , cu toate ca as fii dorit si eu vreo 2 kg in plus
.
In schimb ....am obs ca de vreo doua zile imi este foame intr-una , imediat dupa ce mananc parca as mai manca ceva si parca nu ma satur.
Regimul l-am respectat si eu cat de cat ......din pacate nu am resusit 100%. Eu nu am mai luat suplimente de vreo 3 sapt , doctora la care am fost pt stomac mi-a zis sa nu mai iau nimik ca atatea suplimente fac rau la un mom dat . Acum ma gandesc totusi sa reiau trat si cu ele .
Magditza......ma bucur ca ti-ai vazut puiutul , sa fiti sanatosi si sa cresteti mari si mumosi !
Alina, Luci , Boo, Mada , si restul .....pupiceiiii