cum se repara pielea de pe corp
Raspunsuri - Pagina 2
CorinaDani spune:
carrye,
eu am observat efectul dupa aproape 2-3 saptamani de tratament, perioada in care m-am abtinut eroic sa nu mai zgandar bubitele. da, solutia externa recomandata era zynerit, uitasem denumirea...
cei din jurul meu au observat acelasi lucru, cam in acelasi interval, ma intrebau ce mi-am facut, pentru ca e ceva schimbat la mine (credeau ca de la machiaj). cred ca de mare ajutor ar putea fi si un peeling superficial la un salon de cosmetica, pe vremea cand am facut eu tratamentul nu se auzise de asa ceva, era clasica exfoliere cu tarate sau malai...
iar ca fapt divers, in urma tratamentului cu Diane 35, sanii mi s-au marit cu un numar :-), mi s-a reglat ciclul la fix 28 de zile, parca si parul a devenit mai lucios, mai plin de viata...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
Carrye spune:
Am inteles, multumesc foarte mult. Eu iau Logest, dar la fel, am menstruatia reglata la ora. Le-ai luat pe cele cu Ma, Ca, Se si Zn?
Sper sa se amelioreze si situatia mea ca nu imi place deloc cum arata tenul meu, peeling nu pot sa imi fac pentru ca m-am angajat recent si am nevoie de 7 zile pentru recuperare.
CorinaDani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Carrye Am inteles, multumesc foarte mult. Eu iau Logest, dar la fel, am menstruatia reglata la ora. Le-ai luat pe cele cu Ma, Ca, Se si Zn? Sper sa se amelioreze si situatia mea ca nu imi place deloc cum arata tenul meu, peeling nu pot sa imi fac pentru ca m-am angajat recent si am nevoie de 7 zile pentru recuperare. |
Nu, le-am luat pe cele cu SE+ZN, daca te uiti pe dozaj, vei observa ca in suplimentul Se+Zn dozele sunt mai mari decat in cel cu Ca+Mg+Se+Zn. poti sa iei supliment separat cu Ca+Mg, ajuta la revitalizarea organismului...
mi-am amintit acum inca un remediu extern care a dat rezultate foarte bune in acnee : la farmaciile veterinare exista un unguent - Mybazon, o sa radeti, este pentru ugerul vacilor, se foloseste cand au fisuri in zona respectiva. este un amestec de mai multe antibiotice, nu este nici scump, singura problema este ca fiind foarte gras, pateaza, ori iti dai seara si pui un prosop pe perna, ori iti dai cand stai acasa (in wknd, de ex.)
edit, ca am uitat un truc : pentru estomparea petelor lasate de acnee, inainte de aplicarea fondului de ten, aplica pe aceste pete un corector de culoare verde. culoarea verde, aplicata peste petele rosii-violacee lasate de acnee , duce la obtinerea nuantei de gri, care este foarte usor de mascat cu corector sau fond de ten. (am vazut intr-o emisiune, parca la Geta Voinea...)
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
Melody spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Carrye Corina, in cat timp ai vazut rezultate? Am ceva probleme cu acneea dar sa zicem ca le rezolv cu Zynerit, in schimb semnele de pe fata ma omoara mai ales cand mi-e frig pot sa am si mama fondului de ten ca tot se vad mov pe fata si gat. Le-as lua sa imi mai echilibrez organismul, mai ales ca e primavara. Multumesc. |
Carry, eu am gasit recent crema asta cu vitamina k.
http://www.medshopexpress.com/102719.html#
AB