cum se repara pielea de pe corp

cum se repara pielea de pe corp | Autor: Deus

Link direct la acest mesaj

Dupa ani de zile de " pighilit".... stiti expresia esti ca o maimuta nu-ti mai strica pielea?
Da de multe ori cand ma plictisesc , sunt stresata sau habar nu am de ce ma apuc si tacticos cica imi curat- adica stric pielea in special pe maini ( brate ) si pe umeri, piept, picioare. Eu am o piele normala, ca toata lumea cu unele buburuze dar nu ceva iesit din comun. Si unde vad eu o buburuza o stric si o fac MARE
Efectiv parca-s un copil care-si roade unghiile si nu se poate abtine.Oare sa ma caut la cap? :)
Raul l-am facut... acuma m-ar interesa de la voi , doamne atat de bine documentate , cum sa-mi fac si eu pielea sa fie ca inainte fina ! In MAI am o nunta si am rochita cu bretelute si as vrea sa am si eu bratele si toata pielea fina ca de bebelus. Adevaru-i ca sunt si sensibila la piele de parca-s printesa de hogo fogo. Daca transpir sau dau cu crema prea grasa ma irit... Exista vreo masca pt corp?
Stiu , primul pas m-am oprit nu mai imi stric pielea!
Va multumesc anticipat:)

poze familia mea

quod me nutrit me destruit

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Du-te la subiectul cu untul de shea. Este f bun, cicatrizeaza, hraneste si catifeleaza pielea.

Stiu ca e gras, dar probabil ca tu te iriti de la grasimea din vaselina mai degraba decat de la cea naturala de shea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Multumesc, gata am citit cele 13 pagini si am sa-mi comand si eu o crema!
Sa ai o zi buna!
Daca doresc moderatorii pot sa stearga acest subiect ca m-am edificat !:)

poze familia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deus

Dupa ani de zile de " pighilit".... stiti expresia esti ca o maimuta nu-ti mai strica pielea?
Da de multe ori cand ma plictisesc , sunt stresata sau habar nu am de ce ma apuc si tacticos cica imi curat- adica stric pielea in special pe maini ( brate ) si pe umeri, piept, picioare. Eu am o piele normala, ca toata lumea cu unele buburuze dar nu ceva iesit din comun. Si unde vad eu o buburuza o stric si o fac MARE
Efectiv parca-s un copil care-si roade unghiile si nu se poate abtine.Oare sa ma caut la cap? :)
Raul l-am facut... acuma m-ar interesa de la voi , doamne atat de bine documentate , cum sa-mi fac si eu pielea sa fie ca inainte fina ! In MAI am o nunta si am rochita cu bretelute si as vrea sa am si eu bratele si toata pielea fina ca de bebelus. Adevaru-i ca sunt si sensibila la piele de parca-s printesa de hogo fogo. Daca transpir sau dau cu crema prea grasa ma irit... Exista vreo masca pt corp?
Stiu , primul pas m-am oprit nu mai imi stric pielea!
Va multumesc anticipat:)

poze familia mea

Am exact aceeasi problema si din pacate pe mine, nimic nu ma ajuta, numai SOARELE!...la care incerc sa nu ma expun prea mult insa!
Am o vesnica iritatie pe brate care nu trece cu nimic, si crede-ma ca eu nu m-am last usor, am incercat, cautat solutii, ani de-a randul.
Arata ca niste mici cosulete, parca sunt batuta cu urzica, si mereu le zgandar, le rup...nu vrei sa vezi ce fel imi arata bratele dupa...
vara asta la dermatolog cu mine.
Am observat insa ca dupa expunerea la soare, dispare complet, am pielea fina si normala ca toti pamantenii.

Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

o stim amandoua ca pielea ne arata cateodata rau fiindca noi o stricam:) sa vezi ca daca nu o mai stricam si ne tratam se repara! eu am sa incerc ce mi s-a sugerat untul de shea si sper sa ma abtin sa ma pighilesc ! :)

poze familia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

dragele mele,

din cele descrise de voi pare a fi o keratita foliculara, mergeti la un dermatolog bun sa va dea un tratament corespunzator + alimentatie echilibrata sau eventual un supliment de vitamine si minerale (foate importante in sanatatea pielii, parului si unghiilor sunt seleniul si zincul, exista suplimente alimentare cu aceste minerale, pe mine m-au ajutat foarte mult in problema pe care o aveam cu acneea). extern se poate folosi o solutie care usuca aceste bubite, dar vedeti ce spune si dermatologul...

iar chestia cu zgandaritul imi este asa de familiara...offf, si pe mine ma apuca uneori..si cand nu gasesc nimic de "mesterit" pe pielea mea, il iau pe sot la examinat si scos puncte negre...noroc ca el nu sta locului prea mult, il apuca transpiratiile si fuge...cica-l doare...

multa sanatate !

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Corina, da...eu chiar cred ca numai dermatologul mai are solutie ptr mine, am incercat prea multe, si degeaba, nu trece.

Si-apoi daca tot suntem la subiecta, parca ma apuca sa mai rup vreo doua cosulete de alea, gata...

luna viitoare poate ma mobilizez si merg, tre sa culeg intai recomandari.

Deus iti spun ce imi zice medicul, poate te ajuta cu ceva.
Sa ne spui cum merge cu shea butter, pe asta nu l-am incercat, dar sunt prea plina de frustrari, sa mai arunc banii pe inca o crema, iar sperante, iar...arat super nasol pielea, si TOATA lumea ma intreaba ce am, de sunt iritata, am ajuns sa le spun ca am mancat porc, si sunt alergica, ca ma dispera cu intrebarile...

Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

imi pare rau sa aud ca ai problemele asa de mari !
Pielea mea nu arata chiar asa de rau insa sunt constienta ca daca continuu tot asa o sa ajung sa umblu imbracata ca si musulmanele peste cativa ani :)
Ne tratam si ne facem frumoase!

poze familia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

(foate importante in sanatatea pielii, parului si unghiilor sunt seleniul si zincul, exista suplimente alimentare cu aceste minerale, pe mine m-au ajutat foarte mult in problema pe care o aveam cu acneea).

CorinaDani, imi poti spune te rog, ce suplimente alimentare cu aceste minerale te-au ajutat?
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

iulia, suplimentele respective sunt de la Harmony Line, le gasesti in farmaciile Sensiblu, FarmaPlanet, cred ca si la HelpNet

mie mi le-a recomandat dr. Mihaela Leventer, pentru probleme cu acneea (tratament cu anticonceptionale DIane 35 + suplim alimentare), si chiar au avut efect !!! reduc secretia de sebum, pielea se curata de semne si pete, nu se mai formeaza cosuri noi...eu am fost multumita de rezultate...bine, problema in sine tot nu s-a rezolvat dar s-a ameliorat simtitor, pentru ca este pe fond hormonal si ar fi trebuit sa iau mereu Diane, in conditiile in care apar si efecte secundare (stare de nervozitate, kg in plus).

exista si un produs Bio-Seleniu-Zinc, parca de la Wallmark (?), dar sunt mult mai scumpe decat cele de la Harmony Line...cauta in farmacii, sunt mai multi producatori pentru aceste suplimente, scrie pe cutii pentru ce sunt indicate si modul de administrare.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Corina, in cat timp ai vazut rezultate? Am ceva probleme cu acneea dar sa zicem ca le rezolv cu Zynerit, in schimb semnele de pe fata ma omoara mai ales cand mi-e frig pot sa am si mama fondului de ten ca tot se vad mov pe fata si gat.
Le-as lua sa imi mai echilibrez organismul, mai ales ca e primavara. Multumesc.

Mergi la inceput