Aspirante optimiste>20 ani(393)
Raspunsuri - Pagina 16
GeorgianaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camy_pus GeorgianaF cred ac locul tau este pe la Odiseea sarcinii in 40 de zile ![]() Oanarus eu iti admir rabdarea...eu pana acum cred ca eram mutata de tot in farmacie...in sertarul cu teste.. Una peste alta...am emotii...maine merg sa-mi vad samburelul...Doamne Ajuta sa fie sanatos, sa fie bine Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei ![]() n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei 5+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe! |
Iti multumesc de incurajari!!!!!! S-a confirmat la medic vineri. E bebe.

Cu eco transvaginala s-a vazut sacul gestational de 8.2mm cu 3mm. Din pacate nu este totul roz pentru ca am primit tratament de fixare a sarcinii. Medicul a spus ca este putin desprins intr-o parte. De aici si durerile puternice de sub burtica mea. Sunt foarte fericita dar si ingrijorata. Sper ca in final sa fie totul bine. A mai trecut cineva prin asta?
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ellenii
Acum am vazut si eu! Fara suparare! ![]() Another day goes by ![]() |
Eu chiar nu m-am suparat si tocmai daia am incercat sa lamuresc problema ca nu vreau sa existe discutii din kk-uri dastea

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
vanyy2009 spune:
Buna dimineata !!!!! mai mai dar ce harnicute ati fost weekend-ul asta.....cat ati mai scris![]()
Bun venit noilor aspirante....si sedere scurta ....sa ne vedem toate la odisee
, si GeorgianaF felicitarile mele

iti doresc sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos 
A_driana spune:
GeorgianaF felicitari 
sa ai o sarcina usoara,o nastere usoara si cel mai cuminte,sanatos si frumos bebe.
tanamera spune:
Buna fetelor!
Asa cum scriam si vineri ca sunt foarte nerabdatoare pana in 19,mi-am facut si ieri si azi cate un test,ambele negative.Nu cred ca mai are rost sa sper luna asta,astept in 19 sa imi vina CM,sunt distrusa,eram atat de optimista luna asta...
raluci_b spune:
Raluci umbla pe campii adica prin munti, am fost un pic pe la Suceava pe la manastiri, am pus pt fetele de la aspirante cate o lumanare
Ce sa va mai zic, clar cele 2 zile din februarie de sangerari au fost de menstruatie pt ca nu mi-a mai venit de atunci, imi tin temperatura de cca 1 saptamana, variaza cam aiurea, o sa-mi fac o parere exact dupa fix un CM.
De astazi incep tratamentul cu ierburi de la d-na biolog, am mai primit recomandrari pt extractul de muguri de zmeura.
Floricik cum esti happy tu ?
http://tt.lilypie.com/0Nuyp2.png
http://www.popasmusic.com
oanarus spune:
buna fetele, ce mai faceti?
la mine inca n-au venit inca "rusii",, maine la 18:30, am programare la doctor,am fost joi la un alt doctor ginecolog, am facut o ecografie, a zis ca nu sunt insarcinata, ca nu se vede nimic si mi-a dat duphastone, insa nu l-am luat inca, ca vreau sa merg la medicul meu sa vad ce-mi zice si el.
deocamdata mi-am cam luat gandul de la bebe , sunt foarte suparata si nici nu stiu de la ce am dereglarea asta asa mare, ( e prima data cand intarzie mai mult de 2 zile).
va
si va doresc o zi frumoasa in continuare.
bun venit noilor aspirante
si sa dea DD sa mergeti cat mai repede la odisee
http://tt.lilypie.com/K0Tbp2.png
"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"
vanyy2009 spune:
buna fetele!!!!!
raluci multumim
oana tu esti bine(cu dereglarea zic) mie trebuia sa imi vina pe 10...si ghici......nici acum nu mi-a venit CM, cred ca am facut vreo 4 teste....si nimic

tanamera.....speranta moare ultima...oricum DD ne va da si noua odata si odata
tanamera spune:
Vanyy2009 problema e ca nu am rabdare
,daca nu ne-am stresa atat poate am ramane mai repede insarcinate.
Tanamera

5+