Aspirante optimiste>20 ani(393)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Ce scumpi sunt!
Adinaz, spor mare la ovulat! - merci pentru invitatie
Adisore, imi pare rau ca nu a fost sa fie luna asta! Poate va fi cu noroc data viitoare! Da-i batai!

pupici si va doresc o duminica placuta

Another day goes by

Mergi la inceput

Citat:
imi pare rau ca asta ai inteles,nu este vb de nicio ierarhie si fetele pot confirma asta...dar daca erai atenta ce ti-am spus eu de userul comun scria si pe prima pagina.

Acum am vazut si eu! Data viitoare am sa casc ochii mai bine! Am fost preocupata cu altele si am "ars" niste etape!
Fara suparare!

Another day goes by

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edelyia spune:

Buna fetelor, va urmaresc demult,dar n`am avut curajul sa va scriu pana acum,iar acum mi`am luat inima`n dinti sa va povestesc prin ce am trecut si totodata ma alatur voua ca aspirantaam 22 ani,sunt studenta,casatorita...in nov.2005 am pierdut prima mea sarcina(spontan),aprilie 2006 a 2a sarcina oprita in evolutie..chiuretaj,iar dupa asemenea experienta plangeam intr`una din orice,cu gandul numai la bebei mei deveniti ingerasi...urmeaza teste si iar teste,psihic imi revenisem,ma impacasem cu ideea urmand speranta,apoi am descoperit la mures(la dr. szabo) ca am un chist de 4cm pe ovarul drept...tratament...scap de chist,iar din noiembrie 2008 ne apucam din nou pe treaba...pana acum doar teste negative de sarcina...ar trebui sa`mi vina CM in 20 martie...dar sper sa nu`mi mai vina si sa fie cele 2 liniute mult asteptate,desi frica ramane in sufletul meu sa fie sanatos daca va fi bebe si sa nu mai am experiente neplacute de data asta.dade al 3 lea va fi cu noroc.multumesc pentru ragazul acordat va pup

delia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Happyella, in privinta candidei iti raspund eu! Sunt 'prietena' cu candida de foarte multi ani , am tinut nu stiu cate tratamente! si NIMIC!! Ea continua sa reapara, sau nici macar nu mai dispare! Aceeasi intrebare o aveam si eu in legatura cu ea, si intrebasem si la gineco daca cumva imi va afecta fertilitatea. Si raspunsul primit la cabinet a fost sa nu imi fac griji.
Si asa a fost, in prima luna, adica acum in februarie cand am inceput proiectul bb a si iesit din prima, si am ramas
Deci, nu iti fa griji cu candida..cel mult pot sa mai tii tratamente, dar daca e deja recurenta, e o afurisita, ciuperca asta..iti spun eu ca tot apare..Doar sa fii mai norocoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyella spune:

buna fetele! astazi sunt chiar happy!
la ora 16 a nascut prietena mea un baietel sanatos
abia astept sa-l vad pe mic
si asta dupa 2 ani de incercari si o sarcina pierduta la 8 sapt ...
adica speranta exista... poate sunt "dusa" dar simt ca bebe se apropie

merg sa fac
pupici

viitoare
http://tt.lilypie.com/lmFyp2.png

Mergi la inceput

multumesc laurairina
esti o scumpa...si o norocoasa
si eu ma consider o norocoasa in general dar se pare ca la proiectul bebe mi-a cam disparut norocul

viitoare

Mergi la inceput

Si eu credeam ca e usor. De fapt am ramas de la prima incercare, doar ca am pierdut sarcina. Si de cand am "liber" au trecut 2 luni, fara succes.

Voi de cat timp incercati?

Another day goes by

Mergi la inceput

ellenii eu incerc de 1 an si pana acum nu am avut un test de sarcina pozitiv ... nici nu am facut in fiecare luna pentru ca doar ma gandeam ca mi-a intaziat, ca am o mie de simptome de si ar trebui sa-mi cumpar un test ca veneau si rushii in cel mult 12 ore

nu credeam ca va fi asa de greu sa fac un bebe ...asta e pana va veni un si in viata noastra nu pot decat sa salivez la bebeii prietenilor.... si mai am si o dragalasa de nepotica de 3 ani care imi insenineaza inima ori de cate ori o vad

viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

doula mersi foarte mult, esti o draguta.....eu sper ca va veni repede si la noi...oricum noi ne-am pus pe si candva va veni...stiu ca oricum numai cand vrea doamne-doamne vine, dar eu sunt o ,,specie'' care atunci cand isi pune ceva in gand,atunci pe loc vrea, si la acest ,,capitol'' nu merg treburile chiar cum vrem noi,acuma pe loc...
va doresc tuturor sa va tineti cat mai repede bebeii la piept
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

buna edelyia, bine ai venit...nu-ti pierde speranta si fii optimista, vei vedea ca in cel mai scurt timp, poate chiar luna asta daca nu vin rusii in 20, va veni si la voi mult asteptat...cred ca ii groaznic prin ce ai trecut,si ii greu sa fii optimista tinand cont de experientele anterioare dar de data asta va fi cu noroc...
sa ne tii la curent daca nu apar rusii si in schimb apar cele doua II
la toate mamicile in devenire

Mergi la inceput